Babamdan para isteyemiyorum.

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Babamin maddi durumu cok kotu. Alkolik. Sifiri tuketti derler ya tam olarak oyle. Yine de borc harc bulup keyfine gore yasiyor ama bana harclik vermiyor. Son 1 senedir para istedigimde ise hep senin vardir diyip vermemezlik yapiyor.
Yarin adanadan ankaraya ,yurt kaydi burs mulakati vs icin kazandigim universiteye gidecegim tek basima. Para istedim utana sıkıla o da astı suratini ne kadar yeter sana dedi o an o yuz ifadesi karsisinda soyleyebilecegim en buyuk rakami soyledim. 100 lira. Tam 100 lira verdi ne eksik ne fazla. Ama biliyorum ki bu para bana 4 gun yetmeyecek. Her defasinda kendi kendime diyorum ki ihtiyacin olandan 50 100 lira fazla soyleyeceksin zaten nadiren para veriyor ne koparsan kardir. Ama yapamadim iste yine. Para istedigimdeki o yuz ifadesi o tavirlari beni hem cok uzuyor hem cok sinirlendiriyor. Sanki parasinin olmamasi benim sucummus gibi, sanki cocuklarimin rizkini karida kizda yiyen benmisim gibi maddi sikintiyi ben cekiyorum. Lanet olsun ya ben babamdan para istemeyi bile beceremeyen aptalin tekiyim. Ihtiyacim olani, hakkim olani bile isteyemiyorum babamdan.

Kendine niye kızıyorsun
Öyle baba olmaz olsun kızını başka bir şehire üstelik dört günlüğüne cebinde 100 liraylamı gönderecek
Hadi sen o kadar istedin insaf be adam kendisi düşünüp o yetmez deyip vermeliydi
Sinirlendim gece gece

Canım iste niye istemeyeceksin o seni dünyaya getirdiyse ihtiyaçlarını karşılamak zorunda suratını asarsa assin çok ta umursama.tatlim annen yokmu

Var ama ayrilar babamla ve simdiye kadar butun masrafimi annem karsiladi zaten bir de kardesim var ona da daha fazla yuk olmak istemiyorum

İste gitsin ya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. En fazla yok der 100 lirayla yola mı çıkılır hiç.

Kendine niye kızıyorsun
Öyle baba olmaz olsun kızını başka bir şehire üstelik dört günlüğüne cebinde 100 liraylamı gönderecek
Hadi sen o kadar istedin insaf be adam kendisi düşünüp o yetmez deyip vermeliydi
Sinirlendim gece gece
Teyzem harclik vermisti aylar once onu harca diyor. 300 lira falan kaldi o paradan o yuzden vermedi herhalde.

Teyzem harclik vermisti aylar once onu harca diyor. 300 lira falan kaldi o paradan o yuzden vermedi herhalde.
Teyzen falan verince söyleme hiç
Çocuklarının sorumluluğunu alsın biraz
Kendi her keyfine bulmasa adamın durumu o kadar derimde
İnsan kendi zevki için çocugundan kısmaz

İste gitsin ya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. En fazla yok der 100 lirayla yola mı çıkılır hiç.
Iste isteyemiyorum yani yoldan gecen birinden para istemekle ayni sey benim icin. Annemde boyle bir sorun yasamiyorum ama babam tamamen yabanci birisi gibi.

Madem para isterken o suratı çekiyorsun bari ihtiyacın kadarını iste.100 lira neye yeter ki?Kızını 100 lira ile şehir dışına gönderebilme pişkinliğini gösterip parayı pulu alkole yatıran adama ziftin pekini içsin denir.
Haklisiniz. Yarin sabah tekrar isteyecegim

Haklisiniz. Yarin sabah tekrar isteyecegim
Üniversite hayırlı uğurlu gelir inşallah. Böyle bir baba ile okurken de zorlanırsın. İhtiyacın kadarını istemeyi acilen öğrenmelisin.Mantıklı bir adam düşünür yabancı bir şehirde bu kız 100 lira ile ne yapar diye.Yol parasına ancak yeter o para.
Alışmış annenize maddi manevi sorumluluğu atmaya.

senle ilgili bir durum değil..tamamen babanın düşüncesizliği..

ankarada hangi ünv bölüm kazandın?

annenden de iste, babandan da iste, onlar sizi zevk yaparken hamile kalmasını, doğurtmasını biliyorsa bağımsızlığını kazanana kadar bakmasını da bilecekler, yok öyle dünya.. çok sinirlendim yemin ederim.

burslara falan basvuru yapın.. Yada bı yandan calısıp bı yandan okumaya bakın. Universiteyi bir an evvel bitirip iş hayatınıza atılın.. Allah kimseye muhtaç etmesin.. İsteyin hakkınızı babanızdan yinede..

burslara falan basvuru yapın.. Yada bı yandan calısıp bı yandan okumaya bakın. Universiteyi bir an evvel bitirip iş hayatınıza atılın.. Allah kimseye muhtaç etmesin.. İsteyin hakkınızı babanızdan yinede..
Zaten buldugum butun formlari doldurup her yere basvuruyorum. Insallah bir seyler cikar yoksa cok zor olacak benim icin

Back
X