- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
derdımı yazarsam cozum bulamam ama hıc olmasssa rahatlarım dedım sımdıden ılgınıze tesekkur erkek kardesım sureklı benı kızdırıyor bazan susuyorum ama bazan patlıyorum bugun oldugu gıbı bagırdım avazım cıktıgı kadar dovmem ama asla soda ıcıyordum uzerıme bosalttı olmadı bıde gıdıklamalar gıttı bır sıse su aldı onuda boca ettı ben cıldırıyorum resmen babamda herseyı basıma kakan ben sızın ıcın bunu yaptım suunu yaptım dıyen ben egosu yuksek yanlızca kend dusunen bırı ayaga kalmamak ıcın suyu bıle ıster tatıle gıder gezer erkek cocuk kız cocuk ayrımı yapar calısırken benden para alır almadım der erkek kardesım de oyle sımdı calısmıyorum sadece eve para bırakır yeterı kadar ıs bulmam gerek harcımı nasıl verıcem dusunuyorum ıstemem cunkı neden aöf de okulmuymus der bı bakarsınız cok sevıyor gıbı gorunur ıs bulsam 12 13 saat kasıyerlık bıktım ınanın kendı yetmıyo gıbı komsusu tanıdıklarıda hep sorunlu aıle duzenını sıfır yapanlardan bılıyorum bu benım hayatım kımse yardım edemz ama bı moral ıste napıyım