Babamın batması üniversiteye gidemememmm

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
723
266
103
31
Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşında bir kadınım. Şu an nişanlıyım 2021 eylül evleneceğiz. A101'de mağaza sorumlusuyum. Lisede ygsden 400 puan aldım. Bilgisayar öğretmenliği hayalimdi. Babam batti gidemedim . Girdim markete çalıştım ama kendime de cok kızgınım okumaktan bu kadar çabuk vazgectim diye. Bu gecen yillarda o kadar mallastim ki resmen eski zeki ben yok. Bu sene aofden tibbi sekreterlik yazdim. Tam 2022de bitiyor. Kpss onlisansa girecegim 2022de sizce başarabilir miyim ? Aranızda var mi hiç boyle başarıları olan arkadaşlar

Son düzenleme:
Yaw zaten iki yıllık bir bölüm neyinden korkuyorsunuz. Hiç korkmayın çabucak çerez gibi biter. Hatta ben olsam gözümü kapatır 4 yıllık istediğim bölümü okurum ki 4*3 yapmış insanım ama tavsiye etmiyorum. Bir tane yeter...

Yaw zaten iki yıllık bir bölüm neyinden korkuyorsunuz. Hiç korkmayın çabucak çerez gibi biter. Hatta ben olsam gözümü kapatır 4 yıllık istediğim bölümü okurum ki 4*3 yapmış insanım ama tavsiye etmiyorum. Bir tane yeter...
Açıköğretimden okuyacağım çalışmam lazim malesef

Hikayem seninkine benzer. Universiteyi bitirip yuksek lisansa basladim. Yuksek lisans yaparken aşık oldum. Sonra yuksek lisans bitti doktoraya baslayacakken evlenecegim diye okulu biraktim, ise girdim. 5 yil sonra doktoraya tekrar basladim. Bu arada calisiyordum. Doktora devam ederken bir de oglum oldu. Cocuk da yaptim kariyer de misali. Sonra doktora bitti. Evli iken zor oldu ama oldu.

Açıköğretimden okuyacağım çalışmam lazim malesef
Ben 2 işte çalışırken bir de örgün okudum 4 yıllık.. akşam giderdim çoğu derse iö arkadaşlarla..

Özetle dünyayı kurtarmayacaksınız gözünüzde büyütmeyin. Çünkü zor birşey değil. Başlayın bir yerden

Hikayem seninkine benzer. Universiteyi bitirip yuksek lisansa basladim. Yuksek lisans yaparken aşık oldum. Sonra yuksek lisans bitti doktoraya baslayacakken evlenecegim diye okulu biraktim, ise girdim. 5 yil sonra doktoraya tekrar basladim. Bu arada calisiyordum. Doktora devam ederken bir de oglum oldu. Cocuk da yaptim kariyer de misali. Sonra doktora bitti. Evli iken zor oldu ama oldu.
tam bir çocuk da yaparım kariyer de hikayesi bravoooooo

Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşında bir kadınım. Şu an nişanlıyım 2021 eylül evleneceğiz. A101'de mağaza sorumlusuyum. Lisede ygsden 400 puan aldım. Bilgisayar öğretmenliği hayalimdi. Babam batti gidemedim . Girdim markete çalıştım ama kendime de cok kızgınım okumaktan bu kadar çabuk vazgectim diye. Bu gecen yillarda o kadar mallastim ki resmen eski zeki ben yok. Bu sene aofden tibbi sekreterlik yazdim. Tam 2032de bitiyor. Kpss onlisansa girecegim sizce başarabilir miyim ? Aranızda var mi hiç boyle başarıları olan arkadaşlar
2032?boşver bacım👯‍♂️👯‍♂️

kuzum sen avukat mısın?profil resminle pek bağdaştıramadım da :KK53:
Avukat değilim kuzum
Hukuk fakültesi okudum da stajimi yapmadım
Eğitim fakültesi okudum
Ama ciftlikte hayvanlarımızla uğraşıyorum diyebilirim
Ev hanımıyım

Son düzenleme:
Back
X