- Konu Sahibi esmergirl356
-
zor bir durum Allah yardimciniz olsun ama anlayamadigim madem bu kadar ise yaramaz oldugunu dusundugunuz, sizi ve annenizi mutsuz eden bir babaniz var neden hala ayni evde yasiyorsunuz,neden anneniz bosanmayi dusunmuyor.Eger anneniz istemiyorsa sizin ona destek olup bosanmayi dusunmesini saglamanizi tavsiye ederim,boyle mutsuz yasamaktansa hayatinizdan cikmasi daha iyi olacak gibi anlattiklariniza gore.
Birde cumleleriniz celismis ,kafaniz karisik heralde ne yazdiginizi unutuyorsunuz.
[., yaklasik 6 aydir da hep evde hep evde.. sabahtan aksama kdr...!
kendisi sabah gidiyo aksam geliyo..ohh ne ala..]
zor bir durum Allah yardimciniz olsun ama anlayamadigim madem bu kadar ise yaramaz oldugunu dusundugunuz, sizi ve annenizi mutsuz eden bir babaniz var neden hala ayni evde yasiyorsunuz,neden anneniz bosanmayi dusunmuyor.Eger anneniz istemiyorsa sizin ona destek olup bosanmayi dusunmesini saglamanizi tavsiye ederim,boyle mutsuz yasamaktansa hayatinizdan cikmasi daha iyi olacak gibi anlattiklariniza gore.
Birde cumleleriniz celismis ,kafaniz karisik heralde ne yazdiginizi unutuyorsunuz.
[., yaklasik 6 aydir da hep evde hep evde.. sabahtan aksama kdr...!
kendisi sabah gidiyo aksam geliyo..ohh ne ala..]
bosanmak oyle sizin dediginiz gibi kolay olsa keske... " Söylemesi kolay dicem" cunku gercekten boyle seyler yasadiginizda... kolay olmuyo hiç bisey...Sanki biz istemiyomuyuz bosanmalarini, annem istemiyo mu saniyosunuz bosanmak... istiyo tabiii.... ama sorun yinede Babam'da..bosanmak istedigini veya dava actigi duysa... öldürür bizi adam yaaa... Hayatta hersey basit degiil... kendi acsin bosasin hadi tmm diyecegiim..niye? cunku o zmn kimse karsi gelmez de ondan..!!
ltfen anlayis..gosteriin banada... zor durumdayiz evet.... ama bosanma fikrini simdilik dusunemeyiz... ha nede turkiye gitmey 2-3 ay ... bziim okullarimiz burda yurt disinda... okudugumuz surece hiç bir yere gidemeyiz... maleseF...=( ='çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Annenizin boşanmak istediğinden bahsetmediğiniz için tabiki de isteyip istemeyeceğini bilemeyiz.
Anneniz için "Biz olmasak çoktaan giderdi" yazdınız sadece.
Basite indirgemedi burada kimse, size yardımcı olmaya, fikir vermeye çalıştık.
Anlayışsız olup üzerineze gelmedi kimse.
Annenle konus bosanma davasını acsın sen vrsın ablan kardesn var annen calısıp bakabılır sıze sızde part tıme bı ıse gırebılırsınız.
aynı benım durumdaymıssın.
benm annemle babamda böyle bosandı ve ben tek cocuktum bırde anneme tek destektım ...
Durumunuza çok üzüldüm :çok üzgünüm:
allah sabır versin annene ve size
boşanamıyorsa başka bir yorum yazamıyorum :uhm:
bahsetmedik evet , bahsedemeyiz de... =( . bilemeyiz boylede biliyorum ama yapacak bisey yok essmeraldacim..
"coktaan giderdi " yazdim evet... ama aslinda tam anlamiyla oyle degil .. o burayi seviyo, ama babam'dan oda bikti artik.. biz tasinsak , yalniz annem ben kardeslerim otursak cok daha mutlu oluruz... =/ ama onuda basarmak gerek..
yardimci olmaya çalistiginiz'i biliyoruum.. ama bu konu benim için cok hassas bi konu bu yuzden yanlis anlamis olabilir..:/ anlayissiz demedim kimseye zaten.. sadece bana karsi anlayisli olun dedim o kdr...
ha birde su yaptiginiz alinti'ya hiç gerek yoktu , silmeyi dusunmuyorum bu actigim konuyu... o yuzden lutfen sizden rica ediyorum alinti'yi silebilirmisiniz zahmet olmasa..simdiden tsk ediyoruum.. yardimci oldugunuz içinde tskler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?