annem ne kadar fedakar ve iyiyse babam o kadar bencil ve sorumsuz annemi maddi manevi sömürdü yıllarca, annem hem dışarda hem evde köpek gibi çalıştı , her işini batırdı borçlarını anneme ödetti , insanlara hava atmak için annemi hizmetçi gibi kullandı perişan etti , evde huzur vermedi anneme bize sürekli hayatı dar etti , kendi doğru bildiğini yanlış da olsa bize zorla yaptırmaya çalıştı , şimdi hamileyim eşim uzakta annemlerle kalıyorum ama babam o kadar düşüncesiz ve piski çok rahatsız oluyorum , gereksiz misafir çağırıyor annem bir bana bir misafire koşuyor , temizliğe hijyene dikkat etmiyor , hamileyim dikkat et diyorum bozuluyor saçmaladığımı söylüyor bugün dayanamadım bağırdım hep biz saçmalıyoruz dimi sen hep doğrusun diye , sonra sinirlendi benimde asabımı bozdu hamileyim diye heralde devam etmedi, ama hamileliğimde en azından gözüm görmesin istiyorum onu annem babalık hakkı var öyle söyleme diyor ne yapıcağım bilmiyorum böylede kendim huzursuz oluyorum bebeğime zarar veririm diye korkuyorum