babamin başını mı yaktım? 😢

Zaten temizlik personeli okuma yazma bilmeyen aç mi kalsın gittiği ilkokul vermiş diploma bundan 40 sene öncesini bilmiyorum yani nasıl oldu
Tabiki de Aç kalmasın... Babanı seviyorsan ilk onu okuma yazma Kursuna gitmeye ikna etmelisin..
Adamcağız belkide kendini hakir durumda görüp hakkını aramıyor... Babana söyle genede yaptığın hatayı senin de yaşın çok küçük belli sende daha çok toysun.. Benden sana abla tavsiyesi babana iyilik yaptım sanırsın kötülük yaparsın fikir verebilir yol gösterebilirsiniz ama müdahale edemezsiniz. İyi geceler

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben kursa gitsin istiyorum ama özel ders istiyo bu yaz almak istiyo ben denedim öğretmeyi benden yüz buluyo sıkılınca gidiyo hoca lazım

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben kursa gitsin istiyorum ama özel ders istiyo bu yaz almak istiyo ben denedim öğretmeyi benden yüz buluyo sıkılınca gidiyo hoca lazım
Biran önce bir hoca bulup okuma yazma öğretmelisiniz. Yazık adamcağız nasıl sıkıntılar çekiyordur Dilerim bir an önce okuma yazma öğrenir açık öğretimden eğitim seviyesini yükseltir..

Biran önce bir hoca bulup okuma yazma öğretmelisiniz. Yazık adamcağız nasıl sıkıntılar çekiyordur Dilerim bir an önce okuma yazma öğrenir açık öğretimden eğitim seviyesini yükseltir..
Bu yüzden ben devreye girmek istedim zaten gönlüm razı gelmiyo beni okuttu üniversiteden mezun olmak üzereyim yardım etmek istiyorum ona hayattaki en büyük zaafim babamdır

Bu yüzden ben devreye girmek istedim zaten gönlüm razı gelmiyo beni okuttu üniversiteden mezun olmak üzereyim yardım etmek istiyorum ona hayattaki en büyük zaafim babamdır
Karışma iyilik yapayım derken kötülük olur..

Alla alla haddim olmayan ne tam olarak babamın ezilmesine göz yumamak mi
Evet değil. Çocuğu olman onun kararlarına hayatına işine dank diye girme hakkı tanımıyor. İçerlemiştir anlatmıştır. Ben de eşime anlatıyorum canım birşeye sıkılınca benden habersiz böyle birşey yapsa bin yıl dilimden kurtulamaz. Baba-evlat ilişkisi de güvene dayalı olmalıdır ki sen güvenilecek bir evlat değilsin belli ki

Of sen kimsin ne saniyosun kendini beni kötü evlat ilan ediyosun ne gördün ailemi mi girdin benle bi sofraya mi oturdun burda klavye başından millete hakaret etmek ne kadar kolay bence sen bencil bi insan olduğun için herkesi öyle sanıyorsun Allah kocaya da sabir ver çekilmez birisin belli

Aynen ben de isimde sorun olunca eşime anlatıyorum. Hatta benle ilgili olmasa bile tanıdığımin başına gelse bile üzülüp anlatıyorum. O zaman hepimiz klavye sovalyeligine mı soyunmalıyız bu durumda? Tabii ki internetin ise yaradığı çok durum da var ama o bunlardan biri değil. Ben gençlik ateşini seviyorum mesela ama doğru kanalize etmek lazım. Biraz araştırmak bilmek vs lazım yani.

Kalbin nasıl kin ve nefret doluysa etrafa da saçiyosun hiç tanımadığın bi insanın nasıl evlat olduğuna 5 dk da karar veriyosun herkes kalbinin ekmeğini yer sende yersin umarım daha evlat sahibi ol bi büyüt bakalım o kinadiklarin başına bi gelsin

Burda insanları ben anlamiyorum derdim var diyorum moralim daha çok bozuluyor genelde
Tamamda derdinin olması yanlışını söylemeyeceğimiz anlamına gelmiyor kii. O zaman pohpohlanmak amaçlı açmışsın belliki konunu ki yeri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…