- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi asabihatun
-
Daha öncede okumuştum bu arkadaşın yazılarını yalnış hatırlamıyorsam baba masum değil diye hatırrlıyorum bayağı çektiriyor bunlara diye biliyorumŞiddet yokmuş ki. Tamam laf ile karşılık vermiş zaten konu sahibi. Ama babaya vurmaya kadar getirmeseydi keşke olayı.
Yarın baba da kalkıp ona, hatta annesine vurmaya dövmeye başlarsa ne olacak?
Daha öncede okumuştum bu arkadaşın yazılarını yalnış hatırlamıyorsam baba masum değil diye hatırrlıyorum bayağı çektiriyor bunlara diye biliyorum
Size davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunu çokça şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum sırf babam diye bana her istediğini yapamazİçinde neler yaşıyor bilemeyiz.
Ama babası herhangi bir şiddet eğilimi yapmamışken sizin babaya şiddette bulunmanız ne kadar normal?
Belki böyle yaparak yarın kendisine gösterilecek şiddetinde ilk adımını atmış oldu.
Size davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunu çokça şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum sırf babam diye bana her istediğini yapamaz
Öncesinde canım kızım diye konuşuyormuş öyleki dimi, gül veriyormuş annesine siz de haklısınız her gun her dk huzursuzluk ne demek bilmeyen için çok kolay geliyor tabiAsıl size davulun sesi uzaktan hoş geliyor ki böyle bir yorum yapmışsınız.
Şiddet uygulamayan birine siz şiddet uygularsanız yarın o da size vurmaya kendinde hak görür.
Ki öyle de olmuş. Konu sahibi yastık fırlatınca babası dövmeye kalkmış.
Aynen öyle yaptıkları unutulmuyor ve ben hala konuşmak istemiyorum hala arsız edepsizBende çok kavga etmişimdir babamla beni dövmüstürde kocamanken seni çok iyi anlıyorum şimdi ki aklım olsa güzel bir döverdim ki yarım kadar adam, yıllarca konuşmadım kendisiyle hiç bir zaman anlaşamadık çok da sevmem zatenşimdi evliyim aramız iyi ama unutmadım tabiki yaptıklarını hala çekilmez bir adam annem çekiyor o ayrı mesele
O yüzden ımı nı ılırsı ılsın baban laflarını ben yemem herkes yaşadığını bilir
Öncesinde canım kızım diye konuşuyormuş öyleki dimi, gül veriyormuş annesine siz de haklısınız her gun her dk huzursuzluk ne demek bilmeyen için çok kolay geliyor tabi
Her şeyi anlarım kızıp bağırmanı falan da babana nasıl vurursun ya??
Benim de annem sorunlu. Beni küçükken hep dövdü. Onun yüzünden eve gitmek istemiyordum. En son kocasıyla birlikte eşimle bana bir sürü terbiyesizlik yaptılar. Aylardır görüşmüyoruö görüşmeye de niyetim yok. Ama vurmak çok ayıp.Anası babası iyi olanlar başlamış yine bir babaya vurulurmu diye...
Herkesin mükemmel ailesi yok maalesef...
Yaşadım zaten annem tatafımdam. Hem de çok daha fazlasınıYaşadıklarımı yaşasaydınız hala böyle konuşuyor olabilirmiydiniz merak ediyorum. Vurmak dedigim de ağzına yüzüne olsa keşke eline koluna yani
Keşke babana vurmasaymışsın ne olursa olsun o senin baban değiştiremezsin.Annenle babanın arasına girme tatlım, onlar arayı düzeltir sen babana el kaldırdığınla kalırsın.Herkese iyi geceler. Annemle birlik anneanneme gitmiştik orda olan bir eşyam vardı 5 dakikalıgına almaya gittik ve döndük anneannemin eviyle bizim ev aynı mahallede bu arada.Eve geldik babam saydırmaya başladı anneme nerdesiniz de falan da filan ağır konuştu biraz da alkollüydü anneme bisürü küfür etti ve sıra bana gelmişti banada şerefsizsin sen dedi hiç sesimi çıkarmamıştım oysa. Bu sefer sinirlendim sen bana o kelimeyi diyemezsin dedim anneme o lafları etmeye utanmıyomusun dedim bu arada hayatında çalışmayan annem babamın tefeciye olan 30 bin liralık borcunu ödemek için işe girdi.O kadın senin boklarını kapatıyo hiç utanman yok mu senin dedim bende ağır konuştum üzerime geldi,üzerine gittim elimde yastık vardı üzerine attım dövmeye kalktı bende vurdum ve bana allah senin belanı versin dedi. Şimdi sizlere soruyorum ben bu bedduayı almayı hakediyormuyum bunda suçlu olan kim ağlamaktan gözlerim uyuştu
Al benden de o kadar.Bende çok kavga etmişimdir babamla beni dövmüstürde kocamanken seni çok iyi anlıyorum şimdi ki aklım olsa güzel bir döverdim ki yarım kadar adam, yıllarca konuşmadım kendisiyle hiç bir zaman anlaşamadık çok da sevmem zatenşimdi evliyim aramız iyi ama unutmadım tabiki yaptıklarını hala çekilmez bir adam annem çekiyor o ayrı mesele
O yüzden ımı nı ılırsı ılsın baban laflarını ben yemem herkes yaşadığını bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?