Evet gerçekten nefret ediyorum ondan zerre sevmiyorum içimde babalık hatrına duyabileceğim vicdan bile bırakmadı!
Çok bencil ve çok ukala biri yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum artık
22 yaşında bir genç kız sırf çayına şeker atmadı diye Allah beni kurtarsın bedduasını hakeder mi?
Bu zamana kadar çektirdi bize ne yaptıysa kendi de çeksin bizi yaktı kendi de yansın hiç affetmicem onu hiç...
bir genç kız babası sırf allah beni kurtarsın dediği için ondan bu kadar nefret eder mi?Evet gerçekten nefret ediyorum ondan zerre sevmiyorum içimde babalık hatrına duyabileceğim vicdan bile bırakmadı!
Çok bencil ve çok ukala biri yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum artık
22 yaşında bir genç kız sırf çayına şeker atmadı diye Allah beni kurtarsın bedduasını hakeder mi?
Bu zamana kadar çektirdi bize ne yaptıysa kendi de çeksin bizi yaktı kendi de yansın hiç affetmicem onu hiç...
bir genç kız babası sırf allah beni kurtarsın dediği için ondan bu kadar nefret eder mi?
biraz daha olgunlaşınca olaya daha sakin ve vurdumduymaz yaklaşacaksın canım seni anlıyorum annendir babandır klasiğide yapmıcam şu durumda en son duymak istediğin şeydir eminim.baban ne yaptı anlatmak ister misin?
sence sırf bunun için eder mi? yıllarca etmediğini bırakmadı içti içti dövdü hakaret etti sokağa attı hatta evde yangın çıkardı bile bile öldürmek istedi sonra çok yalvardı aylarca yine insanlık etti annem affetti onu ama iyi günleri fazla uzun sürmedi en başa dönüyoruz tekrar
anlatacak o kadar çok şey varki... ama çok doluyum tek bildiğim tek istediğim yaptıklarının bedelini ödemesi. ve atanıp gitmek istemem..
profosyonel yardım almayı düşündünüz mü?
e öyleyse iş değişir tabii. çok ağır nefret sözleri söyleyip küçük bir olayı sebep olarak gösterdiğin için garip gldi. allah yardımcınız olsun. başka kardeşin var mı?sence sırf bunun için eder mi? yıllarca etmediğini bırakmadı içti içti dövdü hakaret etti sokağa attı hatta evde yangın çıkardı bile bile öldürmek istedi sonra çok yalvardı aylarca yine insanlık etti annem affetti onu ama iyi günleri fazla uzun sürmedi en başa dönüyoruz tekrar
psikolojik bir rahatsızlığı yok herşeyi bile bile yapıyor daha geçen gün fiziksel bir tedavisi için gitti ruh hastalıklarına senden benden sağlam neden bilmiyorum bilerek ve isteyerek yapıyor çok ağlattı çok aldattı annemi belkide yine biri girmiştir hayatına ondan beğenmiyodur bizi
yaptıklarının bedelini ödemesi ancak ahirette olur canım dolmuşsun belli ve saçma sapan bi yerden patlamış.şöyle düşün Allah sevdiği kulunun cezasını bu dünyada çektirirmiş gerçek cezayı hakedenler ahirette hesaplaşacaklardır. ben hep kendimi böyle avuttum sanada yardımcı olur belki bu düşünce..sabretmeye devam et bencede isyan etme o zaman babandan bi farkın kalmaz
ben namazını kılan dinine düşkün bir insanım her şeyde sabretmeyi öğrendim hep namazlarımda dua ederdim düzelsin diye ama artık boğazıma kadar geldi bizde insanız bir insanın üzerine ne kadar gidilebilir ki hakaret ediyo ağzımı açıp tek laf etmiyorum daha napabilirim o kadar okudum atama bekliyorum inşallah olurda annemi de alır giderim övündüğü malı mülküyle yapayalnız kalır
Her erkek baba olmayi haketmiyor iste
Ailenizde evli kiz var mi?
Yoksa sen evlendiginde baban hatalarinin farkina varacak,
ama gec olacak ...
Bir nebze de olsa degisecektir
Allah annene sabir versin
annen ayrılmayı hiç düşünmedi boşanma aşamasında biri olarak soruyorum bunu
e öyleyse iş değişir tabii. çok ağır nefret sözleri söyleyip küçük bir olayı sebep olarak gösterdiğin için garip gldi. allah yardımcınız olsun. başka kardeşin var mı?
inşllah canım aslında çözümünüde bulmuşsun uygulamada sıkıntılar var belli ki..seni öyle iyi anlıyorumki..azcık daha sık dişinide dua edelim ataman olsun..
ayyy canim anlatinca benim esimin babasi aklima geldi.. oda onun babasindan ayni seyleri gördü ayni seyi cekti ayni senin gibi.. belkide daha fazlasi.. görümcem aklina gelince hep aglayarak anlatirdi bana.. sükürler olsun annesi bir sene önce bosandi ondan, tabi simdide baba coooook pisman yaptiklarindan cünkü hemen buldugu genc sevgilisinden esimin annesinin verdigi sevgisinin, sabrinin zerre kadarisini görmedi ondan.. daha dün bi adamin onu fena sekilde dövdügünü duyduk, tabi ne olursa olsun üzüldük, ama Allah cektireni cektiriyor canim bunu sakin unutma..
görümcem gündüz vakti disariya ciktigi icin (hapis gibi yasarlardi evde erkek görmesin diye) onu öldüresiye dövmüstü.. kemerini cikarip onu (neyse gerisini anladiniz herhalde, icim el vermiyor yazmayi).. sonra kafasini ayagiyla eziyordu, saclarini koparana kadar cekiyordu, kafasinda sac kalmamisti.. esim kazik kadar olmus disarda milletin önünde nasil dövermis hep anlatirlar canim.. o yüzden beterin beteri var, bunlar baba olmayi birak insan bile degiller.. benim babamda dövmezdi sövmezdi ama cok ilgisizdir.. zaten annem zorla 3 cocuk yapmis, yoksa hic istemiyormus bizi hep aldir dermis.. hep baskalarinin cocuklarina deger verirdi.. yani fiziksel olmazsa bile pskolojik bizde cok zarar gördük babamizdan.. annem dayanamayip 5 sene önce bosandii zaten.. ne cekiyorsa anneler cekiyor inankii.. suan yasam mücadelesi veren annemdir, babam laylaylom gezsin.. 5 dk. ötemizde oturan babamiz 5-6 ayda bir görüyor bizi.. yeni esi ve cocuguyla cok mutlu((
yanliz degilsin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?