Babama söyleyemiyorum lütfen fikir verin yardım edin :(

gntrkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
160
2
116
Bursa
slm kızlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var... 4,5 yıllık bir ilişkim var ve artık erkek arkadaşımın ailesi tanışmak istiyor ama babama ne zaman lafını açmaya çalışsam hemen kapatıyor konuyu :59: şuan 4 yıllık fakültede 4. sınıftayım alttan dersim falanda yok nerdeyse 23 yaşına gircem erkek arkadaşımın kendi işi evi var.. ama çok korkuyorum normalde babamla arkadaş gibiyiz fakat iş buna gelince söyleyemiyorum... durum bu evlenenler nişanlananlar nasıl söylediniz babanıza yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum herkesi öpüyorum :54: aşkımıda çok seviyorum :69:

yarismaci arkadaslar basarlar der gibi mesaj olmus ya cok seker :))

annene soylesen o acsa babana konuyu?

yaa annem en başından beri biliyor onada lafını yaptırmıyor ki offf napcam ya sıkıntılıyım :59:

babana yakin biri varsa ona soyle : annen, halan..

yada damdan duser gibi: "baba ben evlenmek istiyorum" tek bir seferde

kız babaları hep böyle sanırım :1: gerçekten zor durum ama eminim babanda hazırlıklıdır belkide farkındadır durumun :59:

bencede ya çık karşısına böyle böyle de yada annen desin oldu bitti

baba seninle tanışmak isteyen bir delikanlı var....akşam yemeği en uygun vakit.bu sözü söyleyince gerisini anlar zaten.

bence acıkca babacım iznin olursa beni istemeye gelecekler de yada bir mektup var şöyle duygu yüklü hangi baba kızına hayır diyebilir ki... bence mektup hoşta olur hem saklarad baban sonunda doğru babacım ben seni çok seviyorum ama birini daha sevyorum onunla evlenmek istiyorum müsade edersen utandım söyeleyemdim bende san duygularımı böyle eçmek istedim de eger benim babam hayatta olaydı ve aynı durumda olsaydım kesin böle bişi yapardım

bence acıkca babacım iznin olursa beni istemeye gelecekler de yada bir mektup var şöyle duygu yüklü hangi baba kızına hayır diyebilir ki... bence mektup hoşta olur hem saklarad baban sonunda doğru babacım ben seni çok seviyorum ama birini daha sevyorum onunla evlenmek istiyorum müsade edersen utandım söyeleyemdim bende san duygularımı böyle eçmek istedim de eger benim babam hayatta olaydı ve aynı durumda olsaydım kesin böle bişi yapardım

senin adına üzüldün Allah rahmet eylesin tatlım... evet mektup olabilir gece arabasına bırakabilirim çok teşekkür ederim..

bi mektup yaz inan bana çok işe yarıyor...
duygularından uzunca bahset...
sen daha iyi bilirsin ne yazacağını
babanı en iyi tanıyan sensin...
bu dediğimi yüzüne karşı diyemiyorum diyorsan yap...
tabiki en güzeli yüz yüze konuşmak ama...
benimkisi sadece bi öneri
dediğim gbi konuşmak en iyisi
kendini en iyi şekilde ifade ettikten sonra seni anlayacaktır..
başbaşa bi akşam yemeğe çıkın babanla orda söyle
hem kimse olmaz sakin kafayla seni dinlemek zorunda kalır...
aklıma geldikçe yazarım sen önce cesaretini topla dimdik çık karşısına...
hadi kolay glsin bizi haberdar et:1:

akşam mektubu yazdım ve ben odama yattım odasında görünce hemen okudu annemle konuşmalarını duydum bu akşam konuşacağını söyledi kızmadı:62: hadi bakalım hayırlısı durum şimdilik bu hepinşze teşekkür ediyorum...

canım benm annem söylemişti sende annen olmadı ablan varsa büyük senden onlar aracılığı ile söyle sonuç babanla arkadaşgibimişsn çok güzel olcak die düşünüyom başarılar diliyom :9:

akşam mektubu yazdım ve ben odama yattım odasında görünce hemen okudu annemle konuşmalarını duydum bu akşam konuşacağını söyledi kızmadı:62: hadi bakalım hayırlısı durum şimdilik bu hepinşze teşekkür ediyorum...

:64::64: Ehh hadi kazan mubarek olsun o zaman :65:

Biz de babamla arkadaş gibiyizdir. Bana sonsuz güvenir. Evlenene kadar bir kere bile olmaz demedi. Sen bilirsin sana güveniyorum derdi hep. Ama annem okul bittikten sonra annem ona bi ilişkim olduğunu söylediğinde kıyameti kopardı. Şok oldum ben. Hayır bi de ben kendim sölicektim annem engelledi :) Ben söleseydim demekki daha cok kırılacaktım. Tam bir ay hic yüzüme bakmadı. Kabullenmedi. Benmle aynı sofraya oturmadı. Ayy kabus gibiydi :) Sonra sonra alıstı. Kabullenememiş. Bi de ben en büyük cocuğuyum, yüksek lisans falan da yapıcaktın, calısıcaktın evlenmicektin deyip duruyodu :)

Bence siz söylemeyin. Anneye söyletmek en güzeli. O önce bi yumusatıyo :D

Ay ben gec kalmısım sen olayı çözmüşsün zaten :)

Ne var bunda dert edindiğin şeye bak.
Bu kadar çekiniyorsan sen annene söyle, o da babana söylesin

Back
X