Babamdan Utanıyorum :(

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Bunca derdin arasında utanarak yazıyorum dertmi bu diyeceksiniz lakin kaç gündür hele son 3 gündür çok tuhafım.
Bayramda sözüm nişanım bir arada yapılacak ve ben şu anda şehir dısında çalısıyorum..Babamla sevgilimin ailesi iletişime geçip..Hayırlı bir iş için geleceğiz dediler ve babam annemle bana sordurup benim onayımı alıp geri dönüş yapıp buyurun gelin dediler..Ve ben babamdan 1 haftadır kaçıyorum adeta telefonda..Ve yarın memlekete dönüyorum hazırlıklar için yardıma ama çok utanıyorum babamdan hatta gözlerim doluyor aklıma gelince.. Tabi ki de ayıp birşey değil ama kendime hakim olamıyorum. babamdan çekineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..Ne yapsam da kendimi alıştırsam yarın saat 4 te yolcuyum ertesi günde ordayım..Önerilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.

Bende kötü birşey var sanıyorum,unatanmakta güzel meziyettir.Yaşadığın olayın keyfini çıkar.

Vallahi kusura bakmayın sizi yanılttığım için başlık biraz absürt olmuş ama daha uygun bir şey yazamadım. Olayın keyfini göz göze bir gelelim her halde o zaman çıkaracağım :)

zamanla alışırsınız.olaylar olup biterken utancınız kalmaz.
hem babanız seviniyordur gururlanıyordur.

Normaldr ya bu insandan insana değişir.
Ablam mesela evlendi hiç çekinmeden anneannemin yanında aşkm canım diye konuşur ki anneannemde çekiniriz biz ama ben düşünüyorum mesela istemede olsun nişanda düğünde olsun herkesten çekinirim,öyle hissediyorum daha o duyguları yaşamadan.
Ama yapacak birşey yok ki, baban bunu kötü düşünmüyo,hatta tam tersine kızm büyüdü de gelin oluyo diye düşünüyodur :)
Kama konuşmaktan,illa ki konuşcaksınız,cevabını ver sonra çekil köşene. Çekinecek bir şey yok,rahat ol.
Yarın öbür gün çocuğun olduğunda napcaksn daha istemeden utanıyosun

Arkadasim istendi birkaç gün önce oöyle çok utanma olmuyor yuzyuzeyken ya :) baban da uzuluyodur simdi kiz evlatsin kolay mi..

Ay 2.5 sene once bende boyleydim :)) annem açtı konuyu farklı sehirlerdeydik ben herseyi annemden öğrendim 25 gun babamla hic konuşmadım telde daha dogrusu resmen konuşamadım. Babam eve gelecegi gece uyuyamadim yüzüne nasıl bakarım diye. Sonra babam geldi tabi benim surat kıpkirmizi :) babam hic bisey yokmuş gibi hasret giderdi evdekilerle falan. Ama benim o hali üstümden atmam 2 ayı buldu. :) ama babam gecen gun karşısına alıp seninle de seçtiğin esle de gururu duyuyorum butun cocuklarım beni oyle onurlandirdiniz ki, etrafda ki bunca çirkin işlerden bu kadar temiz çıkıp yuvalarınızı tam bizim gibi insanlarla kürdünüz ve bana dedeligitattirdiniz. Beb sizden razı oldum Allah da sizden razı olsun dedi :) ah babacim
Benim <3

çok tatlısın yaaa.. babalar kızlarının onlara anlatamadıkları hislerini bilseler nasıl mutlu olurlardı kim bilir?
ben de babama söyledikten sonra bi süre elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyordum..
ay çok mutlu görünmeyeyim "evden gidiyor mutlu olmuş" demesin ay üzgün dursam "şimdiden üzdü mü kızımı" demesin :)
hiç üzülmeyin utanmayın.. görüşünce babanıza hemen bi sarılın..
babalar kıskançlıkla karışık bir çocuklaşabilirler alınmayın..
hep iyi olun onunla "kız vermek" çok zor gelir.. ama mürüvvet görmek de en büyük dilekleri :)
bol bol konuşun havadan sudan..
zor değilse de garip günlerdir evden ayrılma süreci siz sakin olursanız herşey daha yolunda gider..

Evlendim ilk gecenin sabahında telefonlarımızın şarjlarını evlerimizde unuttuğumuz aklımıza geldi ,önce eşimin aile evine ,sonra benim ailemin evine gittik,kapıyı babam açtı,yer yarılsaydı da içine girseydim dedim,öyle kötü bir andı ki ,ömrümce unutamam ,yüzüne bakamadım.ama zamanla geçti tabı bu utancım,seninde geçer .

ayyy baban kötü bişey yaptı sandım :) hayırlı uğurlu olsun. Onu görünce birazcık utanırsın sonra geçer bence. eğer sizinle iletişimi iyiyse zaten mutlaka kendisi konuşacaktır sizinle. sizinde utanmanız geçer o zaman bence.

Ya hani çok gülsem acaba ne kadar da istiyor mu derler somurtsam niye üzgün mü derler böyle karısık bir duygu benimkisi..Çünkü annemle konustum ve sordum babam duyunca ne tepki verdi diye annemde dedi duygulandı gözleri doldu dedi..Birde ben ilk evlenecek evladıyım bir abim bir de kız kardeşim var benden küçük..Bug
n saat 4 te biniyorum artık yapacak birşey yok :)

Aman yaaa! Ben de başlığı okuyunca babası ne iğrençlik yaptı da utanıyo ki diyorum: )) Baban da utanıyordur merak etme onun için de yeni bir olay bu.
Yuvanızda mutlu olmanız dileğiyle...

Yeni nişanlanmış biri olarak evet bende utanıodum evde kaçıodum falan , söz oldu sonra geldi zurnanın ... neyse sonra başka bir utanma ortaya çıktı kayınvalideye ve kayınpederine anne baba demeye , ben arada bi teyze amca diye kaçırıodum ağzımdan 1ay sürdü utanmak sonra alışıosun , babamla bile oturur çeyiz hakkında nişanlım hakkında konuşuruz mesela , geçer geçer m.etme sen

birde o var demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…