Merhaba arkadaşlar,aslında soru sormak gibi değil ama burda anlatmak istedim son zamanlarda annemin dizleri kolları vs ağrıyodu en son dün doktora gitti sonuçlarla ilgili arayıp babamı bilgilendirmiş telefonda.Neyse ben farklı bi şehirdeyim babam aradı benide annende kemik erimesi varmış dedi nasıl ya falan dedim şoka girdim o boyu vs kısaltıyor demi dedim üzülerek,babamda evet annesi gibi işte beli bükülüp kalacak yarın dedi.(bu arada anneannem rahmetli beli namaz rüküsundan daha eğik düşünün öyleydi dik değildi dik duramazdı 2 büklüm bi kadındı yaşıda vardı baya.) Annem için Tabi ben şok kahroldum nasıl üzüldüm artık yaşıda var annenin ya dedi babam böyle üzgün bi ses tonuyla, neyse boğazım düğümlendi ağlayacam kapattık annemi aradım sordum naptın diye kireçleme varmış dedi ee dedim babam böyle böyle diyor yok o yanlış anlamıştır dedi.tekrar babamı aradım baba yokmuş kemik erimesi falan kiraçlenmeymiş dedim ha yanlış anlamışım dedi önce sonrada dediki bence onda kemik erimesi var ama parmaklarından anladım dedi bi de 

Sizin anneniz babanız da size böyle acındırıyo mu kendini yorumlarınızı merak ediyorum.Bu tarz konular çok yapıyorlar da bizimkiler

Sizin anneniz babanız da size böyle acındırıyo mu kendini yorumlarınızı merak ediyorum.Bu tarz konular çok yapıyorlar da bizimkiler