- 14 Mart 2016
- 713
- 265
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Evlendik
Evliliği istemeyen kim??babam bu kadar kötüyken evliliği istememesi günah mı .
Babam istemiyor evlendim mutluyum hala anneme kapıma gelmesin söyle kızına falan diyormuş valla artk koyuyor. Sucum olmadan. Onca yıl çalıştım paramı verdim maddi manevi kimse yapmaz yaptıklarımı.Evliliği istemeyen kim??
Büyü derken?Erkek kardeşim 22 yaşında. Onun yanın da bize bağıramazdı. Erkek kardeşim hep sustururdu. Evde erkek varsa özellikle büyük se babaya karsı faydası oluyor. Anlattıgım gibi baska hiç bi sebep yok. Bir komşumuzda anneme büyü demiş. Olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum
İstese de istemese de evlendiniz ve çok şükür mutlusunuz.Babam istemiyor evlendim mutluyum hala anneme kapıma gelmesin söyle kızına falan diyormuş valla artk koyuyor. Sucum olmadan. Onca yıl çalıştım paramı verdim maddi manevi kimse yapmaz yaptıklarımı.
Beni anladıgınız için çok teşekkür ederim. Birisine anlatınca baba haklıdır diyor öyle olmuyor işte senelerdir neler yapıyor. İnsanlar anca konusuyor.İstese de istemese de evlendiniz ve çok şükür mutlusunuz.
Her baba baba olamıyor,ilahiyat profesörleri bile bunu söylüyor,bu aralar malum hepsi kanallarda program yapıyor.
Sizin artık kendi aileniz var,o da bir gün anlar doğruyu yanlışı,unutur söylediklerini,anlamazsa da Allah bilir.
Siz içinizi ferah tutun.
Baba da insan ve kusurlarımız var hepimizin.Beni anladıgınız için çok teşekkür ederim. Birisine anlatınca baba haklıdır diyor öyle olmuyor işte senelerdir neler yapıyor. İnsanlar anca konusuyor.
Canim benim bak bende babamla cok sorun yasadim ki aklina gelmicek seyler senelerce konusmadik yakin zamanda rahmet etti ve inanilmaz sekilde pismanim keske diyorum yasasaydida ben goz yumsaydimBeni anladıgınız için çok teşekkür ederim. Birisine anlatınca baba haklıdır diyor öyle olmuyor işte senelerdir neler yapıyor. İnsanlar anca konusuyor.
Vicdanım fazlasıyla rahat. Ama eşimin ailesi bana karsı cok iyiyken benimkinin böyle olması ne bilim koyuyor insana kendimi mahcup hissediyorumBaba da insan ve kusurlarımız var hepimizin.
Sizin babanızın da kusuru inadı ve kabalığı.
Baba sadece baba oldu diye haklı diyenler bağnaz biraz,siz onları umursamayın.
Vicdanınız rahatsa ona karşı,Allah'a bırakın gerisini.
Annemle bi gün kavga ettiklerinde eve geldim annem ağlıyor aradım telefonda kavga ettik nişanlıydım cok da severdi nişanlımı. Evlenmeyecek dedi. Erkek kardesşim falan girdi araya 22 yasında oda 3 yaş var aramızda. Zorla düğüne falan geldi. Yanş hepsi annemi korudugum için bi inat uğraıncaNiye evlenmeni istemedi ki ?
Tabi ki koyar ,öz diyorsunuz,can diyorsunuz ama yaptığına bakın,anlıyorum.Vicdanım fazlasıyla rahat. Ama eşimin ailesi bana karsı cok iyiyken benimkinin böyle olması ne bilim koyuyor insana kendimi mahcup hissediyorum
Şükrediyorum canım çok teşekkür ederimTabi ki koyar ,öz diyorsunuz,can diyorsunuz ama yaptığına bakın,anlıyorum.
O mahcup olsun ayrıca,siz değil.
En azından kıymetinizi bilen bir eş ve ailesi var hayatınızda,şükredin.
Siz eşinizin yanında olun, ama babanıza da kötü söz söylemesine izin vermeyin. İllaki düzelir inşallah yüz yüze bakılamayacak şeyler yaşanmasın.Annemle bi gün kavga ettiklerinde eve geldim annem ağlıyor aradım telefonda kavga ettik nişanlıydım cok da severdi nişanlımı. Evlenmeyecek dedi. Erkek kardesşim falan girdi araya 22 yasında oda 3 yaş var aramızda. Zorla düğüne falan geldi. Yanş hepsi annemi korudugum için bi inat uğraınca
Tövbe estagfurullah.Annemle bi gün kavga ettiklerinde eve geldim annem ağlıyor aradım telefonda kavga ettik nişanlıydım cok da severdi nişanlımı. Evlenmeyecek dedi. Erkek kardesşim falan girdi araya 22 yasında oda 3 yaş var aramızda. Zorla düğüne falan geldi. Yanş hepsi annemi korudugum için bi inat uğraınca
Eşim o kadar iyi insan ki beni sakinleştiren susturan o aksine . 25me kadar baba evinde mutlu değildim inşallah şimdi hep böyle giderSiz eşinizin yanında olun, ama babanıza da kötü söz söylemesine izin vermeyin. İllaki düzelir inşallah yüz yüze bakılamayacak şeyler yaşanmasın.
Oda anlar hatasını elbet.
Aynen öyleTövbe estagfurullah.
Kendince cezalandıracak seni.
En iyisi biraz özlet kendini
Eşiniz aklı başında ve olgun bi adam helal olsun vallahi.. kırgın olabilirsiniz ama babanıza kinlenmeyin babadır neticede.. yarın toprağını öpmek zorunuza gider.. elbet anlar hatasını..Eşim o kadar iyi insan ki beni sakinleştiren susturan o aksine . 25me kadar baba evinde mutlu değildim inşallah şimdi hep böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?