Babamın bedduası

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese iyi geceler. Annemle birlik anneanneme gitmiştik orda olan bir eşyam vardı 5 dakikalıgına almaya gittik ve döndük anneannemin eviyle bizim ev aynı mahallede bu arada.Eve geldik babam saydırmaya başladı anneme nerdesiniz de falan da filan ağır konuştu biraz da alkollüydü anneme bisürü küfür etti ve sıra bana gelmişti banada şerefsizsin sen dedi hiç sesimi çıkarmamıştım oysa. Bu sefer sinirlendim sen bana o kelimeyi diyemezsin dedim anneme o lafları etmeye utanmıyomusun dedim bu arada hayatında çalışmayan annem babamın tefeciye olan 30 bin liralık borcunu ödemek için işe girdi.O kadın senin boklarını kapatıyo hiç utanman yok mu senin dedim bende ağır konuştum üzerime geldi,üzerine gittim elimde yastık vardı üzerine attım dövmeye kalktı bende vurdum ve bana allah senin belanı versin dedi. Şimdi sizlere soruyorum ben bu bedduayı almayı hakediyormuyum bunda suçlu olan kim ağlamaktan gözlerim uyuştu

Bazen o sessiz, fedakar , emekçi anaların haklarını aramak evlatlara düşer .

Evde birinin sesi çıkması gerekiyordu , çıkan ses senin olmuş.

Ama bu babanda işe yarar mı ters mi teper ?

Sakinken de konuşmayı deneyin , neden böyle yaptığına dair ?

Niye ağlıyorsun ..
kimse anne babasını seçemiyor.
Sen şerefsiz kelimesini hakettin mi ki bedduaya üzülüyorsun..
Yine mutsuz bi kadın ve sorunlu bi baba...
Senaryo hep aynı kişiler farklı maalesef .

Anneni döven , küfreden , ailesine bakmayan
Tam tersine onların sırtına yük olan bir adam nasıl senin baban ?
Tek bir sperm hücresiyle olmuyor babalık
O kadar takma yani

Annemi bugüne kadar dövmedi dövemez de karşısında ben varım sadece içkisinden nefret ediyorum onun

Yine de bir babaya el kaldırmak affedilir birşey değildir.
Ben olsam bu yaptığıma üzülür ağlardım, onun ettiği bedduaya değil.
.offffffffffff
Baba her halti yesin ,çalışmasın,kufretsin,malak gibi yatsın
ama baba o ata o !
heee öyle

.offffffffffff
Baba her halti yesin ,çalışmasın,kufretsin,malak gibi yatsın
ama baba o ata o !
heee öyle

İçinde neler yaşıyor bilemeyiz.
Ama babası herhangi bir şiddet eğilimi yapmamışken sizin babaya şiddette bulunmanız ne kadar normal?
Belki böyle yaparak yarın kendisine gösterilecek şiddetinde ilk adımını atmış oldu.

Ben babama şiddette bulunmadım
çünkü hiç haketmedi...
Haketseydi bulunabilir miydim
yapı itibarıyla hayır
ama kız diyor ki dövmeye kalktı
Napcakti ?
Oturup çaresizce dayak mi yiyecekti ?

Ben babama şiddette bulunmadım
çünkü hiç haketmedi...
Haketseydi bulunabilir miydim
yapı itibarıyla hayır
ama kız diyor ki dövmeye kalktı
Napcakti ?
Oturup çaresizce dayak mi yiyecekti ?

Sizden bahsetmiyorum konu sahibinden söz ediyorum :)
Babası dövecek gibi hareketlerde bulunmamış ki dayak yemeyi beklemiş olsun..
Tam tersi konu sahibi o harekete girişerek hata etmiş.

Buna mı ağlıyorsun babam olan arkadaş ömrü boyunca etmediği beddua kalmadı hep derlerdi babanın bedduası tutar yav ne emek vermiş ki neyide tutsun bende kafaya çokkkkkk taktım taki 3 yada 5 yıl önce bir tv kanalında bir bayan sordu iyi bilen bir hoca vardı o da dediki eyer haksız ise böyle birşey yok zati alkollü baştan kaybetmiş o gül geç zamanla insan arsız oluyor bize ne hakaretler ne beddualar neler neler yaptı aha ben 40 yaşına merdiven dayadım yıllardır görmüyorum hala aynı adam gecen bir tel konuşmasında oda ordaydı bağırıp çağırıyor beni konuşturmamak için veerdim cevabını sanki ne hakkı var annem işe başlâmasaydı halimiz ne olurdu acepp

Yine de bir babaya el kaldırmak affedilir birşey değildir.
Ben olsam bu yaptığıma üzülür ağlardım, onun ettiği bedduaya değil.
Öyle demeyin eyer bir baba hergün çocuklarını dövmek için evde kavga gürültü çıkarmak için yer arıyorsa hatta bu durumu daha hat saffaya çıkarıyorsa bir noktadan sonra dayanılmıyor eve ekmek getirmez ama dil papuç gibi ise anneyi döver çocuklara saldırırr düşünün ne kadar sabredilebilir

Şiddet yokmuş ki. Tamam laf ile karşılık vermiş zaten konu sahibi. Ama babaya vurmaya kadar getirmeseydi keşke olayı.
Yarın baba da kalkıp ona, hatta annesine vurmaya dövmeye başlarsa ne olacak?

Sen bana erkek üye gibi geldin

bana öyle geldin ama
olmayadabilirsin
ama geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…