16 yasindayim babamdan bir kere babalik gormedim derdimi anlatacak bir babam olmadi cok seyler yasadim annemle babam 18 yildir evliler ve bu 18 yilin hicbir gununde annem aldatilmamak nedir bilmedi yani hep aldatildi babamin annemi aldatmadigi kadin yok oyle dyim yani ve size basimdan gecen bir olayi anlatim annem surekli babamin gizli kullandigi telefonunu yakaliyor gecen yine yakaladi annem o telefon muydu deyince afedersiniz cok ozur diliyorum ic camasirinin icin atmis bende tam onlarin oldugu odaya girdim telefonumu almak icin annem babama ver o telefonu deyince yine cok ozur diliyorum babam ic camasirni yanimda ckardi bak yok diye ve ben gordum o gunu hic unutmam 1 saat boyunca aglamistim annemin dizinde bundan once de babam annemi bicaklamaya kalkmisti ve annmi ben kurtarmistim o an neler hissettigimi bilemezsiniz ve ben babamin baskasiyla iliskiye girdiginde cektigi videoyu izledim o kadar igrencti ki dusunsenize bir babaniz var ama baskasiyla birlikte ve annenizde bosanamyor cunku annenizin elinde maddi olarak hic bir guvence yok yani tamamen o adam baglisniz ve ben bu adam yuznden psikologa gidip tedavi gordum butun ruhsal ve bedenen cokuntuye soktu beni ama ben babami asla affetmicem hakkmda zehir zikkim olsun diger dunyada Allah im onun cezasini verir insAllah