- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
2 ay sonra 2 yıl olacak ben babamı kaybedeli...Dün akşam yanlışlıkla babamı aramışım arkadaşı arıcam diye, aradığınız umara kullanılmamaktadır diyince ekrana baktım,babam...nefesim kesildi saatlerce ağladım,yetmedi uykumda ağlamışım, ağlayıp ağlayıp susuyorum elden birşey gelmiyor, sabır diyorum, ama nereye kadar, o kadar çok şey birikti ki anlatacak fikir danışacak yaa babaaaa diye şımarıklık yapacak...burnumun direği sızlıyo oğlum baba dedikçe, çok zor
(((((((( babasız olmak çok zormuş.Şuan dünyalar benim olsa ne yazar yanımda babam atam olmayınca..
bende öyleyim bakıorum ,insanlar katıla katıla yanımda gülüyor nereden buluyorlar böyle gülcek seyleri diyorum ..üzülüyorum aylardır hastayken tebssümlüydüm umutlydum şimdi gülmeyi unuttum.. Çok zormuş...Arafta asılı kaldım ben kendi adıma, cok komik bişey oluyo katıla katıla gülerken o gülüş bıçak gibi kesiliyo...
Bendeee son zamanlarda hic fotimjz yokResimleri her tarafta evimin baş köşesinde ama ya sesi diyorum, sesini unutursam bir gün, tınısını,tonunu, vurguladığı kelimeleri, unutmak istemiyorum
Bence hergun ara sor ihmal etme babalarmiz cok fedakarlar kotuyselerde iyiyim diyolar canm babam ne acilar yasado hep biseyim yok dedi. Hayatta olmaso icin nelerimi vermezdim...Başınız saolsun Allah günahlarını affetsin Can'ım benim bemimde annem babam ayrıldılar babam bir parkın wc sini çalıştırıyor birde orda soğukta kaldı 1 yıl bende bundan 1hafta önce yanına gittim eşya götürmek için babama acıdım baba dedim gel bize gidelim burda kalmak olmaz yatacak yerin yok hava soğuk sana yer ayarlıyana kadar bizde kal dedim 1 hafta bizde kaldı ben ona ev tuttum bugünde bıraktım geldim ama hala içime sinmiyor bırakıp geldiğim için yemeği akşam evde yiyemiyecek Nasıl yapıcak diye düşünüyorum yanımda da olmaz öyle çaresiz kaldım
Allah rahmet eylesim cok üzüldümMekani cennet olsun hepsinin, bende babami beyin tümüründen kaybettim 4,5 ay oldu
Canım babam zamansiz ayrılığın yikti bizi .Ben seni bu kadar severken , annem kardeslerim yatağın bomboş .Evde kokun var her gece ruyalrrimizdasin ve yaşıyorsun. Kemoterapiden sonra kestiğin saçlarını sakliyorum. Ama rüyalarımizda hep genç ve eski halinlesin. Biz senin yokluğunla nasil başa cikacagiz. Rabbime sual olunmaz ama boyle bir acı yok.. Aklimdan cikmiyor keşke rüya olsa bu diyorum. Keske. Annem de cok Üzülüyor.Biz sensiz gencligimizin baharında yarım kaldik babam..Rabbim mekanını cennet kılsın seni cok seviyorum .Anneleriniz babalariniz hayattaysa hayatınızdaki en büyük zenginlik budur. Önceden dert tasa ettiğim seyler meğer dert değilmiş. Cok özlüyorum aklimj kaciracak kadar üzülüorm . Güçlü olmak istemiorm ; ( Rabbim kimseye ana baba acisi yaşatmasin bedenen yasiyorm ama ruhum yok.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?