- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Şu an yine dışarı çıktı yemeği yiyip dışarı çıkıyor kahveye gidiyorum diyor gerçekten gidiyor ama sonra başka yerlerden çıkıyorNe alakası var müdahil olmamalı . Annesinin aldatılmasına göz mü yumsun ?? Kadın fedakarca evinde beklesin adam aldatsın çocukları annelerine sahip çıkmasın ?
Biraz daha beklemede kalın takipe alın . Dışarda da takip edin imkanınız varsa
Gerçekten mii şu an daha şüphelendim çok soğudum ondanBende evlenmeden önce babamda sizin yazdığınız durumları farketmiştim sonra da bir kadınla konuşmasını duymuştum bunlar üç yıl önce falandı şimdi evli ve benim yaşımda bir oğlu olan iş arkadaşıyla beraber olduğu ortaya çıktı maalesef aldatıyor olabilir
Neden müdahil olmayım?Aldatmasına göz mü yumayım ihanetin telafisi olmaz ve kabul edilemezAnneyle babanın arasında olan şeylere çocuklar müdahil olmamalı.
Evet gerçek ama amacım sizi şüpheye düşürmek değildi sadece temkinli davranın ve annenize açık açık olmasa da alttan alta ima edinGerçekten mii şu an daha şüphelendim çok soğudum ondan
Annem inanmaz kanıt olmadan bir kaç kez dedim nasıl yakıştırırsın böyle bir şeyi dediEvet gerçek ama amacım sizi şüpheye düşürmek değildi sadece temkinli davranın ve annenize açık açık olmasa da alttan alta ima edin
Benim annem de inanmadı üstelik ben konuşmasını duydum dediğim halde ama bana kızdı tavır aldı hain evlat ilan edildim ama bu yıl kendi gözleriyle gördü ne kardeşim ne ben inandıramamıştıkAnnem inanmaz kanıt olmadan bir kaç kez dedim nasıl yakıştırırsın böyle bir şeyi dedi
Neden müdahil olmayım?Aldatmasına göz mü yumayım ihanetin telafisi olmaz ve kabul edilemez
Ay konunuzu okudum çok zor şeyler yaşamışsınız benim gibi Allah yardımcımız olsun valla umarım ben yanlış anlamışımdır aldatmıyordurBenim annem de inanmadı üstelik ben konuşmasını duydum dediğim halde ama bana kızdı tavır aldı hain evlat ilan edildim ama bu yıl kendi gözleriyle gördü ne kardeşim ne ben inandıramamıştık
Haklısınız ama zoruma gidiyor annem de farkında telefon saklandığının sık duş aldığının annem zaten sevmiyor babamı saygı var aralarında kaç yıl olmuş aşk mı kalır görücü usulü zatenİhanetin telafisi olur mu, kabul edilir mi edilmez mi senin değil annenin bileceği iş. Sen kendi özel ilişkinde kendin için verirsin bunun kararını, annenle babanın ilişkisinde bu kararı vermek sana düşmez.
Babanın aldattığını ispatlarsan ve annen ayrılmak istemezse nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne? Annen de aptal değildir, senin gördüklerini o da görüyordur ve durumun farkındadır. O bir tepki vermiyor harekete geçmiyorsa senin müdahil olman yanlış.
Neden müdahil olmayım?Aldatmasına göz mü yumayım ihanetin telafisi olmaz ve kabul edilemez
Haklısınız ama zoruma gidiyor annem de farkında telefon saklandığının sık duş aldığının annem zaten sevmiyor babamı saygı var aralarında kaç yıl olmuş aşk mı kalır görücü usulü zaten
Amin seninde yardımcın olsun şüphe çok kötü bir şey umarım yanlış yorumlamışsındırAy konunuzu okudum çok zor şeyler yaşamışsınız benim gibi Allah yardımcımız olsun valla umarım ben yanlış anlamışımdır aldatmıyordur
Farkındadır ama zoruma gidiyorSiz farkındasınız da anneniz değil mi sanıyorsunuz?
İspatı olsa bile anneniz boşanmayacağı için üstünde durmuyordur bu konunun. Sizin ortaya çıkarmaniz babanızın bunu daha aşikar yapmasından başka bir işe yapar mı, zannetmiyorum.
Aldatıyosa annen ayrılır mı babandan ayrılmazsa hiç kurcalama benceMerhabalar ben babamdan 3 4 aydır şüpheleniyorum çünkü aldatan erkek belirtilerinin hepsine uyuyor bir de siz karar verin eve çok geç gelen birisi geldiği gibi asla bizimle muhabbet etmez hep telefon elindedir onu çok iyi saklar devlet sırrı var gibi sürekli türlü türlü yalanlar uydurur çok sık duş alır bir kere üstünde kadın kokusu yakalamıştım ama üstelemedim sizce aldatıyor mu ya deliricem? Eğer aldatıyorsa annem bunları asla hak etmedi düzenleme: babamı bir keresinde telefonda bir kadın aramıştı annemde yanımdaydı kadın cım lı konuşuyor buluşalım diyor her gün babamın iş yerine gidiyormuş bir de babam o kadın aradığı an eli ayağına dolaşıyor
Annem ayrılır o konuda eminim şüpheleniyorsa bile bilemiyorum demiyor bize bir şeyAldatıyosa annen ayrılır mı babandan ayrılmazsa hiç kurcalama bence
Veya annende şüpheleniyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?