babamdan soğudum

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
mrb kızlar beni bilen bilir foruma girmeyeli uzun zaman oldu sanırım derdim olmayınca pek giremiyorum. benim babam 55 yaşında.belki bu konularda defalarca konu açıldı ama ben geçen gün babamın telefonundan yeğenime çizgi film acıcaktım youtubedan orda karşıma .çok değişik videolar çıktı izlemiş yani unutamıyorum bi türlü . ona sinirli davranıyorum. hala izliyor elinden tel düşmüyor. netin şifresini değiştirdim yine aldı parasını ben ödüyorum dedi. ne yapmam lazım .

Acı biber sür:)
Napcaksın bişey yapamassın..
Annenizin haberi varmi?

müstehcen videolar işte annemin haberi yok

Evli biri olarak cevap veriyorum, bu durum annen ile babanı ilgilendiriyor sadece. Şimdi seni çok iyi anlıyorum, baba dediğin böyle olmaz diyorsun ama babaların cinsel arzusu olmasa bizler de bu dünyada olmazdık. Burda sana karşı yapılan bi yanlış yok, soğuyacaksa annen soğumalı.

müstehcen videolar işte annemin haberi yok

Ya simdi konu baba olunca ne denir bilemedim ama..
Ben olsam anneme söylerdim heralde.
Tabi bu annenizle aranızda diyaloga baglı..
Ne biliim annenizle babanızın arası iyimidir mesela.
Belki bişiler yolunda gitmiyorsa izleyesi geliyordur

Karışmayın adama yahu. İhtiyaç duyuyor olabilir. Sizi ilgilendirmez.

Hay cok yaşa
Daha düzgün nasıl yorumlanır bilemedim

55 yasindaki adamın ozelinden bana ne diyeceginiz yerde bi de soğudum diyorsunuz :) annenizin haberi olsa nolcak alaskina o yastan sonra adama izle izleme diye onla mi ugrascak. Banane demesini ogrenmezseniz hayat cok can sıkıcı olur.

Babam senin anladığını anladım peki? Anladığı halde devam ediyorsa yapacak bisey yok ama anlamadıysa ima edebilirsin.

Sizin babaniz olmasi onun bir insan oldugu gercegini degistirmiyor. Bakin kadin ya da erkek demedim. Herkesin cinsel zevki kendine. Izlemekten hoslaniyor olabilir. Burada sadece anneniz rahatsiz olup laf edebilir. Ayrica adam kendi sahsi telefonundan izlemis, sizin onu gormemeniz lazimdi.

Babanıza konduramamanız ve soğumanız gayet doğal bence. Babanın cinsel hayatı, onun da arzuları var vs diye hiç açık biri olamadım. Baba bu ya. Varsa arzusu zevki annene olsun. Neyse, annenize söyleyin ve aradan çekilin bence. Siz ne kadar şifreleri de değiştirseniz onun niyeti belliyse her yoldan izler. Allah kolaylık versin.

Ya babanızın teli sizin elinizde ne arıyor ? Ya ne olur lütfen rica ediyorum babalar ile ilgili böyle konu açmayın .
İnanın babalarınıza değil size kızıyorum yuh ya insanın bu kadar özeline girilmez ki.
Sizene ya sizene , utanmadan şifreyi değişmiş birde haddinizi bilin biraz yahu.
Sizler babalarınızın eşleri değilsiniz , çocuğusunuz.

Benim de aynı olay başıma gelmişti tek yaptığım unutmak oldu

İyide o bir insan sonuçta böyle şeylere ihtiyacı olabilir annenle özel konularda sorunları olabilir.bu tamamen annenle baban arasında bir mesele.
Bana sorarsan,evli bir erkeğin öyle başkalarının mahremini izlemesi hoş değildir hatta bekarlarin da kimsenin o videoları izlemesi hos değildir diye düşünüyorum.
Ama bunun kararını annen verir senin babanla iletişimin etkilenmemeli.
Hem belki annenle beraber izliyorlardir?

Soğumakta haklısın bence
O senin baban diye istediği naneyi yiyebilir diyemeyeceğim
Annen yapsa neler olurdu kim bilir, baban kart horoz haliyle rahat durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…