- Konu Sahibi HaslanmisPattis
-
Babama asiri duskun biri olarak bu konuya objektif yorum yapamiyorum bir turlu.insan babasi icin herseyi yapar ya ne derse desin dokunmaz .burda keseyim cunku daha neler neler yazicam yok ben objektif olamiycam gercekten ,gozlerim de doldu iyi mi
Babam hayatta olsaydi da evimde baskoseye oturtup ayaklarini yikasaydim sukredin bence o sizin babaniz bugun var allah uzun omur versin ama yarin yok......
Ya siz ne kadar iyi babalara sahipsiniz kiymetini bilin.. Allah nazarlardan saklasin!!Babama asiri duskun biri olarak bu konuya objektif yorum yapamiyorum bir turlu.insan babasi icin herseyi yapar ya ne derse desin dokunmaz .burda keseyim cunku daha neler neler yazicam yok ben objektif olamiycam gercekten ,gozlerim de doldu iyi mi
Babaniza ulan diye hitap etmeniz çok rahatsız edici
Babaniza ulan diye hitap etmeniz çok rahatsız edici
Sizin gibi konuyu okuduğum da tek dikkatimi çeken bu oldu ne yazıkki
Kızmakta sıkılmakta çok haklısın ama yinede üslubunu hiç hoş bulmadım "ulan" o senin baban.
Babadır kalsın ne olacak? Sizin babanız ya elalem değil. Eşinizin annesine keşke o gelseydi diyorsunuz da üzerinizde emeği olmasa da kan bağınız olan hayata gelmenize sebep olan babanıza ulan diye hitap edip bir hafta kalmasına laf ediyorsunuz. Gerçekten çok garip bir durum. Benim babam gelsin aylarca kalsın başımın üstünde yeri var. Babadır beğenmez söyler konuşur. Ne var bunda. Kaynanan beğenmese ona da dersin yarın bir gün. Demek ki eleştiri kaldıramıyorsunız. Bence tavrınız yanlış bu adamın hiç mi iyi yanı yok.
Eşimi çok ezdiğimi iddia ediyor. Hep benim dediğim oluyormuş. Ulan sana ne! Yalnızken söylese gam yemeyeceğim.
Aman dikkat boyle ebebeynler yuva yikar nasil oldugunu bile anlamazsi...DERHAL UZAKLASTIR
Öz babanız mı ?
Evet. Niye sordunuz merak ettim ciddi ciddi
Babanızın yüzüne ulan demediginizin farkındayım. Ulan sana ne !! Demissinizde ben şahsen rahatsız oldum.onca insanın karşısında babaniza ulan diyorsunuz ben bundan rahatsız oldum.tercih meselesi tabii ben olsam öyle bi kelime kullanmazdimBunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum ya. Orada bir konuşma, hitap yok. Olsa " olurdu. Miş'li anlatım da olmazdı.
Küfür etmişim gibi gereksiz dram kasmayın şurada allah aşkına.
Aşağıda o kısmı da alıntı yapayım da net olsun, oradan yürünmesin boşuna.
Yav adam niye yuvamı yıksın?
Sadece beni darlıyor.
Hala da devam ediyor yani...
Kahirmi ne kadar kırıcı bir söz... ben baban namına üzüldüm. Ne olursa olsun evladının evine gelmiş Nazi geçmiş. , ama ulan Kahire v.s. gibi kelimeler ne kadar küçültüyor sizi ...Kızlar ortada herhangi bir muhtaçlık durumu yok. Hani grip bile olsa gitme evine derim de, hiç öyle bir sebep yok.
Şu an sırf bana kahır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?