saol çok teşekkür ederim.başın sağolsun cennet mekanı olsun İnşallah, ama benim babamla konuşulmuyor bile baba olabilmek farklı birşey biyolojik olarak herkes baba olabiliyor ama babalık yapabilmek farklı birşey demekki ben benimkinden görmedim hiç, sürekli hakaret, aşağılama, yokmuşum gibi davranılması veya sesini çıkarma konuşma göze batma herşeye olur de sen kimsin senin fikrin ne olabilirki vs vs...
Teşekkür ederim :)saol. diyorum ya senin gibi olsaydı ben de nefret edebilirdim belki.
sonuçta biyolojik baba olması sevgi ve emek vermedikten sonra ne işe yarar ki...
o yüzden hiç bir şeyi yaşamadan bilemezsin tam olarak..
benim de bu içimdeki acı hiç ama hiç hafiflemeyecek sanki.
hele böyle konular açılınca iyice depresifleşiyorum, eski günlerimiz aklıma geliyor falan.
Çok kasma ilişkileri doğalına bırak.
sevmek zorunda değilsin.
ben mutlu baba kız ilişkilerine bile özenmiyorum o derece sevmiyorum babamı baba kavramı o kadar anlamsız benim içinBende sevmiyorum babamı , bazıları der baba sevilmez mi ne yapsa ne etse babadır o diye. Valla yaşamayan bilemiyor , mutlu baba kız ilişkileri gördükçe çevremde bende üzülüyorum ben niye bu kadar şanssızım diye ama napalım kader...
Benim içinde aynen öyle babam olsa nolur olmasa nolur..ben mutlu baba kız ilişkilerine bile özenmiyorum o derece sevmiyorum babamı baba kavramı o kadar anlamsız benim için
bence boyle soylemeyin...keşke benim babam da böyle olsaydı da onu kaybettiğim için üzülmeseydim..
Yemin ediyorum aynisini yaziyodum.bosver gercekten bende sevmiyorum:)Ben de sevmiyorum, boşver
Yemin ediyorum aynisini yaziyodum.bosver gercekten bende sevmiyorum:)
hastalik musibet olmadikca uzak duracanyine de baba işte napıcan
H
hastalik musibet olmadikca uzak duracan
elbette orası başka bir şey ama acı çekmek çok zor.bence boyle soylemeyin...
nasil bi duygu oldugunu bilmiyorsunuz.
ozlemeyecek kadar kotu bir babaniz olsa psikolog psikiyatri gezerdiniz...
valla çocukluğumdan beri sevemedim adamı eve gelmesini istemezdim akşam olunca ne sever ne güler yüz gösterirdi korkumuzdan siner kalırdık köşelere her hareketimi o kızmasın diye ayarlardım yinede kızcak bişi bulur döverdi elimden gelse görüşmem bende umrumda olmaz en ufak bi özlemim bile olmaz benim buna
yani sevemiyorum hep kendisi yüzünden okula gittim aramaz sormaz, çalışırken onlardan ayrı yaşadım aramaz sormaz, insan evladını özlemezmi ne yapıyor merak edip aramazmı e öyle babaya böyle sevgisiz evlat oluyo insan maalesefNe kadar çok babasını sevmeyen varmış forumda üzüldüm
Herkesin yaşadığı hayatlar çok farklı
Sevmiyorsanız görüşmemek en doğrusu galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?