- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
ondan kaçınca daha çok oluyo.sık sık yüzyüze gelip sohbet etmeye çalışın.alışırsınız.
Bende kötü birşey var sanıyorum,unatanmakta güzel meziyettir.Yaşadığın olayın keyfini çıkar.
Ay 2.5 sene once bende boyleydim :)) annem açtı konuyu farklı sehirlerdeydik ben herseyi annemden öğrendim 25 gun babamla hic konuşmadım telde daha dogrusu resmen konuşamadım. Babam eve gelecegi gece uyuyamadim yüzüne nasıl bakarım diye. Sonra babam geldi tabi benim surat kıpkirmizi :) babam hic bisey yokmuş gibi hasret giderdi evdekilerle falan. Ama benim o hali üstümden atmam 2 ayı buldu. :) ama babam gecen gun karşısına alıp seninle de seçtiğin esle de gururu duyuyorum butun cocuklarım beni oyle onurlandirdiniz ki, etrafda ki bunca çirkin işlerden bu kadar temiz çıkıp yuvalarınızı tam bizim gibi insanlarla kürdünüz ve bana dedeligitattirdiniz. Beb sizden razı oldum Allah da sizden razı olsun dedi :) ah babacimBunca derdin arasında utanarak yazıyorum dertmi bu diyeceksiniz lakin kaç gündür hele son 3 gündür çok tuhafım.
Bayramda sözüm nişanım bir arada yapılacak ve ben şu anda şehir dısında çalısıyorum..Babamla sevgilimin ailesi iletişime geçip..Hayırlı bir iş için geleceğiz dediler ve babam annemle bana sordurup benim onayımı alıp geri dönüş yapıp buyurun gelin dediler..Ve ben babamdan 1 haftadır kaçıyorum adeta telefonda..Ve yarın memlekete dönüyorum hazırlıklar için yardıma ama çok utanıyorum babamdan hatta gözlerim doluyor aklıma gelince.. Tabi ki de ayıp birşey değil ama kendime hakim olamıyorum. babamdan çekineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..Ne yapsam da kendimi alıştırsam yarın saat 4 te yolcuyum ertesi günde ordayım..Önerilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.
Bunca derdin arasında utanarak yazıyorum dertmi bu diyeceksiniz lakin kaç gündür hele son 3 gündür çok tuhafım.
Bayramda sözüm nişanım bir arada yapılacak ve ben şu anda şehir dısında çalısıyorum..Babamla sevgilimin ailesi iletişime geçip..Hayırlı bir iş için geleceğiz dediler ve babam annemle bana sordurup benim onayımı alıp geri dönüş yapıp buyurun gelin dediler..Ve ben babamdan 1 haftadır kaçıyorum adeta telefonda..Ve yarın memlekete dönüyorum hazırlıklar için yardıma ama çok utanıyorum babamdan hatta gözlerim doluyor aklıma gelince.. Tabi ki de ayıp birşey değil ama kendime hakim olamıyorum. babamdan çekineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..Ne yapsam da kendimi alıştırsam yarın saat 4 te yolcuyum ertesi günde ordayım..Önerilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.
Bunca derdin arasında utanarak yazıyorum dertmi bu diyeceksiniz lakin kaç gündür hele son 3 gündür çok tuhafım.
Yeni nişanlanmış biri olarak evet bende utanıodum evde kaçıodum falan , söz oldu sonra geldi zurnanın ... neyse sonra başka bir utanma ortaya çıktı kayınvalideye ve kayınpederine anne baba demeye , ben arada bi teyze amca diye kaçırıodum ağzımdan1ay sürdü utanmak sonra alışıosun , babamla bile oturur çeyiz hakkında nişanlım hakkında konuşuruz mesela , geçer geçer m.etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?