babami aradim

Cansu000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
256
81
13
24
Benimle konusmayan babami aradim ama onun yerine uvey annem acti babam ise yanindaydi artik dayanamicagimi bosanmak istedigimi soyledim ve beni param parca eden babamin o sozleri hakaretleri kulagimda cinlandi...
Ben demedimmi bu adam olmaz bize diye Sen yaptin Sen kactin ne halt yersen ye otur yerinde lanet olasica o...pu my olacan kacmasaydin sen ettin Sen buldun altinda......... simdi de bosanacan bizi rezil ettin birdahami rezil edecen dedi ve kapatti yuzume...
Ben gerekeni yaptim onlara soyledim bu saatten sonra kimseye hesap verecek degilim
Beni uzen yaa insan hata yapar her insan yapar ama ben hatamin bedelini omur boyu bu adamla yasayarak gecirmek zorundamiyim insanlar ne der diye ruhumu oldurmek istemiyorum onlarin tek umursadigi elalem ama yeter hic kimsenin bana deger verdigi yok onu anladim...

Benimle konusmayan babami aradim ama onun yerine uvey annem acti babam ise yanindaydi artik dayanamicagimi bosanmak istedigimi soyledim ve beni param parca eden babamin o sozleri hakaretleri kulagimda cinlandi...
Ben demedimmi bu adam olmaz bize diye Sen yaptin Sen kactin ne halt yersen ye otur yerinde lanet olasica o...pu my olacan kacmasaydin sen ettin Sen buldun altinda......... simdi de bosanacan bizi rezil ettin birdahami rezil edecen dedi ve kapatti yuzume...
Ben gerekeni yaptim onlara soyledim bu saatten sonra kimseye hesap verecek degilim
Beni uzen yaa insan hata yapar her insan yapar ama ben hatamin bedelini omur boyu bu adamla yasayarak gecirmek zorundamiyim insanlar ne der diye ruhumu oldurmek istemiyorum onlarin tek umursadigi elalem ama yeter hic kimsenin bana deger verdigi yok onu anladim...
Hepimiz hata yapıyoruz kesinlikle, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir an önce bu dönemi atlatıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başlamanız gerek

Hepimiz hata yapıyoruz kesinlikle, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir an önce bu dönemi atlatıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başlamanız gerek
Dediginizin aynisini keske babam yanimda olarak deseydi. 20

Dediginizin aynisini keske babam yanimda olarak deseydi. 20
Toplanacaktır, olayın ilk şoku ile ne dediğini bilememiş diyelim. İleride bu anı düzeltecek fırsatlar olacaktır, yapıcı olmaya çalışın

İnsanoğluyuz hiç birimiz hatasız değiliz.
Siz üzerimize düşeni yapmışsınız, arayıp söylemişsiniz.

Çalısıyor musunuz ?
Kaç yaşındasınız ?
Eğer birikiminiz , altınınız vs varsa boşanmak daha kolay olur.
Yolunuz açık olsun...

Her ebeveyn ideal davranamıyor ne yazık ki
Zaten sizinle konuşmuyormuş
Destek istemekte çok haklısınız tabi ki
Ama aslında size destek olmayacağı en baştan belliymiş
Babanıza takılıp moralinizi bozmayın veya kararınızdan dönmeyin bence
Sadece kendi imkanlarınızla ayakta kalacak şekilde bi yol çizin kendinize
İstemediğiniz bir hayatı yaşamak zorunda değilsiniz

Adam sorumsuz, net. Tamam zamaninda kacmissiniz, ama bu ömür boyu cezalandirmaya yetecek bir sebep mi? Kizim yok. Ama olsaydi böyle cümleleri asla kurmazdim. Allah islah etsin. Kendi ayaklarinizin üzerinde durun. Bu kisiden hayir gelmez

Her insan hata yapabilir, babanınızın sert cıkısı ilk tepkisidir diye düşünüyorum. Umarım biraz düşününce size hak verir. Sizde hata yaptım diye cekmek zorunda değilsiniz, biraz birikim yada elinizde mesleğiniz varsa arkanıza bile bakmayın derim.

Her insan hata yapabilir, babanınızın sert cıkısı ilk tepkisidir diye düşünüyorum. Umarım biraz düşününce size hak verir. Sizde hata yaptım diye cekmek zorunda değilsiniz, biraz birikim yada elinizde mesleğiniz varsa arkanıza bile bakmayın derim.
Birikimim de yok meslegimde sadece esimin baska kadinlara istek atmasi ve msj atmasi gibi ekran resimleri var elimde bosanmada delil olsun diye ama bir avukata ihtiyacim var herseyden once...

İnsanoğluyuz hiç birimiz hatasız değiliz.
Siz üzerimize düşeni yapmışsınız, arayıp söylemişsiniz.

Çalısıyor musunuz ?
Kaç yaşındasınız ?
Eğer birikiminiz , altınınız vs varsa boşanmak daha kolay olur.
Yolunuz açık olsun...
Calismiyorum altin vs hic birseyim yok 20 yasindayim

aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama böyle konuşabilecek bir babayı neden aramadığınızı az çok anladım .. ben olsam hiç aramazdım, medet ummayın sakın.bel bağlamayın böyle bir adama.. yazık

Niye kaçtınız çok merak ediyorum. Bebeğiniz olmasa size üzülürdüm ama artık sadece o bebeğe üzülüyorum. Kendisini tedavi ettirmeyen bir adamı baba yapan anneye mi kızsın, o hayvan babaya mı kızsın. Belki tedavi olamadığı için çeşitli sıkıntılar yaşayacak, yavrum neye yansın. Peki siz bu çalışmayan çöplük adamda ne buldunuz kaçtınız? Neden sığınma evine gitmiyorsunuz? Nereye kadar böyle gidecek

Niye kaçtınız çok merak ediyorum. Bebeğiniz olmasa size üzülürdüm ama artık sadece o bebeğe üzülüyorum. Kendisini tedavi ettirmeyen bir adamı baba yapan anneye mi kızsın, o hayvan babaya mı kızsın. Belki tedavi olamadığı için çeşitli sıkıntılar yaşayacak, yavrum neye yansın. Peki siz bu çalışmayan çöplük adamda ne buldunuz kaçtınız? Neden sığınma evine gitmiyorsunuz? Nereye kadar böyle gidecek
Uvey anne zulmu goruyordum okumama izinde vermediler bende sadece huzur bulabilecegim saygi ve sevgi gorecegimi dusunerek kactim Ana kendisi tam dolandirici cikti soyledigi hersey yalan cikti suan tek amacim bir avukat bulmak ... yada avukatin gorusune ihtiyacim var

Birikimim de yok meslegimde sadece esimin baska kadinlara istek atmasi ve msj atmasi gibi ekran resimleri var elimde bosanmada delil olsun diye ama bir avukata ihtiyacim var herseyden once...
Barodan avukat talebinde bulunun size yardım ederler muhakkak

Calismiyorum altin vs hic birseyim yok 20 yasindayim
Çok gençsin daha , kadın sığınmaya başvursan yardım ederler mi acaba , en azından kendini toparlayıp bir iş bulana kadar kalabilsen ne iyi olurdu, dik durmaya çalış inşallah Allah yardım eder 😕

Çok gençsin daha , kadın sığınmaya başvursan yardım ederler mi acaba , en azından kendini toparlayıp bir iş bulana kadar kalabilsen ne iyi olurdu, dik durmaya çalış inşallah Allah yardım eder 😕
InsaAllah keske ama polis bire bir dur demisti kadin ziginmayi biliyorum

Yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz hastaydı. Tüm enerjinizi ona harcayın bence, babayı da kocayı da boşverin.

Yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz hastaydı. Tüm enerjinizi ona harcayın bence, babayı da kocayı da boşverin.
Evet ve cok zayifladi hastaliktan dolayi gidemedim cunku ordaki misafirhanede yer yokmus 've burdaki doktorun yine sevk vermesi lazimmis burdaki doktora goturdum yine 6 gun boyunca yatis verdiler geri donduk yine degisen birsey olmadi 😔

Back
X