Merhaba
09/09/2006 yılında babam araç dışı trafik kazası geçirdi buna bağlı olarak beyin kanaması geçirdi
aylarca hastanede kaldık ilk başlarda babamın durumu ne oacak bilemediğimiz için işin karakol ceza kısmı ile ilgilenemedik
babam aylarca yoğun bakımda kaldı çıktı avukat tuttuk dava açtık ama o çarpan şahsa hiç ulaşılamadı şirket aracı ile çarpmıştı iştente çıkarmışlar bir kere bi mahkeme sonuçlandı tazminat davası ondan bi miktar tazminat ödediler bize ama bizim istedğimiz o adamın ceza alması hapse girmesi insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
7 yıl oldu hala dava sürüyor ama adam hala ortada yok bizim avukatta artık ümitlenmeyin ceza almaz falan diyor hep
ve bizi hiç aramıyor sürekli biz arıyoruz eskiden tlf açar bişeyler söylerdi şöyle yada böyle olacak diye
şimdi arıyorum size bilgi veremem beni anneniz arasın diyor ya dedim bu çok saçma ben onun kızıyım ya öz kızıyım nasıl bana bilgi vermezsin hayır anneniz arasın diyo ben bu avukattan bişey anlamadım
şimdi mahkeme yaklaşıyo ve bizi yine hiç aramadı yine biz arıcaz avukat arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin
böyle bişey olabilirmi ben müvekkilinin öz kızıyım ve evlide değilim yani bekarım
hani evli olduğum için bilgi vermiyo desem öyle bişeyde yok
ceza davası tazmınat davasından daha once sonuçlanmış olmalıydı. anlattıklarınızda yanlış bırşeyler var sankı
yapabıleceğınız en doğru şey eğer mahkeme ve dosya numarasını bılmıyorsanız babanızla bırlıkte bulunduğunuz yerin adliyesıne gidip hangı dosya olduğunu tevziden sorgulatmak. daha sonra kaleme gidip dosyanın hangı aşamada olduğunu her sayfasını babanızla bırlıkte görebilirsniz.
malesef babamla birlikte gidemeyiz babam o kazadan sonra yatağa bağlı kaldı 7 yıldır aklı bir yaşında bir çocuk aklı gibi(
bizde bukadarını biliyoruz avukatımızın söyledikleri bunlar
şimdi yarın ki duruşmaya gelmeyeceğini söylemiş böyle bir şeye hakkı varmı onu öğrenmek istiyorum
daha önemli ağır ceza davalarım var demiş
malesef babamla birlikte gidemeyiz babam o kazadan sonra yatağa bağlı kaldı 7 yıldır aklı bir yaşında bir çocuk aklı gibi(
bizde bukadarını biliyoruz avukatımızın söyledikleri bunlar
şimdi yarın ki duruşmaya gelmeyeceğini söylemiş böyle bir şeye hakkı varmı onu öğrenmek istiyorum
daha önemli ağır ceza davalarım var demiş
çok uzuldum gecmış olsun.
evet mazeret verip dosyaya gırmeyebılır
siz adlıyeye gıdın dosyayı sorgulatın. dosya numarasını oğrenmek için gerekırse dılekçe verın. durumunuzu anlatın. nolursa olsun mutlaka görün o dosyayı
Sağol teşekkür ederim
annem ve kardeşim gitti bugün duruşmaya
avukatın söylediğine göre bu son celse diyordu bu tazminat davası ceza davası hala yargıtayda
bundan sonra avukattan davayı alıp başka bir avukata vermeyi düşünüyoruz
çünkü bu avukat bize güven vermiyor bilgi vermiyor telefonlarımıza çoüu zaman çıkmıyor