'Babamdan vazgeçerim Erdoğan'dan vazgeçmem'

Hiçbir partiye körü körüne bağlanmam hele ailemle asla bir tutmam ne demek babamdan çok seviyorum yaa. Sanki adamın yanında sürekli izliyor ne yapıp ettiğini biliyor görüyor da inanmıyorum hakkındaki şeylere diyor. Yalnız değil ama neyse ki.

Acil şifalar diliyorum kendisine nitekim bu kadar bağlılık hayra alamet değil. Alt tarafı ülkeyi yöneten bir anlamda memur senin benim gibi bir insana böyle ailesinden de üstün bağlı olmak tedavi gerektirici bir şey mazallah korkuyorum Erdoğan'a bir şey olursa toplu intiharlar olacak gibi Allah korusun.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş her an hata yapabilir , tapmaya gerek yok

peygamberimizin zamanında " annem babam yoluna feda" derlermiş ya bu da onun gibi olmuş ama bu adam ne peygamber ne de başka birşey "Tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir" "rte bizim için ikinci peygamberdir" "başbakanımıza dokunmak bence ibadettir" "başbakanımızın doğduğu şehir mübarektir.""başbakanımızın çıkacağı televizyon yere konmaz"diyen insanlardan başka ne beklenirdi ki iyice ilahlaştırmaya başladılar...

Her konu dönüp dolaşıp nasıl Başbakana geliyorsa CHP ye de gelecektir ,bizim elimiz armut toplamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…