Babamın bizde kalmasından çok bunaldım!

Ahaha benim babamda 10 gün kaldı gitti şu an vücudumun her yerinde stresse bağlı alerji var sürekli kaşınan uyuz gibi çook iyi anlıyorum benimki de akrabalara yemek yapmıyor diye dedikodumu yaptı sürekli

hiç babanız gibi yazmamışsınız.

46 yaşında baban mı var

ben nerelere gideyim

kendimi çok yaşlı hissediyorum

karışma de net bir şekilde

burası ben,im evim bizim kuralımız geçer sana ne eşimden kirimden vs de bari de gitsin

Sanane esimden evimden ve gitsin

Konu sahibesi Asabi kirici tavirlarla hareket etmeyin sabredin biraz ...babaniz sonucta ...sizde anne olacaksınız yakinda daha iyi anlarsiniz...guzelikle ifade edin tatli dilli olun ayrica canida ne cekiyorsa yapin ...1 hafta nedir ki ya

Babanız evlenmeyi düşünmez mi acaba ?
Evlenip kendi hayatını kursa aslında
Böyle iyice can sıkıntısından size sarmış vaziyette nereye kadar çekilir ..

valla benim babam karışmaz da karıştığı anda da derim böyle ve o da diyeceğimi bilir

eşimin attığı herhangi bir adım hakkında babamın konuşma hakkı yoktur zira kv de bana karışamaz

bir de hani konu sahibinin babası böyle yaşlanmış da her şeye karışır hale gelmiş birisi vs değil ki

kendince konu sahibini eleştiriyor işte

hatta belki de onu yetiştiren annesine laf vuruyor yok pissin yok neden eşin iş yapıyor vs vs diye

Eşinin tarafından kuzen yeğen amca cagır yatıya kalsınlar sende. Yer yok deyip sepetle babanı.

Bence baban damada iyi davranıyor. Ki şikayet etmesin dige

H HaslanmisPattis Anne olduğunuz zaman sizin eşiniz de baba olduğu zaman Allah aşkına çocuğunuza şunları öğretin ya sonra biz deliriyoruz burada. Sırf annen, baban, kardeşin, kaynanan, kayınbaban, görümcen, dayın, amcan, yengen, yani sözün özüü akraban diye köle olmak zorunda değiliz kimseye. Herkesin kendi işini görmesi gerektiğini ve içinde kendi odası bulunmayan başka bir eve misafirliğe gittiyse haddini bilip ev sahiplerini rahatsız etmemesini öğretin.Ben de ilerde çocuğum olunca öğretmeye çalışıcam. Anne ve baba elden ayaktan düştüyse o ayrı tabi ki de.

Bende babam evime gelince geriliyorum
Esimi rehin aliyo
Esim isten geliyo yani adam evinde bi dinlencek kendi emekli bos bos avare saatlerce adami rehin aliyo
Kahve istiyo
Soda istiyo sodanin markasini begenmiyo
Odamda sigara icmek istiyo biz icmiyoruz burda dememize ragmen nolcak bu aksamlik icilsin diyo
Sinir oluyorum
Cay istiyo
O bitiyo baska bisi istiyo
Anlayissiz insan kendi babamda olsa tahammulum yok benim.

Haklisiniz ama ne denir bilemedim
Ben anneme pasliyorum o soyleniyo biraz

Su acikli ve mesnetsiz yorumlardan gercekten gereginden fazla var bu forumda.

Misafirlige giden, misafirlik gorgu kurallarina uymak zorundadir. Cocukken de, baba/kayinpeder oldugunda da, dede oldugunda da. Kimin evine giderse gitsin.

Terbiyesizlikleri normallestirmeyi birakin artik.

Hamile bir kadina eziyet ediliyor resmen. Koltuk falan kaldirmayin konu sahibi.

Bu dayak bile yese babasindan babasini ovenler de nasil cocuk yetistiriyorsa artik. Korkuyorlar ileride cocugumun evini mahvedecegim ya bana kole olmazsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…