• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan nefret ediyorum

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
evet arkadaşlar babamdan nefret ediyorum. Allah günah yazmasın ama nefret edilecek türden bir babam var. Şu yaşıma kadar babamın bir çöpü bile kısmet olmadı bana. Sorumsuz,calışmayan,annemi sırf egolarını tatmin etmek için aşağılayan bir babam var. Allah a sükür kimseye muhtaç değiliz annem sayesinde emekli ve 2 tanede ev aldı. O evlerde gram emeği olmayan babam satacağım diyip duruyor. O KADAR DOLUYUM Kİ. Nişanlıyım 10bin lira babam kredi çekti(annemin çektiklerini söylemiyoruz babama o sadece bana 10bin harcandı sanıyor) sorunlar yaşıyorum nişanlımın ailesiyle atmak istiyorum nişanı. nişanı atamazsın demiyor ama atarsan çalışır krediyi ödersin diyor. çok canımı sıkıyor. anneme boşan diyorum. korkuyor. bir kaç kez boşanmaya çıkmıştı çocuklarını öldürürüm diye tehtit etmiş annemi yeni anlatıyor bize. annem baba tarafından çok zengindir. ama babamla evlendiğinde babam çalışmadığı ve kumar oynadığı için sadaka vermişler anneme. oda işe girmiş. hala neden babamın kahrını çekiyor anlamıyorum. ben evlendikten sonra o adamla aynı evde yaşamasını istemiyorum. nefret ediyorum. hakkımıda helal etmiyorum. ben onun yüzünden annesiz boynu bükük büyüdüm.

baba kılıklı insanlar
bende de var boyle biri
Canım benim tehdit ederse etsin bişey yapamaz. Benim pek bilgim yok ama haklarını araştır, koruma iste, tehdit edildiginizi soyleyin, boşansalar da size bişey yapamaz.
Yeter ki maddi gucunuz olsun, bosanmak kolaydır. Anneni de bu konuda bilgilendir.
Ama annen yine de bosanmak isteyemeyebilir cunku birbirlerini sevmeseler de onlar artık can yoldası birbirlerine
yaslanınca birbirlerini tasıyacaklar
sense bugun olmasa bile yarın bigun evlenip ucup gideceksin evden

Ben mi cok sımarıgım bılmıyorum ama senın durumunda olsam sinir krizleri geciririm evi yıkarım ama o krediyi babama odetirim. Ne demek sen calısacaksın da odeyeceksin ya ? Ev senden kıymetli mi ?

baba kılıklı insanlar
bende de var boyle biri
Canım benim tehdit ederse etsin bişey yapamaz. Benim pek bilgim yok ama haklarını araştır, koruma iste, tehdit edildiginizi soyleyin, boşansalar da size bişey yapamaz.
Yeter ki maddi gucunuz olsun, bosanmak kolaydır. Anneni de bu konuda bilgilendir.
Ama annen yine de bosanmak isteyemeyebilir cunku birbirlerini sevmeseler de onlar artık can yoldası birbirlerine
yaslanınca birbirlerini tasıyacaklar
sense bugun olmasa bile yarın bigun evlenip ucup gideceksin evden

Ben mi cok sımarıgım bılmıyorum ama senın durumunda olsam sinir krizleri geciririm evi yıkarım ama o krediyi babama odetirim. Ne demek sen calısacaksın da odeyeceksin ya ? Ev senden kıymetli mi ?

ev kredisi değil. düğün masraflarım için kredi çekmişti nişanlından ayrılırsan çalışır onu ödersin diyor. ayrılırsam bile asla annem çalışmama izin vermez ama öyle demesi zoruma gidiyor. dini imanı para olmuş derler ya babam işte öyle. parası olsun gözü bizi bile görmez. ama ben babama suç bulmuyorum. onu evlendiren ana babada suç. sorumsuz birini neden evlendirirsiniz ki. Allah ım nişanlım babam gibi olmasın sana yalvarıyorum :14::14::14::14:

ben anlattıklarınla babanda kotu nıyet goremedım.sorumsuz olsa dedgn gb senın ıcın tasın altına elıne koyup da kredı cekmezdı sanırm...kızsın kocan alsın der cıkardı bence senı oldukca dusunmus hakkını yeme...

ben anlattıklarınla babanda kotu nıyet goremedım.sorumsuz olsa dedgn gb senın ıcın tasın altına elıne koyup da kredı cekmezdı sanırm...kızsın kocan alsın der cıkardı bence senı oldukca dusunmus hakkını yeme...

annemin zoruyla çekti krediyi. aylarca o kredi için problemler çıktı. çekmem Allah çekmem diye. sonunda annem çektirdi. nasıl yaptı bilmiyorum.

ev kredisi değil. düğün masraflarım için kredi çekmişti nişanlından ayrılırsan çalışır onu ödersin diyor. ayrılırsam bile asla annem çalışmama izin vermez ama öyle demesi zoruma gidiyor. dini imanı para olmuş derler ya babam işte öyle. parası olsun gözü bizi bile görmez. ama ben babama suç bulmuyorum. onu evlendiren ana babada suç. sorumsuz birini neden evlendirirsiniz ki. Allah ım nişanlım babam gibi olmasın sana yalvarıyorum :14::14::14::14:

Amin canım
İnşallah nişanlın baban gibi olmaz
inşallah ömrünün kalan kısmını mutlu geçirirsin
üzme artık kendini lütfen..

Allah yardımcın olsunnn nişanlın biliyor mu babanın nasıl biri olduğunu sana yardımcı oluyor mu umarım gönlüne göre olur mutlu olursun

konunun basligi bana nasil aci geldi basligi okudum kizdim insan babasindan nefret edermi diye :26: ama yazdiklarin dogruysa nefrete deyermis cunki sen bir kenara annen cok cekmis bende annelerin aci cekmesine dayanamam kim olur olsun ister goz bebeyim olsun annemi uzerse bende onu uzerim :47: Allah yar ve yardimcin olsun nisanlin la mutlu mesut yasarsin insallah kotu gunlerinin hepsini unutursun :116:

bende böyle bir konu açmak istemezdim ne de olsa baba. ama canımı cok yaktı. benim annemi mahvetti. nişanlım hiçbirşey bilmiyor. anlatamam da bilmemesi daha iyi.

bende böyle bir konu açmak istemezdim ne de olsa baba. ama canımı cok yaktı. benim annemi mahvetti. nişanlım hiçbirşey bilmiyor. anlatamam da bilmemesi daha iyi.

eee ilerde nişanlın öğrenmicek mi böyle şeyler olduğunu neden anlatmıyorsun bence içini ona dökmelisin eşin olucak adam o yardımcı olur sana en iyi arkadaş

öpöz babam. ama bunun bilincindemi bilmiyorum. her hareketi tuhaf. misafirimiz vardı bugün örneğin. çayı bitmişti babamında bitmişti bütün demi kendine doldurttu ee misafir baba dedim koy diye bğırdı. düşüncesiz. ilkokul mezunu kendini geliştirememiş biri. annem ilaç mübessiliydi artık emekli. kültür farkının dank diye suratınıza vurulduğu bir evlilik onların ki. anneme öküz gerizekalı sen ne anlarsın gibi laflar ediyor misafirlerin yanında. 2 ayım kaldı. gideceğim inşallah kurtulacağım demek istemiyorum annem burda sonuçta. inşallah herşey daha güzel olur.

aynı senin baban gibi bi babası olan arkadaşım vardı kızının kazancını yerdi kendi 5 kuruş para getirmezdi eve içip içip gelirdi o kızcağızdan para alırdı maaşını falan öyle lanet bi insandı gerçekten Allah yardımcın olsun eşinle mutlu ol umrarım

ne yazik ki ben de boyle hissediyorum. bize kizanlara iki cift laf, sanmiyorum ki kimse bunu isteyerek hissetsin. yillardir babanin degismesini bekleyip yuzlerce kez hayal kirikligina ugramanin sonucu oluyor bunlar.
ben yirmi yildir aileden ayriyim, evliyim, babamdan binlerce km uzakta oturuyorum ama gene de beklemeye devam ediyorum, ediyormusum meger.

gecenlerde annemle babamin facebook hesabinda bir babanin kizina olan sevgisi uzerine bir yazi gordum. "nihayet birseyleri anladi sanirim, yuzume soyleyemiyor, bu sekilde yansitiyor hislerini herhalde "dedim, icimde eridi, dunyanin en mutlu insani oldum ve iki gun agladim sevincle karisik bi sekilde. sonra dayanamadim aradim ailemi, babamla konusup ben de seni cok seviyorum demek istedim. telefonu acan annem, onu ben paylastim dedi, sonra aptalligima kizdim. yani insan konu babasi olunca herseyi unutmaya hazir oluyor, hatta unutmaya ac oluyor. tek bekledigim 'uzgunum" demesi ama o hic uzgun felan degil yaptiklari icin.

Konu 3 yasinda masallah krese baslamis yakinda anaokuluna gidecek;)
Hortlatmayin su konulari da yeni konu acin lutfen

Back
X