- 17 Ağustos 2011
- 26.704
- 169.780
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
niye versin herkes senin gibi salak mi?Maalesef çok doğru.O parasını yedirdiği amcaoglu amca kızı 1 tl vermedi
iyi yapmis
inan onlar daha kıymetli olacak her zamanki gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye versin herkes senin gibi salak mi?Maalesef çok doğru.O parasını yedirdiği amcaoglu amca kızı 1 tl vermedi
Şuan kimle evli babanızBizde çekiyoruz ama.Ve daha yaşıda genç
Babami maddi manevi hep kullandılar.İnsan olsalardı verirlerdi.niye versin herkes senin gibi salak mi?
iyi yapmis
inan onlar daha kıymetli olacak her zamanki gibi
Şuan evli degil.Boşandi.Ama adliyeden kagit alması ve para yatirmasi gerekiyormuşŞuan kimle evli babanız
Maalesef bende öyle diyordum.Ama insan babası hastahanedeyken evinde rahat duramıyor.Akli kalıyor.
Maalesef çok doğru.O parasını yedirdiği amcaoglu amca kızı 1 tl vermedi
Ya bizi babanıza kinlendirip kinlendirip kıyamamanız da ayrı bir olay stockholm sendromumusunuz nedirAllah korusun.Yaşasin ama bize muhtaç olmasin
kirici olmak istemiyorum ama haksızsınBabami maddi manevi hep kullandılar.İnsan olsalardı verirlerdi.
Bu sefer son diyorum.Bu sefer akıllanır diyorum.Artık bundada akıllanmazsa bidahakine koşmayacagizYa bizi babanıza kinlendirip kinlendirip kıyamamanız da ayrı bir olay stockholm sendromumusunuz nedir
Şuan hastahanede.3 4 ay en az yatacak.Zaten artik bizimde sabrımız taştı taşacak.Ben 1 haftadır hastahanedeydim.Her yanim ağrıyor.Bugün gitmedim artik.Akşam belki giderim.Ya da yarın.Yarim saat 1 saat arada uğramayı düşünüyorum.Belki bu şekilde bazı şeyleri anlar.Çünkü 2 ay önce göz muhabbetinde de hastahanedeydik sürekli.Artık herseyde gece gündüz başında olmayacağımızı anlaması lazım.Babam dedeme baktı.Dedem yaşlı ve demans hastasiydi.Ben odaya çıktığında ilk gece yanında kalmadım.Kalacaktim ama odada sandalye bile yoktu.3 kişilik oda.Gece gidip sabah erkenden oraya geldim.Akrabalara ben babama baktım ama gece tek kaldım demiş.Bende o çocuklarına bakmadı dedim.Hadi babalık yapsaydı biz gece gündüz yatardık hastahanede.Bir şekilde bakıcı ile idare edeceğiz artık.Şunu bilsin.Allah korusun birsey olduğunda bakıcı bakacak.Herkes işe gitmek zorunda.kirici olmak istemiyorum ama haksızsın
oh iyi yapmislsr. simdi vermeyerek de daha iyi yapıyorlar. baban saygı duyulacak bir insan degil bir haşere, bir asalak
neden ona bulassinlar ki?
insan olsalar verirlerdi cok yanlis bir söylem.
baban kimsenin 2 kuruşunu hak etmeyen bit insan
sen de verme, kardeslerin de vermesin
elbet devlet bakar bir bakim evinde
yerinde olssm ilce sosyal hizmetleri arar bir shu gorevlendirmelerini isterdim alsin bir bakimevine koysun ne yapiyorsa yapsin
iyi de baban sen kucukken havale gecirsen senin basinda hastanede 1 hafta bekleyecek bir insan mıydı?Şuan hastahanede.3 4 ay en az yatacak.Zaten artik bizimde sabrımız taştı taşacak.Ben 1 haftadır hastahanedeydim.Her yanim ağrıyor.Bugün gitmedim artik.Akşam belki giderim.Ya da yarın.Yarim saat 1 saat arada uğramayı düşünüyorum.Belki bu şekilde bazı şeyleri anlar.Çünkü 2 ay önce göz muhabbetinde de hastahanedeydik sürekli.Artık herseyde gece gündüz başında olmayacağımızı anlaması lazım.Babam dedeme baktı.Dedem yaşlı ve demans hastasiydi.Ben odaya çıktığında ilk gece yanında kalmadım.Kalacaktim ama odada sandalye bile yoktu.3 kişilik oda.Gece gidip sabah erkenden oraya geldim.Akrabalara ben babama baktım ama gece tek kaldım demiş.Bende o çocuklarına bakmadı dedim.Hadi babalık yapsaydı biz gece gündüz yatardık hastahanede.Bir şekilde bakıcı ile idare edeceğiz artık.Şunu bilsin.Allah korusun birsey olduğunda bakıcı bakacak.Herkes işe gitmek zorunda.
Şimdi tekrar ameliyata almışlar.Özel ders öğrencim gelecek ben gitmedim.Erkek kardeşim ben bu hafta giderim siz haftaya gidin diyordu.Ama gitmiyor.Erkek kardeşimin evlenirken A dan Z ye eşyalarını aldı.iyi de baban sen kucukken havale gecirsen senin basinda hastanede 1 hafta bekleyecek bir insan mıydı?
kendine eziyet ediyorsun. yaptığın şeyin baska aciklamasi yok.
bak neler yapmissin yine senden kiymetli akrabalara seni kotulemis.
bu adam zaten çocukluğunun icine s.çmis, ilk gençliğinin icine s.cmis, evlenmissin düğününe metresiyle gelmis o donemini mahvetmis .
hala bu adamin basindasin , esinin evinin parasıyla bu adama bakma derdindesin.
kendin hayatini kendin mahvediyorsun. yakinda esinle de sorunlar yasarsin bu adam evliliğinin de icine s.car
birak hic gitme. zaten seni kotuleyecek en azindan hakli sebebi olsun.
sana cozumu de soyledim. git sosyal hizmetlere kimse bakmayacak ortada kalacak de, devlet ilgilensin
devlete bile senden daha cok yarari gecmistir sigorta yapmamıştır vergi ödememiştir ama en azindan aldigi seylerin ötvsiyle yediginin içtiğinin kdvsiyle iki kurusu devlete girmistir
birak devlet baksin
e tamam erkek kardesim "gelicem" dedi gitmedi. sen niye gidiyorsun?Şimdi tekrar ameliyata almışlar.Özel ders öğrencim gelecek ben gitmedim.Erkek kardeşim ben bu hafta giderim siz haftaya gidin diyordu.Ama gitmiyor.Erkek kardeşimin evlenirken A dan Z ye eşyalarını aldı.
Benimle hiç ilgilenmedi ki.Para verip bakıcı tuttuk.Gene yaranamıyoruz.Ata bakmak zorundasınız kafasında.Bende senin evladinim.Niye bakmadın.Küçükken hurda toplardık.Parasini da elimizden alırdı.O kadar çok para cebine girdi ki.Hep alkole verdi kazandığı parayı.Kendi kendine yaptı.
Benimde geçimimi sağlamak için özel derslerimi vermem gerek.Vize özel ders hepsini erteledim.Düzenim şaştı.
Bu arada okuma yazmayı zor söken akraba okuyup napacaksin bırak artik diyor.Yüksek lisans yaptığım bölümün ataması var.Babam yoğun bakimdayken diğeri bu sene çocuk yap artik diyor.Ben bunlarla normalde görüşmüyorum.Babam yüzünden bir araya geldik.
İnan onların lafi umrumda degil.Zaten görüşmemeye devam edicem.Ben özel ders veriyorum.Hem evimde hem dershane ile anlaştım.Beni ev hanımı çalışmıyor sanıyorlar.Özel dersi işten saymıyorlar.En müsait beni görüyorlar.e tamam erkek kardesim "gelicem" dedi gitmedi. sen niye gidiyorsun?
sen de gitme
ay elif icimi kiydin yemin ederim
git babani cek, hayatini ertele, esinin parasini da bes kurus etmez babana sac
ne yaparsan yap
ama kendi tercihin oldugunu bil. kendi onaylanma arzun yüzünden kendine bu eziyeti yapıyorsun . seni elestirenler cocugunu bakmadi diye babani elestirmemis zamaninda ne takiyorsun mal mal insanlarin laflarini?
Aslında evet.Bakıcı var bizide bekliyor.İşe mi gideceğiz hastahaneye mi şaşırdık yaniBakıcı varmış neden hastanedesiniz?
tamam iste sen ezik olduğun için, sana taş atana daha rahat tasisin diye sepet örduğun icin seni musait görüyorlarİnan onların lafi umrumda degil.Zaten görüşmemeye devam edicem.Ben özel ders veriyorum.Hem evimde hem dershane ile anlaştım.Beni ev hanımı çalışmıyor sanıyorlar.Özel dersi işten saymıyorlar.En müsait beni görüyorlar.
Yarın akşam gideceğim.Pazar bakıcıyı eve göndericez akşama kadar.Onu ayarlarız.Ben bakıcı parası kardeşim ne kadar veriyorsa o kadar veriyorum.1 hafta çok yıprandım.Artık bende çok gitmeyeceğim.2 3güne bir gideceğim.
Tamamda adamın bacağını kesecekler.Ayaga kalkması yasak.Ne yapayım hic mi gitmeyeyimtamam iste sen ezik olduğun için, sana taş atana daha rahat tasisin diye sepet örduğun icin seni musait görüyorlar
her ailenin vardir boyle bir enayisi, annem de kendi ailesi icin boyle bir enayidir mesela. en az da onlar sevilirler ama her ise de onlar kosarlar . ama is onlara gelince kimse onlarin yarali parmagina işemez.
hic soylenme. bile bile bu yoldasin
en zayif halka olmaya devam ettikce de asla kurtulamayacaksin
Gerçek baba değil ki. İnsani görevinizi fazlasıyla yapmışsınız. Aç değil açıkta değil. Siz atanınca psikolog desteği alınAslında evet.Bakıcı var bizide bekliyor.İşe mi gideceğiz hastahaneye mi şaşırdık yani
e gitmeTamamda adamın bacağını kesecekler.Ayaga kalkması yasak.Ne yapayım hic mi gitmeyeyim
aynen aynen çok koşmazsinBu sefer son diyorum.Bu sefer akıllanır diyorum.Artık bundada akıllanmazsa bidahakine koşmayacagiz
Şimdide acaba bu devletin psikologları var.Arkadaşim gidiyordu acaba oraya mi gitsem.Gerçek baba değil ki. İnsani görevinizi fazlasıyla yapmışsınız. Aç değil açıkta değil. Siz atanınca psikolog desteği alın