baban çokmu zengin?
kiz bunu nasil kabul etti orasini anlamadim ben ..
herkes ayni deildir herhalde
bak sagliginda gitmi$ elden
sen hayatina bak , madem sildin o zaman sildigini ispatla onun naptigi seni ilgilendirmesin
canina yazik ..[/
çok zengin değildi normaldi durumu..kızları ben anlamıyorum zaten hiç.saol canım gittikçe iyi olucam inş.
4 yıl önce annem ve babam ayrıldı.sebebi yok..üniversitede tanışıp,evlendiler..ve 4 yıl öncesine kadar babam anneme ölesiye aşık görünüyordu.birgün soğuk davranmaya başladı.yatağını ayırdı.kavgalar,kıyametler derken bir akşam gelip evden gidicm diye tutturdu.annem şoka girdi tabi.asla bir kadın,başka bir ilişki falan düşünemedik.neden aradık durduk kendimize.bir şekilde babam boşanmaya ikna etti annemi boşandılar.1 sene sonra kimlik kayıtlarına girdik ne göreyim ??? babam 1954 doğumlu ve 1991 doğumlu bir kızla evlenmiş..şoka girdik tabi.ben artık onla görüşmüyorum 3 senedir..ama ablam ve kardeşim hala görüşüyor.babamı affedemiyorum ve benden bile küçük bir kızla yaşadıklarını,ona karısı gibi yaklaşmasını hazmedemiyorum..erkeklere güvenemiyorum ve hayatıma bakamıyorum..ilişkilerimde hep güvensizim..geleceğe karşı korkular besliyorum..birgün eşiminde beni genç biri için terkedeceğini düşünüyorum..anksiyete hastası da oldum ilaç kullanıyorum 3 yıldır..sizce de 37 yaş fark sapıklık değil mi ?? onu affedemiyorum ve affetmiycem..
Konuyu neden hortlattınız diyecektim ki, konuyu gördüm.16 yasindayim babamdan bir kere babalik gormedim derdimi anlatacak bir babam olmadi cok seyler yasadim annemle babam 18 yildir evliler ve bu 18 yilin hicbir gununde annem aldatilmamak nedir bilmedi yani hep aldatildi babamin annemi aldatmadigi kadin yok oyle dyim yani ve size basimdan gecen bir olayi anlatim annem surekli babamin gizli kullandigi telefonunu yakaliyor gecen yine yakaladi annem o telefon muydu deyince afedersiniz cok ozur diliyorum ic camasirinin icin atmis bende tam onlarin oldugu odaya girdim telefonumu almak icin annem babama ver o telefonu deyince yine cok ozur diliyorum babam ic camasirni yanimda ckardi bak yok diye ve ben gordum o gunu hic unutmam 1 saat boyunca aglamistim annemin dizinde bundan once de babam annemi bicaklamaya kalkmisti ve annmi ben kurtarmistim o an neler hissettigimi bilemezsiniz ve ben babamin baskasiyla iliskiye girdiginde cektigi videoyu izledim o kadar igrencti ki dusunsenize bir babaniz var ama baskasiyla birlikte ve annenizde bosanamyor cunku annenizin elinde maddi olarak hic bir guvence yok yani tamamen o adam baglisniz ve ben bu adam yuznden psikologa gidip tedavi gordum butun ruhsal ve bedenen cokuntuye soktu beni ama ben babami asla affetmicem hakkmda zehir zikkim olsun diger dunyada Allah im onun cezasini verir insAllah
Yeni konu açıp hikayeni paylaşabilirsin dilersen.İlk basta anlamadim ne oldugnu sonradan baktim ki iliskiye girdigi videoymus ve sonradan kapattim zaten
16 yasindayim babamdan bir kere babalik gormedim derdimi anlatacak bir babam olmadi cok seyler yasadim annemle babam 18 yildir evliler ve bu 18 yilin hicbir gununde annem aldatilmamak nedir bilmedi yani hep aldatildi babamin annemi aldatmadigi kadin yok oyle dyim yani ve size basimdan gecen bir olayi anlatim annem surekli babamin gizli kullandigi telefonunu yakaliyor gecen yine yakaladi annem o telefon muydu deyince afedersiniz cok ozur diliyorum ic camasirinin icin atmis bende tam onlarin oldugu odaya girdim telefonumu almak icin annem babama ver o telefonu deyince yine cok ozur diliyorum babam ic camasirni yanimda ckardi bak yok diye ve ben gordum o gunu hic unutmam 1 saat boyunca aglamistim annemin dizinde bundan once de babam annemi bicaklamaya kalkmisti ve annmi ben kurtarmistim o an neler hissettigimi bilemezsiniz ve ben babamin baskasiyla iliskiye girdiginde cektigi videoyu izledim o kadar igrencti ki dusunsenize bir babaniz var ama baskasiyla birlikte ve annenizde bosanamyor cunku annenizin elinde maddi olarak hic bir guvence yok yani tamamen o adam baglisniz ve ben bu adam yuznden psikologa gidip tedavi gordum butun ruhsal ve bedenen cokuntuye soktu beni ama ben babami asla affetmicem hakkmda zehir zikkim olsun diger dunyada Allah im onun cezasini verir insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?