babama yaptığım saygısızlık:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
merhaba kızlar

iki saat önce babamla fena tartıştık ve ona ağır laf ettim.Geçeen gün kemerini bulamadı ve diyor ki kim aldı evde iki kadınız kim alabilirki beni çıldırtmaya çalışıyorsunuz diyor.Biri geldi çaldı kemerimi diyor sinir ediyor bir görseniz davranışlarını.Buğünde aldığı piller yok ortada cebime koydum kim aldı ne yaptınız cinler var bu evde mantık dışı şeyler söylüyor inanın dayanamıyoruz artık tartıştık bende beyin yok mu baba sende aklını bozdun cinlerle perilerle kim alır ki dedim şimdide pişman oldum zaten işsizim kaç senedir mutsuzum birde bu olunca edepsiz gibi çok üzgünüm inanın:((

hemen biran önce gönlünü alın babanızın.kızından ''beyin yokmu sende''lafını duymak kadar incitici bişey olamaz.babanızın bir tepkisi olmadımı o lafa karşılık?ben babama diyemezdim desem de olan 3 kuruşluk beynimi de dağıtırdı kesin :52: şaka bi yana hatanızın farkındasınız.öpün sarılın kendinizi affettirin biran önce.bu arada nedensiz kaybolan eşyalar üst üste gelince insan bir an acaba 3 harflilermi diyede düşünebilir.bu onun mantıksız olduğunu göstermez :6:

Ben babama beynin yokmu desem Allah yarattı demez ağzımın ortasına yapıştırırverir:53:
öyle şey söylenir mi hiç?
hemen gönlünü al
gerekirse psikiyatriye götürün

söylediğin şeyin farkına varmak gerek söylemeden önce ben yabancı birinden duysam bile çok üzülürüm bi de evlattan duymak çok daha üzmüştür gönlünü al görünce sarıl op babanı özür dile

Ben babama böyle bişey desem... ayy bırak demeyi aklımdan bile geçirmesem iyi olur:30:
Hiç uzatma özür dile:16:

Back
X