Babam'dan nefret ediyorum =(=(

burda yapman gereken tek şey bazı şeyleri alttan alıp kendini derslerine verip üni yi kazanıp evden uzaklaşman..babana git diyemiceğine göre kendi istikbalini kurtar ve kimseye muhtaç olma!!ve kardeşlerinide bu yönde yönlendir!!okusunlar kimsenin eline bakmasınlar

Durumunuzun çookk çok zor olduğunu biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum..Baban eve maddi destekte bulunmuyor değil mi? annenin ailesi ne düşünüyo?

yok hayir.. hiç bi destek 'te bulunmuyo.. hiç parasi yokki... annem'in ailesi az cok biliyo denilebilir ama onlarda ne yapsiin turkiyeden...=( uzuluyo anneannem :''(
ya genelde parasi olunca zaten, bi mutlu olur bi mutlu olurki... byle cok iyi davranir ..bize , tabi bitince...de , kuplere biner.. manyak manyak davranir..
mesela sdece bi 20-30 kagit verir gidip pazara alisveris yapmamiz içiin.. yetiyo zannediyo herhalde.... =( :umursamaz: Adam'a baba bile diyesiimm yook.. cok kotu gunlerim oldu onun yuzden... en son o kdr kotuyduki.. ben artik kekelemeye baslamistim..yaklasik 1.5 / 2 ay oluyo..cumleleri bile dogru durust kuramiyodum.. geceleri korkular.. hiç uyuyamiyoruum.. hep boyle sikintilarim basladii... ama gercekten nefret ediyorum ondan..ondan hiç byle sorunlar yok tabi.. ben yemek bile yiyemiyoruum 50 nin altina indim.. kg olarak.. sofrada bi laf soyleyince.. o kdr igrenc ki .. bogazim dugumleniyo.. titriyoruum .. yemek yemeye devam edemeden ya kalkiyorum yada onun kalkmasini bekliyoruum.. öylee =(='(='(( en cok kendime guvenim olmadigi için uzuluyoruum.. Allaha sukur okuyorum.. bu sene ünv basliyacagiim.. hep bi basaramicam korkusu var bende.. kendimi suistimal ediyoruum..hepp senağlama senağlama
NE YAPABILRIIIMM sizce.... ??? kendimi daha iyi hissetmek içiin? =(

Son düzenleme:

Amiiin cok sagol sangs.. =( bende senin gibi dusunuyoruumm.. yapacak bsey yok ..okulu bitirip evlenip gitmek :1no2: :1no2: ins cniimm... ins... dualarin içiin ck tskler..Allah razi olsuun...

sakın ha sakın evden kurtulmak için evlenmeyin
denize düşüp yılana sarılabilirsiniz.
elinize ekmeğinizi alın ayrı eve çıkın
yollarınızı ayırım.
evlilik ancak aşık olduğunuzda olsun.
evden kurtulmak için değil.

tabıkı haklısın cnm..benım erkek arkadasım var uzun suredır o yuzden evlılıgı dusunnuyorum arkadasa da o anlamada soyledım yanlıs anlasılmasın

tabıkı haklısın cnm..benım erkek arkadasım var uzun suredır o yuzden evlılıgı dusunnuyorum arkadasa da o anlamada soyledım yanlıs anlasılmasın

Tamam tatlım ..
Bende kötü bir evlilikte büyüdüm.
Babam sizinkiler kadar kötü olmasada ne sevgisini verdi, ne de hak ettiğimiz hayatı yaşattırdı bize.
Evliliklerden uzun süre kaçtım.
Huzurlu evliliğe daha yeni yeni inanıyorum.
Ki bende evlenmek için geç kaldım bu korku yüzünden :sinifsinif:
sağlık olsun.
Sizlerden yaşım büyük , yaşanmışlıklarımda var o yüzden yazdım.
Ukalalık değildi amacım.

evlilik lafı duydum canımm sakın öle bişi düşünme...
hiç bişi daha güzel olmicak yanlış yaparsın tek yapıcağın şey okumak...kocanında baban gibi birine dönüştüğünü düşünsene zamanla...yanlışların en büyüğü evden kaçmak için evlenmek

elbette hiç kolay değil ama en mantıklı şekilde kurtulmaya bakın bak evi geçindiren sizsiniz zaten kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz..biliyorum çok zor..ilk hedefin ayakların üzerinde durabilmek olmalı canım evlilik bunun çözümü değil.. gidip bi avukattan yardım alın neler yapabileceğinizi öğrenin bilen birilerinden..vee bugünler senin için geçicii bunu unutmaaolumunekankayizsmile profesyonel yardımm alınnn!

Kizlar kimse yanlis anlamasiiin yazdigim seyii...
ben'im 1 senedir... süren bi iliskim var.. yani çoook Sevdigiim bi insan var..:kedi: annem biliyo.. ablam kardeslerim filan , bitek babam'in haberi yok... sevdigim'in ailesi de biliyo..Yani ciddiyiz...okulumuzu bitirdikten snra evlilik dusunuyoruuz zaten merak etmeyin ..boyle bisey'e simdiden kalkismicaam....Allah'a buyuk soylemiyimm.. daha genciim hazir hissetmiyorum kendimi hem... bi suru sorumluluk istiyo evlilik ve ben ancak hazir oldugum zmn isteriim.. hem once bi okulum bitsin, onunda.. yani oyle bi durum yok yerimseniben

ya arkadaslar evlilik mevlilik dusuncesi yok bende zaten ..lmaz:
sadece arkadasin dedigi seyi onayladiimm..
yani zaten ben kendimi bagimsiz hissetmek istiyorum , kendim meslegimi alayim, diplomam cebimde.. kendim yalniz bile kalsam kendimi geçindirebilecegimi bileyiim... , çok çook onemli benim içiin , a.s
hem annemlere de yardimci olmak istiyoruum... kardesim de yardimci olmak istiyor..çalisipda...yani maddi anlamda...
Evet biliyoruum bu gunlerin benim için geçici oldugunu..bilmiyorumkismile cunku diyelim ben ilerde evlendim gittim hadi kardeslerim de evlendi diyelim.. annem'i yalniz birakmaktan coook korkuyoruum... onu o adamla yalniz birakmaltan gercekten ck korkuyoruumm... onun basinin etini yer.. laflariyla delirtir hasta eder..Allah muhafaza...keske annem' de yanimda olsa..hep..... uzaklastirmak için bi yol bulmak gerekir.. ama bu adam'in uzaklacagini hiiiç sanmam... Ya gercekten hiç bilmiyoruumm :1no2: ilerde annem'e bi ev filan alsak.. veya bi yer tutsak... yine o mutlu olur... ama boyle bu sekilde degiil...ama insan annesini hiç birakmak istemiyo yaa :çok üzgünüm:

birde bi sorum var sizlere... sizce kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilriim?? kendime guvenimin artmasi için ? kendimi suistimal etmeyi birakmak için.. ve hep bi açiklama duygusu vardir..bende... karsimdaki insan bana inanmiyo mu saniyorum ne..bende bilmiyrouum ama , hep açikliyroumm..ve bu huyumdan sikildiimm..=(='(='(
psikologa git filan dersiniz.. ama gittigim bi yer..var zten cok iyi bi dktor.. dertlesebildigim ve beni dinleyen biri.. ama ben karmakarisik duygulari içim den atmak istiyoruum ..Yardimci olun nolur..simdiden tskler. . . . . . .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…