babamı sevmiyorum

kendimi bildim bileli başkalarının yanında ezmeye rencide etmeye bayılır, sevgi gösterememek başka bunun yaptığı başka

Ben anlıyorum seni. Görüşme olsun bitsin. İnan ki ilk başta zor gelse de rahatım şimdi. Kötü bir duygu ama görüştüğümde daha kötü hissediyorum.

Benzer durumları yaşıyorum. Hatta geçen gün yazacaktım buraya ama millet hakaret eder kanıma dokunur diye yazmadım.
Ben babamı seviyorum ama hiç anlaşamıyoruz. Eşimin yanında yapamıyor ama yalnızken küfür eder hepimize. Bıktım küfüründen azarlamasından. Hemde boş yere. Annemi abimi beni...Ve biz bugüne kadar onu hiç üzmedik. Okul, iş, evlilik konusunda hep başarılıydık. Yaranamadık. Yine de kendimizi beğendiremedik ama kendisi çooook üstün!!

Ben çözüm bulamadım. Kavga ettim olmadı sustum olmadı. Bir günümüz huzurlu geçmiyor bir aradayken. Ama sağlığı bozulsa ilk ben koşarım.

Hakkı var babamızın, ödenmez deyip fazla polemiğe girmicez başka yolu yok sanırım. Bugün bir şey gelse başına yine biz kahrolacağız çünkü.

bende başına bişey gelse gider ilglenirim elbette ama bişey hissederek değil görev icabı, çünkü o bana yaptığı her şeyi görev icabı yapıyor, benim babam eşimin yanında da yapıyor maalesef küfür hakaret hiçte çekinmiyor eşimin yerinde başkası olsa görüşmez saygı duymazdı herhalde, kendini kaybediyor terbiyesizleşiyor,
eskiden hep susuyordum hiç karşılık vermiyordum ama belli bir yaştan sonra çekilmiyor kendini üstün görüyor fazlasıyla, bende okudum okuldan sonra çalıştım hep, onu utandıracak bir harekette bulunmadım hep ağır başlı olmaya çalıştım, hatta öyle olayım derken hep insanlarla iletişim kurmakta zorlandım sıkıntılar yaşadım hatta sırf o istemiyor izin vermiyor diye aşık olduğum insandan ayrıldım onun istediği insanla evlenmiyorum diye gecenin bir yarısı evden kovuldum hakaretler ve küfürler eşliğinde... ama yapacak bir şey yok maalesef babamız o..

Vay arkadas yaa... benim babam melek gibi insandi ama Rabbim bizden daha cok seviyomus ki yanina aldi. Kusura bakmayin ama hep bole kotuler yasar zaten. Cevremde cogu insan babasiyla sorunlu ama iste atsan atilmaz satsan satilmaz siz sevmeseniz bile sayginizi koruyun. Sevmemeniz onun kotulugundendir. Ama saygi gostermek sizin karakterinizin guzelligindendir.

az görüş yada görüşme bilemem ama eşin yanındayken babanla fazla muhatap olma.eşinin yanında sana hakaret etmesi çook moral bozucu

az görüş yada görüşme bilemem ama eşin yanındayken babanla fazla muhatap olma.eşinin yanında sana hakaret etmesi çook moral bozucu
zaten öyle huylarından dolayı tartışma çıkıyor başkalarının yanında çocuklarını rencide etmeye bayılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…