evet arkadaşlar babamdan nefret ediyorum. Allah günah yazmasın ama nefret edilecek türden bir babam var. Şu yaşıma kadar babamın bir çöpü bile kısmet olmadı bana. Sorumsuz,calışmayan,annemi sırf egolarını tatmin etmek için aşağılayan bir babam var. Allah a sükür kimseye muhtaç değiliz annem sayesinde emekli ve 2 tanede ev aldı. O evlerde gram emeği olmayan babam satacağım diyip duruyor. O KADAR DOLUYUM Kİ. Nişanlıyım 10bin lira babam kredi çekti(annemin çektiklerini söylemiyoruz babama o sadece bana 10bin harcandı sanıyor) sorunlar yaşıyorum nişanlımın ailesiyle atmak istiyorum nişanı. nişanı atamazsın demiyor ama atarsan çalışır krediyi ödersin diyor. çok canımı sıkıyor. anneme boşan diyorum. korkuyor. bir kaç kez boşanmaya çıkmıştı çocuklarını öldürürüm diye tehtit etmiş annemi yeni anlatıyor bize. annem baba tarafından çok zengindir. ama babamla evlendiğinde babam çalışmadığı ve kumar oynadığı için sadaka vermişler anneme. oda işe girmiş. hala neden babamın kahrını çekiyor anlamıyorum. ben evlendikten sonra o adamla aynı evde yaşamasını istemiyorum. nefret ediyorum. hakkımıda helal etmiyorum. ben onun yüzünden annesiz boynu bükük büyüdüm.