Babamdan çekeceklerim var (Fikir istiyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeeRwe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeeRwe

Ziyaretçi
Ben 17 yaşındayım babam çok sıkı kontrol ediyor beni anlıyacağınız nefes aldırmıyor..
2gün önce telefonumu aldı ve 2gün sonra vericem dedi.İlk başta anlayamadım neden ama sonradan anladımki aveada kimnerede diye birşey varmış ve aile üyeleri oluşturuluyormuş karşı taraftanda onay msjı alınıyormuş bu onay msjı 2gün içerisinde geliyormuş :1no2:
Bu kim neredede onay aldığınız kişinin her dk nerde olduğunu gösteriyor. İşte aldı ve bu msjn gelmesini bekliyor. Herşeyime acayip karışıyor. Ya onuda çok iyi anlıyorum beni korumaya çalışıyor ama bu kadarı beni çok sıkıyo senağlama
ne yapıcam yaa fikir verir misnn bana :gitme:

onun için aldıysa yapmıştır cnm beklemekten başka yapıcak bişi yok baban sonuçta..

evet ama bunlar her genç kızda olur diye düşünüyorum biraz anlayışlı olması gerekmezmi

Valla canım burada öyle şeyler okuyoruz ki 17 yaşında sevgilisiyle karı-koca hayatı yaşayan bile var ..
Bu gidişle bırak kimneredeyi çocuklarımızın tepesine güvenlik kamerası bile takacağız..

anne baba olmadan anlayamayız tabi ama herşeyin bir sınırı var ben sınırımı biliyorum her zaman için kendimi korumasınıda biliyorum ama babam bunu bildiğimi bilmiyor bunu ona nasıl belli edebilirim bunu başarsam sorun kalmıcağına eminim

Valla canım burada öyle şeyler okuyoruz ki 17 yaşında sevgilisiyle karı-koca hayatı yaşayan bile var ..
Bu gidişle bırak kimneredeyi çocuklarımızın tepesine güvenlik kamerası bile takacağız..

çok dogru..

O zaman en dogrusu babani karsina al konus, baska bi ey yapacagin yok sekerim, telefonu elinden alipda boyle yapman daha dogru yani konus, neden korkuyorsa anlatsin sana, baba bana guvenebilirsin, beni boyle fazla SIKma dersen bi sey demez herhalde konusmaniza ?

evet demez zaten böyle durumlara getrdiği zaman hep konuşuyorum ama onun için benim bir erkek arkadşımın olması bile sorun güvensizlik verici bişey bilmiyorum üniye gtmeme 2 sene kaldı bu 2sene içinde kafayı yemezsem iyidir.

valla devir öyle hizla degisiyor ki

babalarin bunlari yapmasi artik bana normal geliyor

söyle gözlerinizi acinda okuyun bi baska konulari

elalem 15inde kari koca hayati yasiyor

Allahim sen kücük kizlarimizi koru

Koru ki kücük kadinlar olmasinlar !!!!

Sakin babanin sozunen cikma ablam vallaha ilerde pisman olursun, bunu bilir bunu soylerim, beim babo ban bed dua etti cek babam cek, yani babanin sozunden cikma, baba babadir dedigi dogrdurur, bildigi var demek ki .

valla devir öyle hizla degisiyor ki

babalarin bunlari yapmasi artik bana normal geliyor

söyle gözlerinizi acinda okuyun bi baska konulari

elalem 15inde kari koca hayati yasiyor

Allahim sen kücük kizlarimizi koru

Koru ki kücük kadinlar olmasinlar !!!!

o konuda haklısınız. keşke böyle birşey olmayacapını bilse.. Kendsnden çok ben krşıyımdr heralde o duruma

* Babamı üzmek istemem tabiki ama zorlaştırıyor herşeyi. Bu arada yardımlarnz için çk teşkkr ederimm. Öyle birşeyki eve hapis edicek neredeyse sışara çıkıp arkadşlarmlada beraber olamıyorum dertleşemiyorum kimseyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer durum bende de vardı. Yani lisedeyken falan. Küçük bi ilçede yaşıyorum normalde. Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda "Tam olarak neredesin?" diye arardı. Sonra da gelirdi. Ki o zamanlar bir sevgilim bile yoktu. Hep bir güvensizlik vardı. Sonra üniversiteye gittim başka bir şehre. Biraz bildiğimi okudum :/ yani asla gece eğlenmelerim ya da alkol sigara kullanımı gibi durumlarım olmadı. sadece sevdiğim adamla görüştüm falan. Şimdi daha kontroller eskisinden daha berbat :) ben işin içinden çıkamadım umarım sen çıkarsın mervecim.
ama anlıyorum seni, benim annem babam gibiler. Fazla sıkınca sonradan patlıyoruz, yapamadığımız her heyi (bazen yanlış şeyler oluyor bunlar) yapıyoruz. Anneler , babalar bunları da düşünmeli.
17 yaş çocuk sayıldığımız bir yaş değil ki... Eskiler 13-14 yaşında evlenip anne oluyorlarmış (desteklediğimi söylemiyorum.) 17 yaşında birinin sevgilisi olması çok normal bu duruma bakınca.

canım annenin bu duruma karşı tepkileri we düşünceleri nasıl peki?anneye büyük görew düşüyor,ne sana hadi ben babanı idare edrim sen git sewgülünle buluş demeli,ne de baban gibi dawranmalı.ilk önce annenle konuş,ona anlat.babana söylemesini rica et we gidip babanla da konuş.24 yaşındayım,üniwersi,teyi bu yıl bitirdim we ailemin güwenine sahip olmanın mutluluğunu hayatımın her döneminde mutlulukla andım.UNUTMA,aile we güwen herşeyden önemli,hele de sewgilinden.şuan onlarda yaratacağın güwensizlik emin ol ki ileride sana (-) olarak geri dönecek.sakın çılgınlarını da üniwersiteye saklayayım deme :olmaz:

Babanin güvensizligi sana karsi degildir tahminimce
Haberlerde öyle seyler duyyoruz okuyoruz inan ben bile simdiki 15 aylik oglumu nasil koruya bilirim diye uykularim kaciyor

güvenini sarsacak birşey yapma demek ki babam için çok değerlisin ayrıntı olarakta babalar kızlarını başka erkeklerden çok kıskanır.

attığın adımlara çok dikkat et.
babanın güvenini sarsacak hiç bir şey yapma...
babanada hakver bu konuda bak en yakın örneği aylardır katili ele geçirelemeyen şahıs.
neler duyuyoruz neler okuyoruz babanda bunlardan etkileniyordur haliyle ki biz bile etkileniyoruz....
bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor babana hakver canım ve ona layık bir evlat ol...
bu dönem nasıl olsa geçecek bir gün ama sizler şimdi ergenlik dönemindesiniz en tehlikeli dönemler...
size tehlikeli gelmeyen bir hareket bizler için içinden çıkılamaz bir haldir unutma...
onun için attığın adımlara dikkat..
şu an için senin düşünmen gereken tek şey istikbalin olmalı...

Back
X