- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Askerliğin bitmesine ne kadar var? Şimdi söyleme. Gelince söyle. Aradaki zamanda baban hep didikler yoksa.3 senelik iliskim var o beni ailesinde her aile ferdinden tutun hepsiyle tanistim tanismadigim ailesinden biri kalmadi ama ben onu ailemden tek biriyle bile tanistiramadim ailemde herkes onu biliyo BABAM HARIC(ailem hep daha erken vs bahaneler buldu) sevgilim suan askerde hep ima ederdi ama bugun bana resmen patladi sen benim sevdigimsin ailenden bir kisiyle beni karsi karsiya oturtup tanistirmadin zoruma gidiyo boyle yapman ben bir kere senin evine girmedim etmedim bi ton sey dedi bende askerligin bitince babamin karsisina cikarmak istiyorum dedim simdi annen babana ogrenip dese ne var baban sagdan soldan bizi duysa daha kotu olur dedi annemde kesinlikle kabul etmiyo askerden sonra babana dicem diyo sevgilim simdiden ogrensin geldigimde pat diye derseniz adam demezmi bunca sene beraberdiniz simdi dedin ettin diye dedi sevgilim 3 senedir ilk defa bu konu uzerime cok geldi ve aramiz o kadar bozukki cok fazla hassaslik alinganlik yapiyo kac saattir sinirden agliyorum allah rizasi icin akil fikir verin napim annem askerden sonea diyo benmi babama konuyu acayim ?
Oda ben ciddilessin diye adim attim herkesls tanistirdim seni sen neden ciddilestirip tanistirmiyosun babana annen konu acmiyo diyo ev derken askere gideli 4 ay oldu askerlik oncesi bor kere evine girmedim demek istediE zaten askerde imiş nasıl gelecek evinize? bu aile ile tanışma merakı kızlarda olurdu genelde, değişik biri imiş sevgilin
Aile ile tanışma da çok önemli bişey değil bence eşim hariç 2 arkadaşımı daha annemle tanıştırmıştım , noldu? bikaç ay sonra ayrıldık.
Bence en güzeli işler ciddileşmeden ailenin hiçbir ferdi ile tanışmamak , gereksiz stres yani başka bişey değil...
Is daha ciddi hale gelecekmis babamin sagdan soldan duymasi daha kotu olurmus babami uzaktan az cok tanır kendisi babam beni bile vurur o yuzden annen babana desin desin diyip duruyo bir kisiyle dahi aileden tanistirmamam zoruna gidiyomusBenim babam çok netmiş. Zamanında anneme demiş ki bu kız isteme muhabbeti olmadan bana gelip sevgilisi var vs deme demiş. Ne zaman ki eşimle isteme nişan vs muhabbeti oldu o zaman söylemiş annem. Benle o zaman konuştu babam.
Çok yüzgöz olmamak adına. Erkek arkadaşına sor bakalım sen babana söylersen hayatınızda ne gibi bir değişiklik olacakmış.
Annem askerligi bitince diyo gelmesine 8 ay var sevgilim laftan anlasa illa ogrensin sonradan duymasin diyoSevgilin kendince haklı askerlik psikolojisiyle bunu yapıyor. Ailene söylersen eğer,yani biriyle tanisirsa ruhsal acidan kendini iyi hissetcek,ailen bilincede sana olan güvenini de sağlam zemine oturtcak gibi. Annenizin sözünü dinleyin ve bekleyin
İşte sevgilinizi dinlemeyin bence ne olacağı belli olmaz ailenizle yüz göz olmayın yine de siz bilirsinizAnnem askerligi bitince diyo gelmesine 8 ay var sevgilim laftan anlasa illa ogrensin sonradan duymasin diyo
İyi de işin ciddileşmesi demek söz nişan demek. adam askerde iken bunlar olmayacağına göre? bitsin askerliği gelsin, annen babana çıtlatsın sevdiği varmış istemeye gelecekler ne diyorsun falan diye.. baban da artık ne derse...Oda ben ciddilessin diye adim attim herkesls tanistirdim seni sen neden ciddilestirip tanistirmiyosun babana annen konu acmiyo diyo ev derken askere gideli 4 ay oldu askerlik oncesi bor kere evine girmedim demek istedi
9 ay var dahacaAskerliğin bitmesine ne kadar var? Şimdi söyleme. Gelince söyle. Aradaki zamanda baban hep didikler yoksa.
9 ay var dahacaAskerliğin bitmesine ne kadar var? Şimdi söyleme. Gelince söyle. Aradaki zamanda baban hep didikler yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?