Canım babam zamansiz ayrılığın yikti bizi .Ben seni bu kadar severken , annem kardeslerim yatağın bomboş .Evde kokun var her gece ruyalrrimizdasin ve yaşıyorsun. Kemoterapiden sonra kestiğin saçlarını sakliyorum. Ama rüyalarımizda hep genç ve eski halinlesin. Biz senin yokluğunla nasil başa cikacagiz. Rabbime sual olunmaz ama boyle bir acı yok.. Aklimdan cikmiyor keşke rüya olsa bu diyorum. Keske. Annem de cok Üzülüyor.Biz sensiz gencligimizin baharında yarım kaldik babam..Rabbim mekanını cennet kılsın seni cok seviyorum .Anneleriniz babalariniz hayattaysa hayatınızdaki en büyük zenginlik budur. Önceden dert tasa ettiğim seyler meğer dert değilmiş. Cok özlüyorum aklimj kaciracak kadar üzülüorm . Güçlü olmak istemiorm ; ( Rabbim kimseye ana baba acisi yaşatmasin bedenen yasiyorm ama ruhum yok.!
Allah razi olsun.basiniz saolsun
Aminnn inşallah canımAllah rahmet eylesin Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun .
Allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış.
Babanın güzel bir yerde olduğunu düşün
Cok saolun amin.Allah rahmet etsin. Mekani cennet olsun insallah
Aminnn saolun.başınız saolsun mekanı cennet olsun...Rabbim sabırlar versin...
Canım babam zamansiz ayrılığın yikti bizi .Ben seni bu kadar severken , annem kardeslerim yatağın bomboş .Evde kokun var her gece ruyalrrimizdasin ve yaşıyorsun. Kemoterapiden sonra kestiğin saçlarını sakliyorum. Ama rüyalarımizda hep genç ve eski halinlesin. Biz senin yokluğunla nasil başa cikacagiz. Rabbime sual olunmaz ama boyle bir acı yok.. Aklimdan cikmiyor keşke rüya olsa bu diyorum. Keske. Annem de cok Üzülüyor.Biz sensiz gencligimizin baharında yarım kaldik babam..Rabbim mekanını cennet kılsın seni cok seviyorum .Anneleriniz babalariniz hayattaysa hayatınızdaki en büyük zenginlik budur. Önceden dert tasa ettiğim seyler meğer dert değilmiş. Cok özlüyorum aklimj kaciracak kadar üzülüorm . Güçlü olmak istemiorm ; ( Rabbim kimseye ana baba acisi yaşatmasin bedenen yasiyorm ama ruhum yok.!
bende ozluyorum hemde nasil babami 11 yil once 45 yasinda kaybettk malesef canim babam doyamadik saba :'(Canım babam zamansiz ayrılığın yikti bizi .Ben seni bu kadar severken , annem kardeslerim yatağın bomboş .Evde kokun var her gece ruyalrrimizdasin ve yaşıyorsun. Kemoterapiden sonra kestiğin saçlarını sakliyorum. Ama rüyalarımizda hep genç ve eski halinlesin. Biz senin yokluğunla nasil başa cikacagiz. Rabbime sual olunmaz ama boyle bir acı yok.. Aklimdan cikmiyor keşke rüya olsa bu diyorum. Keske. Annem de cok Üzülüyor.Biz sensiz gencligimizin baharında yarım kaldik babam..Rabbim mekanını cennet kılsın seni cok seviyorum .Anneleriniz babalariniz hayattaysa hayatınızdaki en büyük zenginlik budur. Önceden dert tasa ettiğim seyler meğer dert değilmiş. Cok özlüyorum aklimj kaciracak kadar üzülüorm . Güçlü olmak istemiorm ; ( Rabbim kimseye ana baba acisi yaşatmasin bedenen yasiyorm ama ruhum yok.!
; ( suan gözlerim doldu , bu kanser hastalarina aşırı aşırı üzülüyorum.Cok üzüldüm basimaza geldi biliyorum.Evet kimse anlamıyor ates düştüğü yeri yakiyor ..Sizidnde basınız saolsun rabbim mekanini cennet etsin.üzüldüm gecmiyor.. Bende cok özlüyorum cok sicak.Ben de babamı pankreas kanserinden kaybettim.. 3 buçuk yıl oldu canım artik ilk zamanki kadar acımıyor ama onu çok özlüyorum... artık tüm mutluluklar yarım, en acısı da en yakinim dediğin kişiler bile seni anlayamıyor. Bunu yalnızca yasayan bilir, Allah kimseye yaşatmasın..
En azından artık aci çekmiyor diye teselli ediyorum kendimi. O aci çekerken hic birsey yapamamak elin kolun bağlı seyretmek çok daha zordu. Çok şükür bitti acıları ve inşallah cennette kavuşacağız, o günü bekliyorum...
Babamda 54 yaşında gencecik ölümler gençligimizin baharinda; (sizinde basınız saolsunbende ozluyorum hemde nasil babami 11 yil once 45 yasinda kaybettk malesef canim babam doyamadik saba :'(
; ( suan gözlerim doldu , bu kanser hastalarina aşırı aşırı üzülüyorum.Cok üzüldüm basimaza geldi biliyorum.Evet kimse anlamıyor ates düştüğü yeri yakiyor ..Sizidnde basınız saolsun rabbim mekanini cennet etsin.üzüldüm gecmiyor.. Bende cok özlüyorum cok sicak.
canim yoklugu hala canimi acitiyor baba gibisi yok melek gibi adamdiBabamda 54 yaşında gencecik ölümler gençligimizin baharinda; (sizinde basınız saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?