Babam amcama anlattı bu durumu amcam orda memur amcam müdüre anlatırsa ortaya çıkar diye korkuyorum ama genede ispat edemez babamın yaptığını zaten o da yapmadı ben yaptım zülme karşı susan yapan gibidir demişler ben susmadım diye mi böyle oluyoCanım sonuçta kimin şikayet ettiği belli değil.. Orada isim yazmıyor birşey yazmıyor.. Farzet ki sen böyle birşey yapmadınkeyfine bak yani.. Kimse ispat edemez, aksini söyleyemez.. Ortada kimin yaptığı belli olmayan birşey için babanıza baskı falan yapamaz bence.. Şüphelense bile asla emin olamayacak o yüzden rahat olun.. Sıkmayın canınızı. Bu sizin için büyük bir olay gibi görünüyor şuan ama ben sanmıyorum sürekli bu işin peşine düşüleceğini falan.. Hepi topu bir siteye yazılmış şikayet..
yorumu da silmişsiniz ve biraz bakındım yukarıda yorumlarınıza yazdığınız şey hiç de babanızın ağızından yazılmış şeyler gibi durmuyor.. Bence siz gerçeği bildiğiniz için gereksiz evham yapıyorsunuz.. Kimse babanızdan şüphelenmedi bile..
Dua ediyorum elimden bişey gelmiyorKötü olmuş keşke ona danışmadan yapmasaydınız ama bu saatten sonra yapacak birşey yok bekleyin.
Babam ifsaladi demeyeceksiniz , babanızın bu işte bı sorumluluğu yokAma gördüler yorumu cevap ta verdiler ben yer zaman olay anlatmadım ama babam ifşaladi resmen
Aynen canım hiç endişelenme susmadın iyi yaptın biraz da onun keyfi kaçsınnBabam amcama anlattı bu durumu amcam orda memur amcam müdüre anlatırsa ortaya çıkar diye korkuyorum ama genede ispat edemez babamın yaptığını zaten o da yapmadı ben yaptım zülme karşı susan yapan gibidir demişler ben susmadım diye mi böyle oluyo
Konuşamam suçlu hissetmesin öyle olursa ele verebilir bilmemesi daha iyi
Sen bilirsin ama bir daha karisma baban is yerinde mutsuzda olsa bu yol yanlışKonuşamam suçlu hissetmesin öyle olursa ele verebilir bilmemesi daha iyi
Tam olarak ne yanlış mobbing bir suçSen bilirsin ama bir daha karisma baban is yerinde mutsuzda olsa bu yol yanlış
Içim hiiiiç rahat degil uyku haram banaAdın soyadın yok yorumu da silmişsin. Babana üzülüp dayanamamıssın üzülme o yüzden tahmin edilse bile küfür hakaret olmadığı sürece başınıza dert açılacağını sanmıyorum. Korkmayın lütfen
Yanlis tabiki senin babandan gizli babanin zor durumda kalabilecegi bir sey yapman ...sende biliyorsunki simdi baban zan altinda kalacak Mobbing tabiki yanlis ve suc babanıza gereken destegi onun arkasinda durduğunuzu göstererek destek olqbilirdiniz bu yolla degilTam olarak ne yanlış mobbing bir suç
Eee söyledik ya devlette silsile vardır. Belli kurallara göre hareket edilir. Bu şekilde yapılınca yapan kişi haksız çıkar. Susmadım, ezilmedim, dilsiz şeytan olmadım deyip yorumu silmeye sonra ordan bir şey çıkar mı demeye başlamışsınız. Bu nasıl cengaverlik anlamıyorum. Gerçekten bilgi sahibi olun önce sonra fikir belirtinTam olarak ne yanlış mobbing bir suç
Bu genel bir yorum kimse bisey anlamaz sende yazdigini unut babanda bilmesin yokza belli edebilir toplantidaMüdür bey personlere kötü davranıyor dedim şikayet etcem dedim
Baba bir anne ayrı O yüzden sıkı bi bağ yok aralarında amcam küçükken evlatlık verilmişBu genel bir yorum kimse bisey anlamaz sende yazdigini unut babanda bilmesin yokza belli edebilir toplantida
Muhtemelen sikayeti olan direk soylesin minvalindw biseyler soylenir gecer gider toplantida.
Bu arada amca dediginz babanin kardesi ama? Niye kotuluk yapsin
Ben müdüre şikayet etmedim farkında mısınız ben orda bi çalışan da değilim ?Eee söyledik ya devlette silsile vardır. Belli kurallara göre hareket edilir. Bu şekilde yapılınca yapan kişi haksız çıkar. Susmadım, ezilmedim, dilsiz şeytan olmadım deyip yorumu silmeye sonra ordan bir şey çıkar mı demeye başlamışsınız. Bu nasıl cengaverlik anlamıyorum. Gerçekten bilgi sahibi olun önce sonra fikir belirtin
Sizin tabirinizle naparsan yap baba benim umrumda değil müdür diyosa hak etmişsindir mi demem lazım yoksa git yalakalik yap mi demem gerekiyoduEee söyledik ya devlette silsile vardır. Belli kurallara göre hareket edilir. Bu şekilde yapılınca yapan kişi haksız çıkar. Susmadım, ezilmedim, dilsiz şeytan olmadım deyip yorumu silmeye sonra ordan bir şey çıkar mı demeye başlamışsınız. Bu nasıl cengaverlik anlamıyorum. Gerçekten bilgi sahibi olun önce sonra fikir belirtin
Destek olsam da değişen bişey olmuyo ki ben sinirle bi bişey yaptım belki ama bu kötü bişey değil aslaYanlis tabiki senin babandan gizli babanin zor durumda kalabilecegi bir sey yapman ...sende biliyorsunki simdi baban zan altinda kalacak Mobbing tabiki yanlis ve suc babanıza gereken destegi onun arkasinda durduğunuzu göstererek destek olqbilirdiniz bu yolla degil
Alla alla haddim olmayan ne tam olarak babamın ezilmesine göz yumamak miKaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu olayla beraber bir daha haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmamayı öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum.
Kendince kötü olmadigini düşünüyorsan ozaman sorun yok demektir demiDestek olsam da değişen bişey olmuyo ki ben sinirle bi bişey yaptım belki ama bu kötü bişey değil asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?