• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın annemi aldattığını düşünüyorum?

Haklısınız ama zoruma gidiyor annem de farkında telefon saklandığının sık duş aldığının annem zaten sevmiyor babamı saygı var aralarında kaç yıl olmuş aşk mı kalır görücü usulü zaten
Gerçekten karışmamalısın. Demek ki taraflar düzeni bozmak istemiyor anneni zor durumda bırakma

Babanızla açıkça konuşun..bildiğinizi annenize anlatacagınızı söyleyin..eger birsey varsa panik olup dökülücektir zaten..

Whatsap kullaniyosa eğer telefonunu gizliden alın orda barkod sistemi varya pc ye okutuluyo ordan pc ye geçirin siz de bilgisayardan takip etmiş olursunuz yazılanları umarım anlatabilmisimdir 🙄😑

Whatsap kullaniyosa eğer telefonunu gizliden alın orda barkod sistemi varya pc ye okutuluyo ordan pc ye geçirin siz de bilgisayardan takip etmiş olursunuz yazılanları umarım anlatabilmisimdir 🙄😑
Onu biliyorum wp web ama pc miz yok

Annenız o kadın babaylankonusurken tepkı vermedımı her aradıgında tepkı vermıyormu yada aldatıldıgınu anlamıyormu. Ya ne korkunc yıllarca herseyunı paylas boyun kadr cocukların olsun ama yaptıgından utanma :(

Bi ara ayni şeyi yaşadık...
Babam dükkanda çalıştırdığı tezgahtara baya yanaşmış, sarkıntılık etmis...
Biz de anladık bunu...
Allah'tan kadın şerefiymiş de babama ağzının payını vermiş.
Ama tabi artık babam eski babam degil benim için.
Annemi üzdü kırdı...
Bence cocuklar yetişkinse kesinlikle dahil olmali bu olaya... erkek kardeşim babamı dovecekti zor sakinlestirdik...bence babama süper bi tehdit oldu...yıllarca kurduğu otoritesinin söz konusu annem olunca nasıl onemsiz olduğunu anladı. Gozlerinde okudum yani o hali...

Back
X