Üniversiteyi bahane ederek o evden ayrıl ilk bir kaç sene sıkıntın olacak, sonrası rahat sorunlu bir aileden tek kaçış evden uzaklaşmak gibi görünüyor. Kendi başına oku ayaklarının üstünde kendini evine çık
22 yaşında bir kızı dövüyor mu? Hem de küçüklükten beri. Babanızı sevmek zorunda değilsiniz. Eğer o evden ayrılmak gibi bir imkanınız olursa lütfen terapi alın. Şiddet basit birşey değil. Kendinizi iyileştirmeniz lazım.
Benim babamda çok zor bir insan. Onun da psikolojik şiddeti oldu. İnsanın üzerinde çok etki bırakıyor. İnşallah bir kapı açılır da bu durumdan kurtulursunuz...Şu an çok dovmuyor çünkü direkt kardeşim savunuyor beni. Ama küçükken çok dövdü eften püften sebeplerle. Kafam iyi değil. Sevgi eksikliğinden kaynaklı belki aşırı guvensizim insanlara, sinirden kekeliyorum bazen. Umarım öyle bı imkanım olur ve giderim bu evden
Dayak yedigim ebeveyne sahip olsaydim yapacagim herhangi bir sey icin izin alma gereksiniminde bulunmazdim, eger maddi gucunuz varsa siz de riza almakla ugrasmayin bence. Bir insanin siddet gormesinden daha kucuk dusurucu bir sey bilmiyorum.
İyi de annen bir şey demiyor sana ne oluyor? O evde ye iç yat. Karı koca ilişkisine de karışma. Ayrıca babana vurmak laf söylemek hoş değil. Tamam baban seni de dövmemeli. Ama eğer karışmazsan bunların hiçbiri olmaz. Annenin aklı var sonuçta.
Anneniz boşanmalı aynı durumda ben vardım annem boşanmadı ben kaçtım mutsuzum annem daha da mutsuz
Her insan kendi secimlerini yasar, anneniz de sectiginden baskasini yasamiyor. Bir insani o kisiden fazla dusunmeye kalkmanin iyi bir sonuc dogurdugunu hic gormedim.Haklısınız ama gerçekten öyle olmuyor. Çıksam, annem çok çok kötü olur. Babamın da gerçekten ne tepki vereceğini bilmiyorum.
Her insan kendi secimlerini yasar, anneniz de sectiginden baskasini yasamiyor. Bir insani o kisiden fazla dusunmeye kalkmanin iyi bir sonuc dogurdugunu hic gormedim.
Biz TV'yi saat 10 da kapatıp yatmadıkmı
Babadan dayak yiyen çocuklardık
Hiç bir zaman babamıza ne sesimizi yükselttik nede elimizi kaldırdık
Babanızın yaptığı yanlış ama sizinki daha yanlış
Kim ne derse desin hoş değil büyüğe el kaldırılması
Ne yani sırf büyüğümüz diye susup sinelim mi? Şiddet göstermeye hakları yok. Madem çocuklara tahammülleri yoktu korunsalardı...Biz TV'yi saat 10 da kapatıp yatmadıkmı
Babadan dayak yiyen çocuklardık
Hiç bir zaman babamıza ne sesimizi yükselttik nede elimizi kaldırdık
Babanızın yaptığı yanlış ama sizinki daha yanlış
Kim ne derse desin hoş değil büyüğe el kaldırılması
Umarim cok mutlu olursunuz, benim kelimelerim tukendi.Haklısınız. Ama gerçekten bı sebep göstermeden gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?