Babamı aradım

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Sabah attıgim konuyu gormuşsunuzdur ve diger konularimi fazlasiyla katlandim akşam ki tatil konusunda da tamam ne istiyosan ne uygun goruyodan o olsun dedim kizdi aradi benim dedigim an dicektin bunu ben insanlara 1defa teklif sunarim dedi sen serefsizsin pisliksin saydirdi deniz filan yok Hak etmiyosun hic birsey konuyu kapat dedi iyi tamam dedim. Yarim saat sonra bi daha ariyo biz evin icinde küs olcaz senin yuzunden cocugun psikolojisini etkilicez sen nasil pis annesin guzelce ben seni tatile goturcektim başbaşa tatilde cocuk bakmak seni yorcakmiş hanimefendi yuzmek eglenmek istiyomuş kafa dagitmak istiyomuş dedi eşime lütfen gitceksek gidelim gitmiceksek konuyu kapatalim cocuk icin doktor hassas davranmamizi soyledi lutfen dedim butun hakaretleri yağdirdi belki ben seninle eglenmek gülmek istemiyorum sen kendin nparsan yap dedi. Zaten evlendigimizden beri dedenle babanlardan başka yer gormedik dedim Kapi orda s*ktr ol babanin evine dedi kapatti.

Babami aradim BABA MÜSAİTMİSİN DEDİM MUSAİTİM NOLDU DEDİ BABA BEN NEREYE KADAR ZORLA SABRETCEM KAC DEFA DÖVUYO SÖVUYO MUTLU DEGİLİM DEDİM ZORLA BARİSTİRDİNİZ DEDİM BİZ YAPİCİ TARAFİZ YİKİCİ DEGİL DEDİ.
SİZ HER BARİŞTİRDİKTAN SONRA ARKANİZDAN BANA BARİSTİRAYİM DİYE YALVARDİLAR SENİ AFFEDİYORUM ELİMİ ÖP DİYODU HİÇ KİMSE BANA BİRSEY SORMUYO DİNLEMİYO DEDİM BENİ COCUGUN GOZUNUN ÖNUNDE DÖVUYO KAC DEFA SİNİR KRİZİ GECİRDİM PSİKOLOJİM BOZULDU ÖTESİ VAR Mİ DEDİM ALLAH DEMİCEKSİN AĞZİNA YAKIŞMİYO SENİNLE AYNİ CENNETE GİRMEM DİYE TEHLİKELİ ŞEYLER SÖYLUYO DEDİM. SONRA BEN BİBARA KONUSURUM ONLA BİZ YAPICIYIZ DİYE KESTİRİP ATTİ GEZDİRMEMESİNE BİRŞEY DEMEM O BİZLİK MESELE DEGİL BİZ GEÇİM OLUYOMU OLMUYOMU ONA BAKARİZ DEDİ SONRA KONUSURUZ BİBARA KONUSURUM ONUNLADA DİYE KAPATTİ.

Sabah attıgim konuyu gormuşsunuzdur ve diger konularimi fazlasiyla katlandim akşam ki tatil konusunda da tamam ne istiyosan ne uygun goruyodan o olsun dedim kizdi aradi benim dedigim an dicektin bunu ben insanlara 1defa teklif sunarim dedi sen serefsizsin pisliksin saydirdi deniz filan yok Hak etmiyosun hic birsey konuyu kapat dedi iyi tamam dedim. Yarim saat sonra bi daha ariyo biz evin icinde küs olcaz senin yuzunden cocugun psikolojisini etkilicez sen nasil pis annesin guzelce ben seni tatile goturcektim başbaşa tatilde cocuk bakmak seni yorcakmiş hanimefendi yuzmek eglenmek istiyomuş kafa dagitmak istiyomuş dedi eşime lütfen gitceksek gidelim gitmiceksek konuyu kapatalim cocuk icin doktor hassas davranmamizi soyledi lutfen dedim butun hakaretleri yağdirdi belki ben seninle eglenmek gülmek istemiyorum sen kendin nparsan yap dedi. Zaten evlendigimizden beri dedenle babanlardan başka yer gormedik dedim Kapi orda s*ktr ol babanin evine dedi kapatti.

Babami aradim BABA MÜSAİTMİSİN DEDİM MUSAİTİM NOLDU DEDİ BABA BEN NEREYE KADAR ZORLA SABRETCEM KAC DEFA DÖVUYO SÖVUYO MUTLU DEGİLİM DEDİM ZORLA BARİSTİRDİNİZ DEDİM BİZ YAPİCİ TARAFİZ YİKİCİ DEGİL DEDİ.
SİZ HER BARİŞTİRDİKTAN SONRA ARKANİZDAN BANA BARİSTİRAYİM DİYE YALVARDİLAR SENİ AFFEDİYORUM ELİMİ ÖP DİYODU HİÇ KİMSE BANA BİRSEY SORMUYO DİNLEMİYO DEDİM BENİ COCUGUN GOZUNUN ÖNUNDE DÖVUYO KAC DEFA SİNİR KRİZİ GECİRDİM PSİKOLOJİM BOZULDU ÖTESİ VAR Mİ DEDİM ALLAH DEMİCEKSİN AĞZİNA YAKIŞMİYO SENİNLE AYNİ CENNETE GİRMEM DİYE TEHLİKELİ ŞEYLER SÖYLUYO DEDİM. SONRA BEN BİBARA KONUSURUM ONLA BİZ YAPICIYIZ DİYE KESTİRİP ATTİ GEZDİRMEMESİNE BİRŞEY DEMEM O BİZLİK MESELE DEGİL BİZ GEÇİM OLUYOMU OLMUYOMU ONA BAKARİZ DEDİ SONRA KONUSURUZ BİBARA KONUSURUM ONUNLADA DİYE KAPATTİ.
Yaşim kucuk hic bi destek verecek kimsem yok sizlerden Allah Rizasi icin dua istiyorum evladim ve kendim icin ve bu konular hakkinda teccrubeli kisi yada avukat varsa aranizda lutfen mesaj atin bilgilendirin beni

Geçim oluyomu ona bakacakmis oluyomuymus bi sor tatili bakicilik bulabilir misin acaba başka şehirde aldigin maaslada çocuğunu özel eğitime yollarsin Rabbim ferahlik versin bu arada

Size okkalı kanıtlar lazım dövdüğünü ve hakaretlerini kayıt altına alın. Çocuğun yaşadığı travmayı da kanıtlayın. İyi bir avukat bulun tazminatlı boşanma davası açın. Davayı kaybedince bütün masrafları ödeyecek nasıl olsa. Nafakanızı ve çocuğun eğitim masraflarını da ödeyecek. Maddiyatı kafanıza takmayın ve babanızdan uzak durun. Böyle babalar yüzünden kadın cinayetleri bu kadar rahat işleniyor nasıl olsa benim malım anası babası kabul etmiyor istediğimi yaparım dedirtiyorlar canavar kocalara...

Bence kizlar dogunca melekler agliyor lafi dogru aglasinlar. Nasil bir toplum nasil ataerkillik… kocasinin evinde dursun da isterse hergun Dayak yesin. Yuva kurmak kolay mi biz yapici tarafiz diyolar bi de. Nedir bu kadinlarin baba koca cikmazi. Nasil biter diner ben bilmiyorum. Sizin icin cok cok uzgunum. Babadan da kocadan da gulmemis yuzunuz

Çok kızdım eşinizden çok babanıza. Önceki konularınızı bilmiyorum. Çalışıyor musunuz? Eğitiminiz ne düzeyde? Elinizden hiç bir şey gelmiyorsa kadın sığınma evine gidin bu ne korkunç bir hayat....Babanızla olan konuşmanızı okurken boğazım düğümlendi nasıl tepkisiz kalıyor yaşadıklarınıza aklım almıyor gerçekten. Babanızın tavrı zaten eşinizi bu kadar rahat davranmasını sağlıyor size karşı. Sonra evli kadınlar internetten 3 günlük tanıdıkları adamlara kaçınca oturup ayıplıyorlar ne yapsın ki? Gidecek yeri yok baba evinin kapısı kapalı. Maddi özgürlüğü de yoksa...Ne yapsın kadın. Şans diyor karartıyor gözünü, zaten kaybedecek bir şeyi yok.

KADES uygulamasını telefonunuza yükleyin. İlk şiddette basın butona gerisi gelir.

Bakın bir de bu var, danışabileceğiniz; Yedi gün 24 saat ücretsiz hizmet veren ALO 183'ü arayarak bulunduğunuz yere en yakın Sosyal Hizmet Merkezi, Aile Danışma Merkezi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ve Kadın Konukevleri ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çok kızdım eşinizden çok babanıza. Önceki konularınızı bilmiyorum. Çalışıyor musunuz? Eğitiminiz ne düzeyde? Elinizden hiç bir şey gelmiyorsa kadın sığınma evine gidin bu ne korkunç bir hayat....Babanızla olan konuşmanızı okurken boğazım düğümlendi nasıl tepkisiz kalıyor yaşadıklarınıza aklım almıyor gerçekten. Babanızın tavrı zaten eşinizi bu kadar rahat davranmasını sağlıyor size karşı. Sonra evli kadınlar internetten 3 günlük tanıdıkları adamlara kaçınca oturup ayıplıyorlar ne yapsın ki? Gidecek yeri yok baba evinin kapısı kapalı. Maddi özgürlüğü de yoksa...Ne yapsın kadın. Şans diyor karartıyor gözünü, zaten kaybedecek bir şeyi yok.
Konu sahibi de kaçarak evlendi bence babası ne hali varsa görsün modunda. Halbuki kaçması bile böyle bir baba olduğu için bence.

Konu sahibi de kaçarak evlendi bence babası ne hali varsa görsün modunda. Halbuki kaçması bile böyle bir baba olduğu için bence.
Haklısınız böyle babası varsa kaçar tabi. Bir de ne yaparsa yapsın isterse geneleve düşsün onun babası olduğu gerçeğini değiştirmez. Arkadaşım kaçtı ünv okurken yarıda bırakıp, ailesi çok tepki gösterdi hiçbir yönden aynı kullarda değillerdi kaçtığı çocukla. Neyse evlatları tabi önce öfkelerini kustular sonra barıştılar. O da çok şiddet görüyormuş ve hiç söyleyememiş ben ettim ben buldum diye düşünüp gurur yapmış. Babası boğazında bir bayram el izi görüyor morarmış. Arkadaşımın üstünde de yarım balıkçı bir şey var. Damat kızın peşinden ayrılmıyor bir türlü yalnız kalamıyor kızıyla en son şu etleri götür diye göndermiş onu ve çekmiş yakasını bu boğazının hali ne bana anlat seni dövüyor mu diye sıkıştırmış. Tabi arkadaşım başlıyor ağlamaya damat geldiğinde aile apartmanı hepsi toplanmış hepsinden bir temiz dayak yemiş defol git demiş babası artık senin karın falan değil benim kızım. Bir kurban bayramı kaçtı öbür kurban bayramı ayrıldı. Buna baba derim ben ben yapıcıyım diyene değil. Çok kızdım adama ya.

Allah kolaylık versin. Çok üzüldüm. Polise şikayet edip uzaklaştırma alsanız belki eşinize de ailenize de durumun vahametiyle ilgili bir fikir verir.

Keşke bir mesleğiniz olsaydı demeyeceğim. Bu ülkede mesleği olan binlerce kadın aynı şeyi yaşıyor. Mesleğiniz olmasa da, aileniz arkanızda olmasa da, maddi durumunuz kötü olsa da sistemin sizi koruyup istihdam etmesi gerekir. Bir erkekten ( baba) kurtulup bir erkeğe (koca) mahkum oluyor kadınlar. Sırf çocuğuyla ailesine zorluk yaşatmasın diye görmezden geliniyor.

Sana boş yere akıl veriyoruz anan babana danış demedik burda emrivaki yapacaksın istemiyorlarsa ararsın kadın sığınma evini bu kadar basit nafakanida alırsın bir güzel ama seni bırakmaz annen baban kadın sığınma evine zaten ...sadece bir B plani olduğunu bilsinler benim annemde babamda istemedi hep barıştırdı ..gittim bavulla..kendimden emin boşanıyorum dedim ertesi gün avukata gidip görüştüm ...kabul etmiyosaniz kadın sığınma evine giderim benden telefon bekliyorlar dedim doğruydu da zaten ..sadece konforundan biraz feragat etmen gerekiyor konu sahibi

Bende kac kez boşanmak istedim duymazdan geliyorlar istemiyorlar
Üstelik durumlarida iyi gelirsen sana eziyet ederiz çalışırsın bize para vericeksin vs tarzı şeyler bile.soylediler çocuğunu birak gel( bir kızım var ) tek verdik tek gel.
Evliliğim ve eşim nispeten iyi.ama.(şiddet aldatmak vs yok) ama.narsist.istemiyorum eailem.arkamda.deyil cok.uzucu üstelik erkek kardeşime her konuda ama.her.konuda.destekler çifte standart allah yardimcimiz.olsun ben.artik..tek halledicem 1+1 tutucam

bi daha ariyo biz evin icinde küs olcaz senin yuzunden cocugun psikolojisini etkilicez sen nasil pis annesin dedi

BENİ COCUGUN GOZUNUN ÖNUNDE DÖVUYO
Bu ikisi aynı kişi mi? Maşallah çocuğun psikolojisine ne kadar da değer veriyor...
Konuya gelince boyle bir baban olduğu icin çok üzüldüm. Ama inan cocuguna daha çok üzüldüm çünkü onun da böyle bir babası olacak. Asla ona destek olmayan, varlığını hissetmedigi,yarardan çok zararı olan...
Ne yaparsan çocuğun için yap, bir şekilde kurtulmaya çalis bu cendereden.
Kolay değil ama ailesi destek değilken kötü kocadan kurtulan pek çok kadın var. Yeter ki mantıkli düşün, çıkış yolları ara.
Allah yardımcın olur umarım:(

Babanızdan medet ummayın çok despot, merhametsiz bir adam. Normal bir baba evladı dayak yiyorum dediği anda ortalığı yıkar.
Mesleğinizi, yaşınızı bilmiyorum ama tek başına mücadele eden milyonlarca kadın var. Neden onlardan biri olmayasınız?

Back
X