• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın annemi aldattığını öğrendim.

gizemtstkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
19
3
1
21
Herkese merhaba normalde burayı kullanan birisi değilim ama bu durum beni tüm beni tanımayan insanlara hitap etmeye yöneltti. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Dün gece saat 3 gibi tam uyuyayım derken birden aklıma babamın instagramına girmek geldi onun şifresini baştan beri biliyordum zaten ama bildiğimin farkında değilmiş demek ki... Daha sonra girdiğimde "x" kişisiyle konuştuğunu görünce her şeyi anladım zaten... o kadın eski sevgilisiydi onla konuşmuşlar birbirlerine kendi fotoğraflarını yollamışlar birbirlerine aşklı meşkli videolar sözler atıp seninle şöyle olmak vardı yazmışlar çok kötüyüm. Kadının da çocukları var evli bide çok iğrençler ikisi de kadın sürekli kendini atıyor fotoğrafını falan babam diyor seni unutamadım gibi şeyler diyor ne yapacağım ben biz yazlıktayız annemle babam istanbulda yani annemle mi konuşmalıyım ilk yoksa babam olacak adamla mı bilmiyorum şimdi annen üzülmesin söyleme demeyin annemin ne kadar üzülmesini istemiyorsam kandırılmasını da istemiyorum bu şekilde..

Annenin tepkisini az çok biliyorsan daha doğrusu sence boşanırsa söyle yoksa söyleme derim, benim babam da instada baya bi koşturuyodu kardeşim arkasını topluyodu siliyodu o ekliyodu falan filan ama yapcak bişey yok annemin boşanmicağını bildiğimizden sustuk

Herkese merhaba normalde burayı kullanan birisi değilim ama bu durum beni tüm beni tanımayan insanlara hitap etmeye yöneltti. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Dün gece saat 3 gibi tam uyuyayım derken birden aklıma babamın instagramına girmek geldi onun şifresini baştan beri biliyordum zaten ama bildiğimin farkında değilmiş demek ki... Daha sonra girdiğimde "x" kişisiyle konuştuğunu görünce her şeyi anladım zaten... o kadın eski sevgilisiydi onla konuşmuşlar birbirlerine kendi fotoğraflarını yollamışlar birbirlerine aşklı meşkli videolar sözler atıp seninle şöyle olmak vardı yazmışlar çok kötüyüm. Kadının da çocukları var evli bide çok iğrençler ikisi de kadın sürekli kendini atıyor fotoğrafını falan babam diyor seni unutamadım gibi şeyler diyor ne yapacağım ben biz yazlıktayız annemle babam istanbulda yani annemle mi konuşmalıyım ilk yoksa babam olacak adamla mı bilmiyorum şimdi annen üzülmesin söyleme demeyin annemin ne kadar üzülmesini istemiyorsam kandırılmasını da istemiyorum bu şekilde..
Böyle bir şeye şahit olmanız üzücü babanız ve o x kişisi iğrenç gerçekten ve bunu annenize söylemelisiniz tabiki

Bir annenin eşinin kendisini aldattığını cocugundan duyması ne bileyim...
bence fark etmesini sağlayın. Eminim anneniz şüpheleniyoordur zaten

Bir annenin eşinin kendisini aldattığını cocugundan duyması ne bileyim...
bence fark etmesini sağlayın. Eminim anneniz şüpheleniyoordur zaten
Nasıl fark edebilir ki kadın instagram şifresini bilmiyor bir şeyini bilmiyor annem zaten diyordu babamın karısını aldatan bi arkadaşı vardı onu eleştiriyordu şimdi de onla takılıyo baksana dedi. Ve annem babandan her şeyi beklerim de aldatma beklemem demişti zamanında tabii. Şuan öyle bi konu geçtiğinde ne yaparsa yapsın umrumda olmaz diyor tabi herkes der ama gerçekten yaşamak çok ayrı

Ben olsam, madem babanın hesabına girebiliyorum. Ordan yazarım.

Ben kızın x, eğer bu rezilliginiz burda bitmezse, ikinizide ifşalar, hayatınızı mahvederim derim. O toto korkusu onlara yeter.

Annene yansıtmadan da halledebirsin. Tercih senin.

Back
X