Babami özledim ben.. İki sene once kaybettim babamı henüz doğum yapalı yirmi gün olmuşken.. Canım yanıyor hala geçmedi geçmez de acısı. Nasıl geçsin ki toprağı verilişini gözlerimle gördüm.. Evimde düşüşünü hırıltılı nefes alışlarını.. Babaaa babam seni çok özledim.. Sağlığında diuemedim ben sana seni çok sevdiğimi babam..sağ olsan keşke mezar taşı yerine gelsem de elini öpsem bayramda evimizde . Ama bizim evimiz de yok artık ki.. Evimiz satıldı ya babam.. Annem artık başka yerde ya babam.. Evini yıktılar baba sözde ultra lüx yapmışlar her şeyi.. Her bayram dolup taşan evimiZi yıktılar baba. Eskiden neden bu kadar misafir geliyor bayramda istemiyorum ben devamlı hizmet etmek, herkes bayramda geZiyor ben niye evdeyim derdim.. Bana kızardın ya babam allah kapımızı calanları eksik etmesin diye, sonra üzülürsünüz derdin.. Haklıymışsın be babam ben seni yine anlayamamişim...Benim anılarım gitti çocuklugum gitti ya benim babam gitti babam..önünden bile geçemedim ben o evin satıldığından beni.. Unutmamaya çalışıyorum duvarındaki çiziklere kadar zihnimde canlı tutmaya çalışıyorum.. Unutursam sanki sana evimize cocukluguma genc kızlıgıma ihanet edecek haksızlık yapacak gibi.. Babam ne olur affet beni, sana hak ettiğin gibi bi evlat olamadım ben.. Seni cok ozluyorum babam rüyalarımda da göremiyorum artık seni neden babam neden küs müsün bana.. Seni cok seviyorum babam küsme baba bana babam nolur..