babamı sevmiyorum

saol çok teşekkür ederim.
elbette biyolojik olması bir şey ifade etmiyor şu noktada..
seni anlamaya çalışıyorum. az bir özentiyle... yani acı çekmek birinin arkasından çok kötü ve zor. en azıdan bunu yaşamayacağın için anlamsız saçma bir iyi yön olsun bu da.

Bende sevmiyorum babamı , bazıları der baba sevilmez mi ne yapsa ne etse babadır o diye. Valla yaşamayan bilemiyor , mutlu baba kız ilişkileri gördükçe çevremde bende üzülüyorum ben niye bu kadar şanssızım diye ama napalım kader...

Teşekkür ederim :)

Gerçekten teşekkür ederim. Bunu anlayan birinin olması öyle güzel ki.

ben mutlu baba kız ilişkilerine bile özenmiyorum o derece sevmiyorum babamı baba kavramı o kadar anlamsız benim için

ben 1 yildir gormuyorum ozlemiyorum ne kardeslerimi ne anne babami...

Çok özür dileyerek yine de babadır ne olursa olsun Allah korusun insan değerini kaybedince anlıyor. Lütfen ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın. Canım babam vefat edince daha iyi anladım değerini...

bence boyle soylemeyin...
nasil bi duygu oldugunu bilmiyorsunuz.
ozlemeyecek kadar kotu bir babaniz olsa psikolog psikiyatri gezerdiniz...
elbette orası başka bir şey ama acı çekmek çok zor.
hiç gözümün önünden gitmiyor babamın son anından mezara koyulana kadar. bizden ayrılana kadar her hali..
her şey kendi çapında zor işte..

Bende babamı sevmezdim,öldü hala içim de bir kıvılcım yok.
Gerçek baba olmak yerine şam babası olunca sevilmiyor işte.

Ne kadar çok babasını sevmeyen varmış forumda üzüldüm
Herkesin yaşadığı hayatlar çok farklı
Sevmiyorsanız görüşmemek en doğrusu galiba :S

Babanız sevgisini gösteremeyen birisi muhtemelen, sizi sevmediğini ya da nefret ettiğini filan asla düşünmüyorum. Özellikle sevgisini gösteremeyen babalar torunlarına karşı daha bir hassas oluyorlar. Benim dedem dünyanın en iyisi babasıydı, çocuklarını o kadar çok severdi ki, ben çok kısa bir zaman görebildim, ama sevgisin çok net hatırlıyorum. Annem ben küçükken üzerimi değiştirirken yanlışlıkla elimi sobaya değdirmiş, elim yanmış. Dedem bu olayı duyunca hayatında ilk kez anneme tokat atmış, sen benim yavrumu nasıl yakarsın, ne biçim annesin diye. Anneme inanılmaz düşkündü bir de, evlenince günlerce ağlamış. Belki de sizin babanız size sevgi gösteremiyor, sizin sevginizi de torununda buluyor. Bence gidin elini öpün bugün barışın, bu yaşından sonra değişecek değil ya adam. Karakteri bu onun. Hem sevaba girersiniz, hem de yazık, yarın bir gün çok üzülürsünüz kötü olmayın...

eee o zaman ne sıkıyon kendini mesafe koy gitsin,hastalık olur ihtiyaç olur yine baba hakkı diye gidilir ama onun dışındakileri koy ver gitsin

Ne kadar çok babasını sevmeyen varmış forumda üzüldüm
Herkesin yaşadığı hayatlar çok farklı
Sevmiyorsanız görüşmemek en doğrusu galiba :S
yani sevemiyorum hep kendisi yüzünden okula gittim aramaz sormaz, çalışırken onlardan ayrı yaşadım aramaz sormaz, insan evladını özlemezmi ne yapıyor merak edip aramazmı e öyle babaya böyle sevgisiz evlat oluyo insan maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…