• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan mı korkuyor?

belli ki özellikle babana saygısından dolayı seni eğlenilecek kız olarak görmüyor.. evlenilecek kız olarak görüyor, e evlenmeye de hazır değil, seni üzmek oyalamak şimdiden heveslendirmek istemiyor.. bana bu şekilde ayrım yapması çok saçma gelse de erkek kafasına akıl sır erdiremiyoruz işte.. biz hem eğlenilecek hem evlenilecek kızlarız bunu bilmiyorlar :D ben onu her türlü beklerim diyorsan bekle tatlım belli ki bir gün niyeti ciddi olursa sana gelecek gibi :) ama hayatta çok kısa yani bunu da unutma

:)) Ömrüm onu beklemekle geçmesin.. Bu zaman diliminde başkasına aşık olur,bize davetiye falan gönderir..Kafayı yerim :) Ben yine ümidi kesiyim de.. olursa da KADER.. :26:

tatlım bence o seninle ilgili hayallerinde evliliğe kadar gitmiş ki bir anda evlilik mevkilik diyo babnında güvenini kaybrtmek istemiyo ciddi olma olyı azıcık şakaya vur ne oldu ben evlilik falan demedim de :40:

tatlım bence o seninle ilgili hayallerinde evliliğe kadar gitmiş ki bir anda evlilik mevkilik diyo babnında güvenini kaybrtmek istemiyo ciddi olma olyı azıcık şakaya vur ne oldu ben evlilik falan demedim de :40:

Ne alaka evlilik demedim ki arkadaş olalım dedim sadece dedim :) Sen arkadaş olabilceğimize inanabiliyormusun ? dedi.. Gören olur ayıp olur gören olmasa bile babamın varlığı onu mutsuz etmeye yetermış,arkasından iş çeviremem gizli saklı buluşamam diyor.. O zaman herkes bilsin gizli saklı yapma dedim gulerek :) Ben daha gencim evlilik için dedi. :1: 1 haftadır ne o yazıyor ne ben yazıyorum.. Babamın facesınde var,ordan bakıyorum. Kızların fotolarını falan begenınce delleniyorum,ben o gelcek diye kimseyi almıyorum hayatıma :26:

tamam işte o seninle belkide babndan dolayı arkadaş olunca ciddi olması gerektiğini düşünüyo bir anda arkadaşlıktan evliliğe uçaması garip bence sen ona bir kızla arkadaş olunca neler yapılacağını sandığnı sor çocuk kendini çok kasmış hem o kadaar bakışmadan sonra belki senin o niyette olduğunu farz etmiştir :54:

tamam işte o seninle belkide babndan dolayı arkadaş olunca ciddi olması gerektiğini düşünüyo bir anda arkadaşlıktan evliliğe uçaması garip bence sen ona bir kızla arkadaş olunca neler yapılacağını sandığnı sor çocuk kendini çok kasmış hem o kadaar bakışmadan sonra belki senin o niyette olduğunu farz etmiştir :54:

Daha yazmıcam sıkmak ıstemıyorum. onu beklicem bir ümitle :44:

Back
X