Babamın duygu sömürüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Merhaba arkadaşlar,aslında soru sormak gibi değil ama burda anlatmak istedim son zamanlarda annemin dizleri kolları vs ağrıyodu en son dün doktora gitti sonuçlarla ilgili arayıp babamı bilgilendirmiş telefonda.Neyse ben farklı bi şehirdeyim babam aradı benide annende kemik erimesi varmış dedi nasıl ya falan dedim şoka girdim o boyu vs kısaltıyor demi dedim üzülerek,babamda evet annesi gibi işte beli bükülüp kalacak yarın dedi.(bu arada anneannem rahmetli beli namaz rüküsundan daha eğik düşünün öyleydi dik değildi dik duramazdı 2 büklüm bi kadındı yaşıda vardı baya.) Annem için Tabi ben şok kahroldum nasıl üzüldüm artık yaşıda var annenin ya dedi babam böyle üzgün bi ses tonuyla, neyse boğazım düğümlendi ağlayacam kapattık annemi aradım sordum naptın diye kireçleme varmış dedi ee dedim babam böyle böyle diyor yok o yanlış anlamıştır dedi.tekrar babamı aradım baba yokmuş kemik erimesi falan kiraçlenmeymiş dedim ha yanlış anlamışım dedi önce sonrada dediki bence onda kemik erimesi var ama parmaklarından anladım dedi bi de 😏😅
Sizin anneniz babanız da size böyle acındırıyo mu kendini yorumlarınızı merak ediyorum.Bu tarz konular çok yapıyorlar da bizimkiler

Merhaba arkadaşlar,aslında soru sormak gibi değil ama burda anlatmak istedim son zamanlarda annemin dizleri kolları vs ağrıyodu en son dün doktora gitti sonuçlarla ilgili arayıp babamı bilgilendirmiş telefonda.Neyse ben farklı bi şehirdeyim babam aradı benide annende kemik erimesi varmış dedi nasıl ya falan dedim şoka girdim o boyu vs kısaltıyor demi dedim üzülerek,babamda evet annesi gibi işte beli bükülüp kalacak yarın dedi.(bu arada anneannem rahmetli beli namaz rüküsundan daha eğik düşünün öyleydi dik değildi dik duramazdı 2 büklüm bi kadındı yaşıda vardı baya.) Annem için Tabi ben şok kahroldum nasıl üzüldüm artık yaşıda var annenin ya dedi babam böyle üzgün bi ses tonuyla, neyse boğazım düğümlendi ağlayacam kapattık annemi aradım sordum naptın diye kireçleme varmış dedi ee dedim babam böyle böyle diyor yok o yanlış anlamıştır dedi.tekrar babamı aradım baba yokmuş kemik erimesi falan kiraçlenmeymiş dedim ha yanlış anlamışım dedi önce sonrada dediki bence onda kemik erimesi var ama parmaklarından anladım dedi bi de 😏😅
Sizin anneniz babanız da size böyle acındırıyo mu kendini yorumlarınızı merak ediyorum.Bu tarz konular çok yapıyorlar da bizimkiler
Tövbe yarabbim kırk yıllık yorumcuyum buna ne yorum yapacağımı bilemedim öncelikle anneniz için geçmiş olsun diyorum ilk başta üzüldüm sonrasını okuyunca Allah affetsin çok güldüm 😁

Tövbe yarabbim kırk yıllık yorumcuyum buna ne yorum yapacağımı bilemedim öncelikle anneniz için geçmiş olsun diyorum ilk başta üzüldüm sonrasını okuyunca Allah affetsin çok güldüm 😁
😅 Çok haklısınız annemde diyorki bakma sen ona babana kalsa direk beni mezara koyacak bu arada annem 55 babam 59 yaşında

Herkese karşımı böyle acaba sadece anneniz için mi böyle konuşur
Evet herkese karşı ama özellikle kendi ve annemle ilgili konularda konuşurken hep perişanız şöyle hastayız böyle kötüyüz telefonda hep sızlanıyor genelde ufak tefek sıkıntıları olduğunda çok büyüterek anlatır

Babam sadece kendisiyle ilgili şeylerde böyle yapar. Onlardan uzakta tek yaşadığım zamanlar telefonla konuşuyorduk, nasılsın baba dedim ameliyat olmam lazımmış dedi. Ciddi bir şey sanıp çok korktum, meğer gömülü yirmilik diş için yapılan ufak bir operasyondan bahsediyormuş 🤦🏻‍♀️ Ben de bunu annemden öğrendim tabi kendisi de söylemiyor :D

Evet herkese karşı ama özellikle kendi ve annemle ilgili konularda konuşurken hep perişanız şöyle hastayız böyle kötüyüz telefonda hep sızlanıyor genelde ufak tefek sıkıntıları olduğunda çok büyüterek anlatır
Kayınvalidem de böyledir.. 5/6 sene önce bana yatılı geldiğinde bir tomar röntgen sonucunu yanında getirmişti..doktor sonuçlar için "kireçlenme,bel fıtığı " demiş ..Aslında kanser olduğunu biliyormuş ama doktor bu kadın çok genç yüzüne söyleyemem diye düşünmüş..söyleyememiş kayınvalideme (o zaman bile 67 yaşındaydı) sonuçlarda yazan tüm Latince kelimeleri bana internette arttırmıştı🤷‍♀️

Çok geçmiş olsun. Benim annem asla bizi üzecek şeyleri bizle paylaşmaz. Sağolsun benden küçük erkek kardeşim var. O genelde böyle, bir yeri ağrıdığı zaman duygu sömürüsü yapar. Geçen doktor beyaz kan değerlerin eksik demiş diyor. Birde kadınlarda normalmiş ama erkeklerde normal değil diyor. Ben 3 gün çok kötü etkilendim. Aklımdan hiç çıkmıyordum. Kız kardeşim dedi abla öyle birşey yok valla billah diyor. Ben inanmadım yabancı dili iyi değil. Abim ile gitmişlerdi abim dedi benim yabancı dilim seninkinden iyi doktor bana öyle birşeyden bahsetmedi. Meğerse süper zekalı kardeşim interneten yabancı dilden Türkçeye çeviri yapmış. Onun için bazı kelimeleri tam çevirtmiyormuş çeviri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X