eşin ailesi kapalı mı ? Açık ise baban bu kadar tutuculuğa nasıl kabul etti anlamadım.
Kendisinin verirken olacakları görmesi lazımdı. Zorla kapanmak olmadığını anlaması lazım, düzgünce otur konuş derim.
eşin ailesi kapalı mı ? Açık ise baban bu kadar tutuculuğa nasıl kabul etti anlamadım.
Kendisinin verirken olacakları görmesi lazımdı. Zorla kapanmak olmadığını anlaması lazım, düzgünce otur konuş derim.
seninle aynı seyleri yasayan bir tanıdıgım vardı. Daha ilkokul da dayısının baskıları üzerine kapanmıs, baba birsey demeyince! 34 yasında evli koca kadın, ve baskıyla kapandıgı icin actı basını, acınca babası da evlatlıktan reddetti. Kim bilir kac ay oldu babası asla konusmuyor, üzüntüden eridi, bitti resmen ama adam nuh diyor peygamber demiyor..
Insanlar kendi hayatlarını yasamak isterler, baskasının onlar icin uygun gördügü hayatı degil!
Isiniz gercekten zor, babanızın istedigini yapsanız mutsuz olacaksınız yapmasanız yine mutsuz!
cok zor bir durum ama sole yapsan babanin istedigi gibi yap pesindende sadece genclerin katilcagi bi eglence yap babanin haberide olmasin bi zahmet cunku inan kendi istedigini yapsan bile babanin mutsuz ve asık suratı zaten o eglenceden bi zevk almani engellicek bizim bi tanidigimiz öle yapmisti ki orda sirf kadinlar vardi ustelik haremlik selamlik sabahdan yapti duasini sonra yaslisi isi gucu olani gitti kaldi gencler basbasa sonra gelsin halay gitsin kolbasti
kesinlikle dediğim gibi herkese saygım var ama ben 9 yaşından beri zorla kapandığım için istemiyorum evlenir evlenmez açılcam baskıyla olduğu için soğudumben kapalıyım ama sinir oluyorum böyle baskıyla milletin başını örtmeye çalışanlara.en azından birisine kapan derken o ne anlama geliyor onu açıkla bari.
Ne için kapandığını bilmeden insan kapanırsa hiç birşey ifade etmez.hatta istemediği için kapanmanın kötü birşey olduğunu bile düşünebilir.
Allah yardımcın olsun.
benim annem şu an 60 yaşında kapalı kendimi bildim bileli 5 vakit namaz kılar babamda 5 vakit namaz kılar ibadetler bizde çok özeldir içinden geliyorsa yaparsın. Böyle bir aileyiz. Annem evlenmeden önce de kapalıymış ama 70 li yılların başında evlenmiş gelinken başı açıkmış. Gelinlik kadar masum bişeye böyle çirkinlikler eklemek çok eee nasıl diyim kelime de bulamadım. Allah babanın kalbini yumuşatsın inş. Ailende babanı ikna edecek birileri vardır mutlaka onları denesen.
Yazmadan geçemedim. Zorla başlarını örten bayanlara allah sabır versin ne diyim.
[sıze=3]allah vıcdan versın babana[/sıze]
benim sonumda öyle olcak maalesef açılırsan seni red ederim evine gelmem nede sen gel diyor nede anneni yollarım diyor ama yapcak bişey yok küçüklüğümden beri 26 yaşında oldum hala onun istediği gibi yaşıyorum herkesin aklı mantığı saygı duymasını gerek bende çok üzülüyorum ama rabbim bu sıkıntıyı alır inş veya beni ferahlatır
kesinlikle dediğim gibi herkese saygım var ama ben 9 yaşından beri zorla kapandığım için istemiyorum evlenir evlenmez açılcam baskıyla olduğu için soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?