Babamın anlamsız baskıları.. Nasıl basetmeli artık bilmiyorum :(

ben de yaptım aynı şeyi 4,5 senedir çıkıyorduk nişanlandığımızda ki geçtiğimiz şubatta nişanlandık, bi kaç kez de gitmiştim ailesinin evine dedim sakın ne onlar beni gördüler ne ben onları. 4,5 seneyi de 1 sene yaptık:27:

babam öyle asarım keserim bir adam değil ama evlerine gittiğimi bilse bir giderdi kalpten 4,5 seneyi bilse iki Allah korusun. ailesi de anlar ya yalan değil sonuçta sadece o muhabbetler açılmıyor yalan söylemelerini gerektiren bi durum olmuyor yani. bu ayın 24ünde düğünümüz var gerçi nikahı yaptık çoktan, düğünden sonra söylesem mi acaba diyorum en azından anneme ama ona bile cesaret edemiyorum :31:

amann boşver geçmiş gitmiş söyleme artık evinize yerleşin 3-5 sene sonra muhabbet arasında gülerek anlatırsın bence annene biz aslında 4.5 yıl görüşmüştük diye :D

amann boşver geçmiş gitmiş söyleme artık evinize yerleşin 3-5 sene sonra muhabbet arasında gülerek anlatırsın bence annene biz aslında 4.5 yıl görüşmüştük diye :D

evet bir süre geçsin de bari :D annem babama yetiştirir zaten anında onçin de cesaret edemiyorum :D bir otursun evliliğimiz onlar damatlarına alışsınlar söylerim belki ondan sonra belki de hiç söylemem aslında en çok da tepkilerini merak ettiğimden söylemek istiyorum

hiç bişeye yanma baban seni kötü yola düşşmekten kurtarmış hanii şu yaprak dök. dizisinin bilirsiniz adam kızlarını üni.ye bıraktı neler başlarına geldi.. bnce hiç öyle kötü durumda değilsiniz ne kadar katı olsada en büyük sevgi wardır onlarda hiç merak etme..

Ben sizin gibi düşünmüyorum, insanın bi arkadaş grubunun olması yada zor zamanlarında arkadaşlarının yanında olmak istemesi kötü yola düşmek demek değildir. Babam üni okusam bile beni eve kapatmak istedi, bakkala gitsem tesadüfen görse arasa kıyamet kopuyor. Tabi ki her baba evladını sever ona itirazım yok ama birazda kendini çocuğunun yerine koyması gerek. 23 yaşında bi kızın bi arkadaşı gündüz bi kahveye çağırdığında babam izin vermiyor demesi ne hissettiriyor yaşayan bilir.

Son düzenleme:
evet bir süre geçsin de bari :D annem babama yetiştirir zaten anında onçin de cesaret edemiyorum :D bir otursun evliliğimiz onlar damatlarına alışsınlar söylerim belki ondan sonra belki de hiç söylemem aslında en çok da tepkilerini merak ettiğimden söylemek istiyorum

Bence de söyle canım, çünkü ya biri ağzından kaçırırsa ya bi gün öğrenirse deme. Sen söylemiş ol, için rahat etsin bence 3 5 yıl sorada olsa annen bilsin :)

Bence de söyle canım, çünkü ya biri ağzından kaçırırsa ya bi gün öğrenirse deme. Sen söylemiş ol, için rahat etsin bence 3 5 yıl sorada olsa annen bilsin :)

evet söylemek istiyorum da bakalım ne zaman.

kötü yola düşmek ne ya bu arada hiç güleceğim yoktu gece gece :9: kanal d'de dizisi var şimdi sene 1965 orda, kafalar aynı demek ki 50 senedir

sen de sevgiline söyle o ailesinden rica etsin yalan değil bu konuyu açmıcaklar sadece o kadar. sözünüzü de yapın bence en azından ararsın rahat rahat izne gelirse görüşürsünüz bir de onları saklamakla uğraşmamış olursun canım.

evet söylemek istiyorum da bakalım ne zaman.

kötü yola düşmek ne ya bu arada hiç güleceğim yoktu gece gece :9: kanal d'de dizisi var şimdi sene 1965 orda, kafalar aynı demek ki 50 senedir

sen de sevgiline söyle o ailesinden rica etsin yalan değil bu konuyu açmıcaklar sadece o kadar. sözünüzü de yapın bence en azından ararsın rahat rahat izne gelirse görüşürsünüz bir de onları saklamakla uğraşmamış olursun canım.

Aynen bende kötü yol konusuna anlam veremedim. Bugün erkek arkadaşım ailesiyle konustu onlardan okey çıktı top bnde artık. Biraz daha zaman geçsin söyleyip kurtulcam canım dediğin gibi başka yalanlarla uğraşamıcam zaten artık. :50:
inş askerlikten sora düşünürüz diye kesip atmaz :S

Back
X