• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı böyle hatırlamak

gibigibi88

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
303
Babamı kaybedeli çok oldu çocuktum öldüğünde. İnsan beyni neden iyi anıları siler bilmiyorum babamı hatırlarken annemi yada ablamı döverken hatırlıyorum. Düşünüyorum yaşasaydı benide dövermiydi nasıl bir baba kız ilişkimiz olurdu. Kızlarıyla iyi geçinen sarıp sarmayalan arkadaş gibi olan kızları gördükçe içimde biryerler cız ediyor.

Başınız sağolsun.
Ama belki de böyle hatırlamanız çok daha iyidir. Size her zaman destek olacağını düşündüğünüz bir kayip , düştüğünüz zamanlarda - zor zamanlarda 'neden yanımda değil ki' diye sizi katbekat daha çok uzebilirdi. Oysa biliyorsunuz ki babanız o kadar da sevgi dolu biri değilmiş, yaşasaydı hayatınızı daha da zorlaştırabilirdi..
Benim bir zamanlar yakın olduğum bir arkadaşımın babasi kız küçükken vefat etmiş. Tabii kendi içerisinde neler yaşıyor bilemiyorum ama bana; babasizlikla yaşadığı mücadelenin zor olduğunu,ama babası yaşasaydı şimdi yaşadığı hayati (üni ve iş için şehir değiştirme,nispeten özgür bir hayat) yaşaması icin vereceği mücadelenin çook daha zor olacağını bildiğini söylemişti.

Back