Babamın bedduası

Şiddet yokmuş ki. Tamam laf ile karşılık vermiş zaten konu sahibi. Ama babaya vurmaya kadar getirmeseydi keşke olayı.
Yarın baba da kalkıp ona, hatta annesine vurmaya dövmeye başlarsa ne olacak?
Daha öncede okumuştum bu arkadaşın yazılarını yalnış hatırlamıyorsam baba masum değil diye hatırrlıyorum bayağı çektiriyor bunlara diye biliyorum

Ben olsam işi bu noktaya getirmezdim.
Yapı olarak gücümün yetmeyecegine inandığım kavgaya baştan girmem.

Ağız dalasi olmuş bir şekil ama neden yastığı fırlattın adama?
Eğer öncesinde size şiddet uygulamissa zaten çok bir şey değismez ama daha önce el kaldirmadiysa size aranızdaki o sınırı aşmış oldunuz, geçmiş olsun.

Haklılık konusuna gelince, tabiki haklısın. merak etme, her babanın bedduası tutmaz, eğer endiselendigin buysa.
Ama kendin için biraz daha sakin kalabilmeni ve soğuk kanlı olmanı tavsiye ederim. istediğini desin sana senin namusun şerefin belli.şerefsiz dedi diye değerinden bir şey kaybetmedin , o kendi kızına yakistirdigi şeyden utansin

Bende çok kavga etmişimdir babamla beni dövmüstürde kocamanken seni çok iyi anlıyorum şimdi ki aklım olsa güzel bir döverdim ki yarım kadar adam, yıllarca konuşmadım kendisiyle hiç bir zaman anlaşamadık çok da sevmem zaten şimdi evliyim aramız iyi ama unutmadım tabiki yaptıklarını hala çekilmez bir adam annem çekiyor o ayrı mesele
O yüzden ımı nı ılırsı ılsın baban laflarını ben yemem herkes yaşadığını bilir

Size davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunu çokça şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum sırf babam diye bana her istediğini yapamaz

Size davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunu çokça şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum sırf babam diye bana her istediğini yapamaz

Asıl size davulun sesi uzaktan hoş geliyor ki böyle bir yorum yapmışsınız.
Şiddet uygulamayan birine siz şiddet uygularsanız yarın o da size vurmaya kendinde hak görür.
Ki öyle de olmuş. Konu sahibi yastık fırlatınca babası dövmeye kalkmış.

Öncesinde canım kızım diye konuşuyormuş öyleki dimi, gül veriyormuş annesine siz de haklısınız her gun her dk huzursuzluk ne demek bilmeyen için çok kolay geliyor tabi

Aynen öyle yaptıkları unutulmuyor ve ben hala konuşmak istemiyorum hala arsız edepsiz

Öncesinde canım kızım diye konuşuyormuş öyleki dimi, gül veriyormuş annesine siz de haklısınız her gun her dk huzursuzluk ne demek bilmeyen için çok kolay geliyor tabi

Ben adamın yaptıklarını, söylediklerini asla tasvip etmiyorum ki haklı da bulmuyorum, bulamam da.
Sanırım siz beni yanlış anlıyorsunuz.
Ben sadece konu sahibinin babasına gösterdiği tepkinin yarın aynı muamele ile babası tarafından kendisine yapılma olasılığından dolayı yapmasaydı diyorum.

Uzerime geldi uzerine gittim yastik attim dovmeye kalkti bende vurdum...
Konu sahibi baslatmamis babasi dovmeye kalkmis uzerine geldigi icin yastik firlatmis onlem olarak sonrasinda savunma amacli vurmus baba var baba var dogmama sebep olmasi herseyo yapacagi kufurler saydiracagi anlamina gelmez bu zihniyeti anlamiyorum evladina insan serefsiz derse annesine kufur ederse hakettigide budur

Anası babası iyi olanlar başlamış yine bir babaya vurulurmu diye...

Herkesin mükemmel ailesi yok maalesef...

Tutmaz. Sen etseydin tutabilirdi zulüm gordugun için. Ama etme bosver. Allaha havale et...

Anası babası iyi olanlar başlamış yine bir babaya vurulurmu diye...

Herkesin mükemmel ailesi yok maalesef...
Benim de annem sorunlu. Beni küçükken hep dövdü. Onun yüzünden eve gitmek istemiyordum. En son kocasıyla birlikte eşimle bana bir sürü terbiyesizlik yaptılar. Aylardır görüşmüyoruö görüşmeye de niyetim yok. Ama vurmak çok ayıp.

Keşke babana vurmasaymışsın ne olursa olsun o senin baban değiştiremezsin.Annenle babanın arasına girme tatlım, onlar arayı düzeltir sen babana el kaldırdığınla kalırsın.

Al benden de o kadar.
Evlenince kıymete bindim :)
Ona dair pek iyi anılarım yok zihnimde.
Seviyor muyum ? Eh evet.
Ama annem kadar değil

Öf ya tutturmuşlar nasıl vurursun .
Dayak mı yeseydi ne yani ?
O evladını hunharca dövünce toplumda bir laf var ''o senin baban, döverde severde'' alışmışlar büyüklere el kalkmaz demeye.
Kimse kusura bakmasın.
Hunharca dayak yemeyi kimse göze almak zorunda değil sırf babası diye.
Sarılsa gırtlağına yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…