Babamdan para isteyemiyorum.

tebrik ederim öncelikle ünv için bravo babana gelince ne denir ki Allaha havale et umarım burs kredi başbakanlık vs hepsi çıkarda sıkıntı çekmeden okursun

Madem para isterken o suratı çekiyorsun bari ihtiyacın kadarını iste.100 lira neye yeter ki?Kızını 100 lira ile şehir dışına gönderebilme pişkinliğini gösterip parayı pulu alkole yatıran adama ziftin pekini içsin denir.
Sabah evden cikarken tekrar para istedim gece sarhos oldugu icin verdigi 100 lirayi ve tum konusmalari unutmus. Yurt kaydinda ucreti yatirmadan kayit yapmiyorlarmis o yuzden yurda para yatirmam gerekiyormus 500 tl civari. Yurt icin 1000 lira anca yeter dedim suratini yine bayagi asti ama hesabima 1000 lirayi gonderdi mecburen. Kredi kartini da aldim. Yoldayim simdi gidiyorum okuluma :)

Niçin kendine kızıyorsun ki, afedersin baban ayyaşın teki gibi görünüyor burdan sen git okuluna kredini al bir de iş bul güzelce inşallah işte o zaman rahatlarsın döner bu yüzsüz baban senden de para ister o zaman diye düşündüm şu an birden :işsiz:

Niçin kendine kızıyorsun ki, afedersin baban ayyaşın teki gibi görünüyor burdan sen git okuluna kredini al bir de iş bul güzelce inşallah işte o zaman rahatlarsın döner bu yüzsüz baban senden de para ister o zaman diye düşündüm şu an birden :işsiz:
Evet kesinlikle oyle olacak. Su an bile istiyor isin olunca bana araba al yazlik al falan diye. Sonra da utanmadan, sanki cok yatirim yapmis gibi evlada yapilan yatirim ölü yatirimdir diyor :D

Universitede okuyan kardesim var.
Cok şükür ailem ihtiyaclarini karsiliyor ama olmasi gerektigi kadar.
Ben her zaman veremem ama kirk yilin basi biraz para verebilirsem kesinlikle evdekilere soyleme diyorum. Onlar yine karsilasin ihtiyaclarini. Sen git bu parayi keyfine gore harca. Ustune basina harca, makyajina harca vs vs.
Siz de elinize gecen her parayi babaniza soylemeyin bilmesin.
Ayrica tebrik ederim okul icin de, basarilar.

Sabah evden cikarken tekrar para istedim gece sarhos oldugu icin verdigi 100 lirayi ve tum konusmalari unutmus. Yurt kaydinda ucreti yatirmadan kayit yapmiyorlarmis o yuzden yurda para yatirmam gerekiyormus 500 tl civari. Yurt icin 1000 lira anca yeter dedim suratini yine bayagi asti ama hesabima 1000 lirayi gonderdi mecburen. Kredi kartini da aldim. Yoldayim simdi gidiyorum okuluma :)
Senin adına çok sevindim ve ilk kez babanın sarhoşluğu bir işe yaramış ya ona da çok güldüm.
Tebrik ederim ünv için.

Evet kesinlikle oyle olacak. Su an bile istiyor isin olunca bana araba al yazlik al falan diye. Sonra da utanmadan, sanki cok yatirim yapmis gibi evlada yapilan yatirim ölü yatirimdir diyor :KK70:
Aman kaç kurtul okulun bitsin ya ayrı eve çık ya evlen sonra tatile git tatilden fotoğraf yollarsın "buralar çok güzel papaaa" diye :KK73:

Back
X