Babamın bizde kalmasından çok bunaldım!

Eşiniz epey anlayışlı biri ve size çok düşkün olmalı. Gıkı çıkmıyorsa. Bu karambolde bunu da gözden kaçırmayın maşallah deyin. Sabretmek için dayanak olur.

O zaman kendi sorumluluğunu alsin kimse kimseyi çekmek zorunda degil ki
Tamam babaniz da, siz de evlenip kendi ailenizi/duzeninizi kurmussunuz

Hamileliğinizi kullanın derim ben.
Başım dönüyor şuram buram ağrıyor dinlenmem gerek şeklinde.
Zaten bekar hayatına alışkın açsa kendisi yemek pişirebilir pekala.
Ki hamilesiniz diye ekstra size yardımcı olması gerek aslında.

Bunu yapamıyorsanız da eşinizle siz evden gidin ya da eve arkadaşlarınızı falan çağırın.

Pek bir dert göremedim. :işsiz:
Canım istemezse yemek yapmıyorum demişsin, o kadar misafir canın yemek yapmak istemediğinde ne yiyor?:KK53:
46 yaş baba ne güzel ya, babanla geçireceğin daha ne kadar uzun yıllar var, çok güzel. Ne Mutlu sana. :nazar:

Edit: ay pardon ben misafirler sende sandım. Babanın misafirleri var ve baban sende yani? :D çok ilginçmiş. Belki görmek istemiyor onlardan birini. Anormal bir durum yani misafirler için, kesin bi karın ağrısı vardır.

Ayyy su an icinde bulundugum durum itibari ile oyle iyi anliyorum kiii :KK70:
Yasi da cok gencmis halden anlamasi lazim aslinda ama iste... bikac gun daha bekleyin bakalim kendisi sıkılıp gider belki.

Babama asiri duskun biri olarak bu konuya objektif yorum yapamiyorum bir turlu.insan babasi icin herseyi yapar ya ne derse desin dokunmaz .burda keseyim cunku daha neler neler yazicam yok ben objektif olamiycam gercekten ,gozlerim de doldu iyi mi:KK61:

Babaanneniz ve halanızı evinize davet edin sıkılıp gider. Normalde bir evladın babasından eahatsız olmaması gerek ama yaşadığınız kötü anılar olduğunu düşünüyorum

Back
X