Babamın başka çocuğu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Fakat bu belgeyi, kendi adınıza alabiliyorsunuz ve aldıgınız evrakta da, anne, baba, eş, çocuk varsa onlar yazıyor...
Yani kardeş yok, yazmıyor, ayrıca babanın kendi çocuklarına söylemediği kardeşi, (ki anneler ayrı) bu evrakta çıkması olanaksız geldi.
Babasının nüfusuna kayıtlı ise çıkar değil se çıkmaz.

Fakat bu belgeyi, kendi adınıza alabiliyorsunuz ve aldıgınız evrakta da, anne, baba, eş, çocuk varsa onlar yazıyor...
Yani kardeş yok, yazmıyor, ayrıca babanın kendi çocuklarına söylemediği kardeşi, (ki anneler ayrı) bu evrakta çıkması olanaksız geldi.
kardes var canim ben işe giriş belgeleri icin almistim kardeşlerim vardi hatta annemin kütüğünun babama gecisi bile gorunuyordu

Baba demek bile gelmiyor içimden.
Bu ihtimal kurcalıyor aklımı. Başka çocuğu olduğundan şüpheleniyorum.
Nüfusta böyle bi şeyin kayıtlı olup olmadığını öğrenmemin bi yolu var mı ?

egerki babanizin nufusuna gecirdigi bir cocugu var ise nufus idaresinden ucretsiz alacaginiz bir vukuatli nufus ornegi ile ogrenebilirsiniz bunu. ancak babaniz eger baska bir ulkenin de vatandasi ise, turkiye'de degil ama vatandasi oldugu bir ulkede de bir cocugu nufusuna alabilir, bu durumda cocuk turkiye kutugunde gorulmez. ama boyle bir cifte vatandaslik durumu yok ise, dedigim gibi cok basit bir sekilde hemen nufus idaresinde bilgiyi teyit edebilirsiniz.

Back
X