• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamı özledim

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.024
13.092
408
İstanbul
Babami özledim ben.. İki sene once kaybettim babamı henüz doğum yapalı yirmi gün olmuşken.. Canım yanıyor hala geçmedi geçmez de acısı. Nasıl geçsin ki toprağı verilişini gözlerimle gördüm.. Evimde düşüşünü hırıltılı nefes alışlarını.. Babaaa babam seni çok özledim.. Sağlığında diuemedim ben sana seni çok sevdiğimi babam..sağ olsan keşke mezar taşı yerine gelsem de elini öpsem bayramda evimizde . Ama bizim evimiz de yok artık ki.. Evimiz satıldı ya babam.. Annem artık başka yerde ya babam.. Evini yıktılar baba sözde ultra lüx yapmışlar her şeyi.. Her bayram dolup taşan evimiZi yıktılar baba. Eskiden neden bu kadar misafir geliyor bayramda istemiyorum ben devamlı hizmet etmek, herkes bayramda geZiyor ben niye evdeyim derdim.. Bana kızardın ya babam allah kapımızı calanları eksik etmesin diye, sonra üzülürsünüz derdin.. Haklıymışsın be babam ben seni yine anlayamamişim...Benim anılarım gitti çocuklugum gitti ya benim babam gitti babam..önünden bile geçemedim ben o evin satıldığından beni.. Unutmamaya çalışıyorum duvarındaki çiziklere kadar zihnimde canlı tutmaya çalışıyorum.. Unutursam sanki sana evimize cocukluguma genc kızlıgıma ihanet edecek haksızlık yapacak gibi.. Babam ne olur affet beni, sana hak ettiğin gibi bi evlat olamadım ben.. Seni cok ozluyorum babam rüyalarımda da göremiyorum artık seni neden babam neden küs müsün bana.. Seni cok seviyorum babam küsme baba bana babam nolur..

Diyecek bir şey yok ki.. Başın sağolsun :KK43:

Böyle durumlarda elim dilim tutuluyor.

Onu geri getiremezsin ama onun anısını hatırasını en iyi şekilde yaşatabilirsin ancak. Bir gün hepimiz kaybettiklerimize kavuşacağız, bu sonsuz bir ayrılık değil,unutma.

Mekanı cennet olsun

basin sagolsun canim. ne denir ki boyle bi durumda. en azindan sag olanlar icin mesajini veriyorsun sevdiginizi soyleyin diye. bu da senin icinin.guzelligi. baban da goruyordur bunu. mekani cennet olsun nur icinde yatsin.

Başın sağ olsun. Bende çok uzaktayim. Senede bir görüyorum bazen de hiç. Sağlıklı olsun diyorum yeterki.. başta olmayinca acısı yokluğu çok belli oluyor

Basiniz sagolsun allah sabir versin ne dense dinmez gecmez ama bilin ki biz nasil onlar sevdigini soylemese bile anne babalarimizj bizi sevdigini biliyorsak onlar da soylemeden biliyorlar ne kadar sevdigimizi. Ne guzel dokmussunuz hislerinizi ne kadar derinden hissettirdiniz. Nur icinde yatsin mekani cennet olsun

Babami özledim ben.. İki sene once kaybettim babamı henüz doğum yapalı yirmi gün olmuşken.. Canım yanıyor hala geçmedi geçmez de acısı. Nasıl geçsin ki toprağı verilişini gözlerimle gördüm.. Evimde düşüşünü hırıltılı nefes alışlarını.. Babaaa babam seni çok özledim.. Sağlığında diuemedim ben sana seni çok sevdiğimi babam..sağ olsan keşke mezar taşı yerine gelsem de elini öpsem bayramda evimizde . Ama bizim evimiz de yok artık ki.. Evimiz satıldı ya babam.. Annem artık başka yerde ya babam.. Evini yıktılar baba sözde ultra lüx yapmışlar her şeyi.. Her bayram dolup taşan evimiZi yıktılar baba. Eskiden neden bu kadar misafir geliyor bayramda istemiyorum ben devamlı hizmet etmek, herkes bayramda geZiyor ben niye evdeyim derdim.. Bana kızardın ya babam allah kapımızı calanları eksik etmesin diye, sonra üzülürsünüz derdin.. Haklıymışsın be babam ben seni yine anlayamamişim...Benim anılarım gitti çocuklugum gitti ya benim babam gitti babam..önünden bile geçemedim ben o evin satıldığından beni.. Unutmamaya çalışıyorum duvarındaki çiziklere kadar zihnimde canlı tutmaya çalışıyorum.. Unutursam sanki sana evimize cocukluguma genc kızlıgıma ihanet edecek haksızlık yapacak gibi.. Babam ne olur affet beni, sana hak ettiğin gibi bi evlat olamadım ben.. Seni cok ozluyorum babam rüyalarımda da göremiyorum artık seni neden babam neden küs müsün bana.. Seni cok seviyorum babam küsme baba bana babam nolur..

ALLAH mekanını cennet eylesin..

Keşke her genç kız sizin gibi babasını sevebilse.. Mesela ben..
Sevmiyorum..

Demek ki babanız iyiymiş sevdirmiştir çocuklarına kendini..

24 gün oluyor bende babacigimi kaybedeli.. henüz şok halimiz geçmedi sanki bi yere gitmiş de dönecek gibi geliyor.. oğlum 16 aylık ilk torunu dedesinin birbirilerine doyamadan ayrıldılar.. hiccc aklıma gelmeyen bir imtihan oldu bu, insan dil alışkanlığı söylüyor ölüm hepimiz için diye ve herkesin bi yakini annesi babası vefat ediyor şahit oluyoruz üzülüyoruz ama sanki bize uğramayacak gibi geliyor bi anda çok sarsıldık hâlâ toparlanamadik..

basın sağ olsunn ALLAH SABIRLAR VERSİN

24 gün oluyor bende babacigimi kaybedeli.. henüz şok halimiz geçmedi sanki bi yere gitmiş de dönecek gibi geliyor.. oğlum 16 aylık ilk torunu dedesinin birbirilerine doyamadan ayrıldılar.. hiccc aklıma gelmeyen bir imtihan oldu bu, insan dil alışkanlığı söylüyor ölüm hepimiz için diye ve herkesin bi yakini annesi babası vefat ediyor şahit oluyoruz üzülüyoruz ama sanki bize uğramayacak gibi geliyor bi anda çok sarsıldık hâlâ toparlanamadik..
O kadar haklısın ki aynı seyleri yaşamışız.. Ölüm bize uzaktı sanki hiç bizden birinin başına gelmezdi.. Babamı kaybettiğim ilk zamanlar babamdan büyük birilerini "görünce aa adam kaç yaşında hala yaşıyor oysa benim babam daha gençti ama öldü " diye düşünüyordum. Sanki babam değil de babamdan büyüklerin ölmesi gerekiyormuş gibi.. Ben hala annemle babam evlerinde yaşıyorlar gibi düşünüyorum. Ben uzaktayım ama sanki onlar yine beraberler evdeler babam yine haberler izliyor annem mutfakta yenek haZırlıyormus gıbı.. Ya da öyle olmasını istediğim için.. Cok zor ya cok zor dilim dolanıyor boğazım düğümleniyor..

Başın sağ olsun. Bende çok uzaktayim. Senede bir görüyorum bazen de hiç. Sağlıklı olsun diyorum yeterki.. başta olmayinca acısı yokluğu çok belli oluyor
Git gör babacıgını nolur bak bokur ihmal etme Allah uzun ömür versin sonra cok pişman olursun.. Hamileydim ve annemde kalıyordum o yaz ii ki annemde kalmışım ii ki doya doya zaman geçirmişim o yaz diyorum

ALLAH mekanını cennet eylesin..

Keşke her genç kız sizin gibi babasını sevebilse.. Mesela ben..
Sevmiyorum..

Demek ki babanız iyiymiş sevdirmiştir çocuklarına kendini..
Babamı kaybettiğim ilk zamanlar çok acayip leyler düşünüyordum yani şimdi kendime yakıştıramadığım ruh hali içimdeydim.. Başkarının babalarının ömrünü kıskanmalar fln.. Keşke diyordum keşke babam cok kotü bı baba olsaydı da bizi dövseydi bizi sevmeseydi.. Bu kadar canımız yanmazdı :( ne hastalıklı bir düşünce.. YaZınızı okuyunca aklıma o ruh halim geldi.. Neden sevmiyorsunuz bilmiyorum neler yaptı ama inşallah kaybettiğinizde içiniz yanmaz pişmanlık dıymazsınız diyebiliyorum ancak.. Ben ne yazık ki sevdiğimi belli edemediğim için cok pişmanim :(

Babamı kaybettiğim ilk zamanlar çok acayip leyler düşünüyordum yani şimdi kendime yakıştıramadığım ruh hali içimdeydim.. Başkarının babalarının ömrünü kıskanmalar fln.. Keşke diyordum keşke babam cok kotü bı baba olsaydı da bizi dövseydi bizi sevmeseydi.. Bu kadar canımız yanmazdı :KK43: ne hastalıklı bir düşünce.. YaZınızı okuyunca aklıma o ruh halim geldi.. Neden sevmiyorsunuz bilmiyorum neler yaptı ama inşallah kaybettiğinizde içiniz yanmaz pişmanlık dıymazsınız diyebiliyorum ancak.. Ben ne yazık ki sevdiğimi belli edemediğim için cok pişmanim :KK43:

İnşALLAH o pismanligi duymam :(
Sevmemem için geçerli nedenlerin var konu bile acmistim..
Bende sizin suanki halinize imreniyorum..
Acı var ama hissettiğimiz acı sevgiden..
Benimkisiyse sevgisizlikten, kırgınlıktan...
Tamiri olmayan bozulmalardan, merhemi olmayan yaralar, kabuk bile tutmayan yaralar..
Kanadıkça kanıyor kan bile kırmızı değil sevgisizlik ten simsiyah kanıyor..
Keşke bende sevsemde öldü diye ağlasam..
Ölsün diye dua etmesem..
Ölen babaların ardından ağlayanlara imrenmesem, anlamadığım duygular olsa..
Ama bi baba nasıl sevilir bilmem..
Babasını seven kızlar nasıl sever anlamam..
Baba nasıl davranıyorda kızları seviyor ?
Cevabını hic bilmediğim bi soru...
ALLAH babanızın mekanını cennet eylesin..

Başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun babanız.
Ben babamı kaybedeli tam 11 sene oldu,hala dün gibi acısı taptaze.
Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah

Back
X