babama nafaka davası açmak istiyorum

deu_lolita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
353
2
96
36
İzmir
merhaba.2 yıl önce bu davayı actım babama fakat kendisi bana aylık para gönderirim dediği için feragat ettim.fakat bugün konustugumda yazın sana para göndermicem dedi :oklava:.ama ben yurtta kalıyorum ve yazın da vermek zorundayım.öğrenciyim izmirde ve babam baska bir sehirde.davayı nerden acıcam.bir de babam doktor 7 milyar maaşı var.dilekçede ne kadar nafaka istemeliyim?bir esi ve cocugu da var..sewgilerimle opuyorumnanaktan

merhaba.2 yıl önce bu davayı actım babama fakat kendisi bana aylık para gönderirim dediği için feragat ettim.fakat bugün konustugumda yazın sana para göndermicem dedi :oklava:.ama ben yurtta kalıyorum ve yazın da vermek zorundayım.öğrenciyim izmirde ve babam baska bir sehirde.davayı nerden acıcam.bir de babam doktor 7 milyar maaşı var.dilekçede ne kadar nafaka istemeliyim?bir esi ve cocugu da var..sewgilerimle opuyorumnanaktan

çok önceleri yazılmış bir yazı ancak yine de yazayım... davayı okuduğunuz, ikamet ettiğiniz yer veya babanızın olduğu yerdeki aile mahkemesinde açabilirsiniz. nafaka istediğiniz kadar talep edebilirsiniz, takdir edecek olan hakimdir. 1000TL isteyin mesela... mahkeme sosyal ekonomik durum araştırmasını yaptırır ona göre karar verir zaten.

Back