Canım ben kendi babamdan biraz bahsedeyim de yüreğine su serpilsin.her gece içerdi gelirdi annemi döverdi biz de araya girersek bizi de döverdi evde az kan çıkmadı annemin göz Altını üç defa patlattı.ilkini ben on yaşındayken yaptı ve o geceden beri baba demiyorum ona.küfür,hakaret,alay hepsi vardı.ta ki her birimiz bir şekilde evden çıkıncaya kadar.kız kardeşlerim evden çıkmak için çabucak evlendi,ben ise evden temelli çıkmanın yolunu okumakta buldum.öğretmgn oldum kesin gideyim diye.sınavlara çalışırken kapıyı yumruklayıp aşağı yat seni..diye Başlayan küfürler ederdi.kpss çalışırken ds aynısını yapmıştı kafa 4-5 yıl da geçse aynıydı yani.okurken ki maddi zorluk yaşattıklarından bir kitap olur zaten, neyse.annem durdu çekti sırf bizler bi evlenelim okuyacak olab okusun diye darmadağın olmayalım diye.Sonuç mu ? Kızlardan hiçbirimiz evden gelinlikle çıkamadık düğünümüze gelmedi annemi de yollamadı erkek kardeşim tokat yiye yiye Büyüdü ama bir evi eşyaları oldu düğünü de gayet şatavatlı.bizlerin aksine .biraz olsun şükrettin mi? Allah sizin de yardımcınız olsun tabi
Ha şunu da eklemek istiyorum ben işe başlayınca kartımı ona vermemi bekledi ayrı Şehirde Yaşadığım halde ve benden krediler çekip kendisine vermemi istedi vermedin beddualar ediyormuş hala.bu arada snnemi hep aldattı hala daha aldatıyor anlat anlat bitmiyor ki anacım