Babamın ayakları çok kötü kokuyor

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabı :D babamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?

::D:D benim babam da aynı yaaa :D allah muhafaza ayaklarının o tarafa oturma yani bayılırsin :D

Ahhaha :) Suan balkonda oturuyoruz babam ayaklarini mermere koymus havalandiriyo alt kattan dedikodu yapiyolar of ayak koktu diye şaka bir yana siz buldunuz mu bi cözüm
Ben okula giderken bende de vardı bütün gün ayakkabilarla çok zor yani durdurmak
Ama ben tırnak batması için bi ilaç kullanmistim o geçirdi
suyun içine kapsül gibi atıp ayaklarım onda bekliyordu bi süre sonra onun etkisiyle sanırım geçti kendiliginden

ahahahahahha çok güldüm ya :D şaka bir yana ayak kokmasını önlemeye çalışsa. Mesela ayakkabı seçimini o yönde yapsa, kaliteli çorap kullansa, gün için de bir kaç kez değiştirse falan

Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabı :KK70: babamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
En azından farkında. Bazıları kabulda etmiyor. Eşimin ayakları kokuyor söyleyince senin burnun kokuyor diye savunmaya geçiyor.

Ayak tuzu diye bir şey duymuştum. Ilık suya atıp ayakları orda dinlendiriyorsun.

En azından farkında. Bazıları kabulda etmiyor. Eşimin ayakları kokuyor söyleyince senin burnun kokuyor diye savunmaya geçiyor.

Ayak tuzu diye bir şey duymuştum. Ilık suya atıp ayakları orda dinlendiriyorsun.
Ayak tuzunu ilk defa duydum :) simdilik ilk yöntem sirkeli su olucak. Babam yarin evde onu denicez. Hergun yapicak bakalim insallah koku gider. Olmazsa baska yöntem artik :)

Ya aklıma ne geldi. En iyisi domestos. Bir leğen suya bir çorba kaşığı kat, vaban ayaklarını içinde bekletsin. Kokuya sebep olan bakteriler ölecektir. Zararlı dediğini duyar gibiyim. Elimizi sokuyoruz. Onunla temizlik yapıyoruz bizi öldürmedi babanada bir kereden bir şey olmaz! Ben bu şekilde ayak mantarımı iyileştirdim.

Bazi markalarin mentollu kremleri oluyor. Ayak bakim kremi/koku kremi diye geciyor
Ben fayda gormustum yazin benimde kokuyor. Ozellikle ciplak ayak ayakkabi giyince.
Coraplari deterja kutusu boyutunda ayri bir kapakli plastik kutuda biriktirebilirsiniz. Kapali olduu icin kokuda yayilmaz.

Babalığın şanındandır ayak kokusu :-)
Bitkisel olarak aklıma birtek karbonat geldi şuan.
Eve gelince ılık suya karbonat koyup ayaklarını bir müddet dinlendirirse koku azalır diye düşünüyorum
Bizde işe yaramıştı:)
Bende internetten okumustum karbonatli suyu. Ama kimse denememis sanirim. Sirkeli suyu deneyenler cok o yuzden sirkeli su birinci yöntem olucak bizim icin. Bide sirkeli su bakterileri öldürüyormus bazi ev hanimlar temizlikte kullaniyormus

Ya aklıma ne geldi. En iyisi domestos. Bir leğen suya bir çorba kaşığı kat, vaban ayaklarını içinde bekletsin. Kokuya sebep olan bakteriler ölecektir. Zararlı dediğini duyar gibiyim. Elimizi sokuyoruz. Onunla temizlik yapıyoruz bizi öldürmedi babanada bir kereden bir şey olmaz! Ben bu şekilde ayak mantarımı iyileştirdim.
Allah korusun canim :-) bu yöntemide denemek lazim. Ama uzun süre ayaklarini tutmasin 5-10 dakika. Peki siz surekli yaptiniz mi bu yöntemi

Back
X