babamin başını mı yaktım? 😢

Kötü olmuş keşke ona danışmadan yapmasaydınız ama bu saatten sonra yapacak birşey yok bekleyin.

Babam amcama anlattı bu durumu amcam orda memur amcam müdüre anlatırsa ortaya çıkar diye korkuyorum ama genede ispat edemez babamın yaptığını zaten o da yapmadı ben yaptım zülme karşı susan yapan gibidir demişler ben susmadım diye mi böyle oluyo

Aynen canım hiç endişelenme susmadın iyi yaptın biraz da onun keyfi kaçsınn

Google yorumlar nedir acaba? Baban amcana neden anlattı, bilmiyor mu huyunu ? Konuya vakıf olamadım, geçmedi bana

Son düzenleme:
Adın soyadın yok yorumu da silmişsin. Babana üzülüp dayanamamıssın üzülme o yüzden tahmin edilse bile küfür hakaret olmadığı sürece başınıza dert açılacağını sanmıyorum. Korkmayın lütfen

Içim hiiiiç rahat degil uyku haram bana

Tam olarak ne yanlış mobbing bir suç
Yanlis tabiki senin babandan gizli babanin zor durumda kalabilecegi bir sey yapman ...sende biliyorsunki simdi baban zan altinda kalacak Mobbing tabiki yanlis ve suc babanıza gereken destegi onun arkasinda durduğunuzu göstererek destek olqbilirdiniz bu yolla degil

Tam olarak ne yanlış mobbing bir suç
Eee söyledik ya devlette silsile vardır. Belli kurallara göre hareket edilir. Bu şekilde yapılınca yapan kişi haksız çıkar. Susmadım, ezilmedim, dilsiz şeytan olmadım deyip yorumu silmeye sonra ordan bir şey çıkar mı demeye başlamışsınız. Bu nasıl cengaverlik anlamıyorum. Gerçekten bilgi sahibi olun önce sonra fikir belirtin

Müdür bey personlere kötü davranıyor dedim şikayet etcem dedim
Bu genel bir yorum kimse bisey anlamaz sende yazdigini unut babanda bilmesin yokza belli edebilir toplantida
Muhtemelen sikayeti olan direk soylesin minvalindw biseyler soylenir gecer gider toplantida.
Bu arada amca dediginz babanin kardesi ama? Niye kotuluk yapsin

Baba bir anne ayrı O yüzden sıkı bi bağ yok aralarında amcam küçükken evlatlık verilmiş

Ben müdüre şikayet etmedim farkında mısınız ben orda bi çalışan da değilim ?

Sizin tabirinizle naparsan yap baba benim umrumda değil müdür diyosa hak etmişsindir mi demem lazım yoksa git yalakalik yap mi demem gerekiyodu

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu olayla beraber bir daha haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmamayı öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Destek olsam da değişen bişey olmuyo ki ben sinirle bi bişey yaptım belki ama bu kötü bişey değil asla

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu olayla beraber bir daha haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmamayı öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum.
Alla alla haddim olmayan ne tam olarak babamın ezilmesine göz yumamak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…