Yorumunuza agliyorum su an aynen oyle.. anneme kiyamet kopardim sakin yardm isteme ondan diye ama sonra dayanamadm kucuk bi miktar istedm ilerde babam aldi der sevnrm dedm. Cok kirildm cok Allah'a birakiyorm. Evlenemiyo diye uzuluyorm bazen ama hakettiginu yasatiyo Allah da ona dimi..
Beterin beteri var
Sen görüyorsun, yerini yurdunu biliyorsun
Benim ki yıllarca aramadı bile, boşandıktan sonra 8 yıl onda kaldım, sonra anneme verdi beni 14 yaşımdayken, veriş o veriş
Çok kırıldım, öbürlerini zaten hiç görmüyordu ama sanırım kendimi özel sanmıştım, benden vazgeçmez sanmıştım, aşıktım babama ben. Çok özledim, özledikçe öfkelendim, tek bir gün yanımda olmadı, tek bir gün ve öldüğünde ben onu gasilhanede sevdim, yanına uzandım, ellerini, ayaklarını öptüm, kokladım. Ama yine kızgındım, şimdilerde eşim sayesinde bitti içimdeki öfke, günlerce konuştuk, erkekler senin bildiğin gibi değil dedi, anlattı anlattı. Mezarını kendisi yaptırdı, babamı hiç tanımaz, tanışmadılar ama orayı mabetleştirdi bana, artık bir babam var diyorum, mezarına gidiyorum, konuşuyorum. Ben seni anlıyorum ama bekleme bir şeyler, inan sana vereceği emekle ya da parayla özlediklerini telafi etmeyecek, Sen, ben, bizim gibiler çocukluklarımızı kaybettik, tatlı anılarımız olmadan, güvenmeden büyüdük bunun bir telafisi yok. Ama sevmekten vazgeçme, ben affettim babamı, tüm çocukluğum helali hoş olsun, Rabbim ona acısın benden yana hesaba çekmesin inş., ben babamı seviyorum, hiç bir şey yapmamış olsa da seviyorum. Gözlerim, burnum, ellerim, ayaklarım ona benzer, hatıraya gerek yok ben varım işte ve onu seviyorum....